07 Kasım 2016, Pazartesi 13:01:21

THY öğretmenleri unutmadı

Türk Hava Yolları yaklaşan 24 Kasım öğretmenler günü için yeni bir indirim kampanyası başlattı.
  • öğretmenler bitmiş maaşları ayın ortası gelmiyor uçakla gezecekler:) vay vay vaayyyy
  • Fetoculer dahil mi.yoksa halida yüzde yüz indirim mi
  • Kimi kandiriyorsunuz? Ülkede ögretmenmi kaldi?
  • BENCİLLİKTE THY 1 NUMARA..ACENTALARINIZI ÜVEY EVLAT OLMAKTAN ÇIKARIN ARTIK.SAHİPLENİN Kİ ONLARDA BÜYÜKLÜĞÜNÜZÜ GÖRSÜN.SADECE SATIŞ OFİSİNDEN DERKEN,KAÇTANE SATIŞ OFİSİ KALDI Kİ.DALGA GEÇMEYİN MİLLETLE.
  • Her yıl Aynı Yalan , Aynı terane. Promosyon fiyatlar dahil değil, Sadece esas ücretten indirim bla bla..
  • Tgs ye neden bu indirimi yapmaz köleler ondanmidir acaba?
  • bilet satış ofisi mi kaldı...
  • DAha cok kampanya ysparsiniz bence JPY gunu yspin aranizda yen toplayin:)
  • O kadar cok calisiyorlarki, bunu hakettiler... Saat 13.00 da is basi saat 17.30 da is cikisi.. 3.200 tl maas. Kurban 9 gün/ramazan 9 gün Kisin 15 gün ara/yazin 2,5 ay yatma pozisyonu.... Ara tatiller haric+ yillik izin.. Müthis kutsal bir meslek..... Nasil olsa maasta tikir tikir geliyor... Yapin dahada indirim yapin.. Dahada kutsallastirin.. Yasasin böyle kutsal????? Meslekler......

Türk Hava Yolları yaklaşan 24 Kasım öğretmenler günü için yeni bir indirim kampanyası başlattı.

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyaya göre; 1 Kasım'dan başlayarak 31 Mart'a kadar yüzde 25 indirim uygulanacak. 

THY'nin kampanya detayları ise şöyle sıralandı:

Öğretmenlerimiz ve onlarla birlikte seyahat eden aileleri için iç hat seferlerimizde %25 indirim uyguluyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bugünden kutluyoruz!

1 Kasım 2016 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında öğretmenlerimiz iç hat seferlerimizde, Hopa seferlerimizde ve Anadolu Jet seferlerinde %25 indirimli uçuyorlar.

İç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri aileleriyle birlikte faydalanabiliyorlar.

Biletleme dönemi: 1 Kasım 2016 - 31 Mart 2017
Seyahat dönemi: 1 Kasım 2016 - 31 Mart 2017

Kampanya koşulları:

İç hat öğretmen indirimi sadece Türk Hava Yolları satış ofislerinde düzenlenen biletlerde geçerlidir.

Kampanya tarihinden önce biletleri düzenlenmiş yolcular da iç hat öğretmen indirimden faydalanabilirler.

İç hat öğretmen indiriminden aynı rezervasyondaki aynı soyadlı en fazla 4 yolcu faydalanabilir.

Çift soyadına sahip yolcular, rezervasyon sırasında soyadı bölümüne beraber seyahat edecekleri ailesine ait soyadını girerek indirimden yararlanabilirler.

Codeshare (ortak) uçuşlarda, Kıbrıs Ercan seferlerinde, açık biletlerde ve promosyon sınıflarında iç hat öğretmen indirimi geçerli değildir.

İç hat öğretmen indirimi diğer indirimlerle birleştirilemez.

THY öğretmenleri unutmadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

zor ~ 7 yıl önce
öğretmenler bitmiş maaşları ayın ortası gelmiyor uçakla gezecekler:) vay vay vaayyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Fetoculer dahil mi.yoksa halida yüzde yüz indirim mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat Ironik! ~ 7 yıl önce
Kimi kandiriyorsunuz? Ülkede ögretmenmi kaldi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BENCİL ~ 7 yıl önce
BENCİLLİKTE THY 1 NUMARA..ACENTALARINIZI ÜVEY EVLAT OLMAKTAN ÇIKARIN ARTIK.SAHİPLENİN Kİ ONLARDA BÜYÜKLÜĞÜNÜZÜ GÖRSÜN.SADECE SATIŞ OFİSİNDEN DERKEN,KAÇTANE SATIŞ OFİSİ KALDI Kİ.DALGA GEÇMEYİN MİLLETLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 7 yıl önce
Her yıl Aynı Yalan , Aynı terane. Promosyon fiyatlar dahil değil, Sadece esas ücretten indirim bla bla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 7 yıl önce
Tgs ye neden bu indirimi yapmaz köleler ondanmidir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ofis ~ 7 yıl önce
bilet satış ofisi mi kaldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coookkk ~ 7 yıl önce
DAha cok kampanya ysparsiniz bence JPY gunu yspin aranizda yen toplayin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ögretmen ~ 7 yıl önce
O kadar cok calisiyorlarki, bunu hakettiler... Saat 13.00 da is basi saat 17.30 da is cikisi.. 3.200 tl maas. Kurban 9 gün/ramazan 9 gün Kisin 15 gün ara/yazin 2,5 ay yatma pozisyonu.... Ara tatiller haric+ yillik izin.. Müthis kutsal bir meslek..... Nasil olsa maasta tikir tikir geliyor... Yapin dahada indirim yapin.. Dahada kutsallastirin.. Yasasin böyle kutsal????? Meslekler......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 7 yıl önce
Ben de öğretmenim ancak 3.200 TL maaşı hayatımda hiç görmedim (2/2'yim bu arada). Yazın 2,5 ay hiç yatmadım (o süre 2 aydır bu arada ki memurların zaten 30 gün yıllık izni vardır, bir ay ilave de eğitim öğretim olmadığındandır). Saat 13.00 işbaşı yaptığım da hiç olmadı, saat 08.00 - 17.00 mesaim her gün. Normalde bu tür öğretmen düşmanlarına cevap verme huyum yok ancak bir bu site kalmıştı saldırmadığınız. Ayıptır!
Ögretmen ~ 7 yıl önce
Demek senin ögretmenin sana kendisinin yoklugunu hissettirmemiş.Büyük insanmış.Bu tarihler arasında seyehat imkanı yok .Ögretmenin nekadar çalıştıgına bakacagına başka meslek gruplarına bakarmısın.Cesaret vedogruluk sahibi isen onları dile getir.
Garip yolcu ~ 7 yıl önce
İnsanların ne kazandığına değil kaliteli hizmet alabiliyormuyuz ona bakalım bizi ilgilendiren taraf orası olmalı,onlara az maaş veya yetersiz hak verilince sana mı verilecek öğrenmeden kesilen sanıyorsun,eminim kendin asgari ücret gibi yaşam koşullarının altında bir maaşla çalışıyorsundur ve bu duruma sesin çıkmaz ama milletin aldığı maaşa atıp tutarsın o yüzden yüzünüze bile bakan yok ama bizler sizleri savunmaya devam edecez
Öğretememişiz ~ 7 yıl önce
Ne yazık ki toplumsal hayatımızın şikayet ettiğimiz hemen her konusu senin gibilerin eğitime ve eğitimciye bakış açısından kaynaklanıyor. Bir toplumda öğretmen itibarsızlaştırılıyorsa o toplum maddi manevi çöküntüye gebedir.
Ekdersler ~ 7 yıl önce
Ekdersler okulda 350_600 tl hafta sonu hazırlık sınıfları en az 600 tl evde ekdersler 500 tl sınavlar üniversite dil açık öğretim ÖSYM ayda 300 tl eğitime hazırlık 1000 tl her dönem ve metro belediye vb. İren yeri vb. Yarı fiyat öğrenci daha ne olsun bir yoklama ile ders bitiren bir sürü öğretmen kpss 50 matematikte 15 mat. Anca yapan çok kaliteli i nsanlar ana aylık 5000 olsa iyi olur hostes thy alıyor 8000 bin ne olacak
Kamil ~ 7 yıl önce
Ayıp ayıp... 1.Zamaninda o kafani kullanıp öğretmen olsaydin sende... sende bizim gibi yatsaydin , o zaman gorurdun zihnen bedenen nasil yiprandigini Yazik .
yaşasın kutsal meslekler demişsin.. ~ 7 yıl önce
kardeşim...Allah sana uzun ömürler versin...Allah senin gibilerin eksikliğini göstermesin... büyüksen ellerinden,küçüksen de o güzel gözlerinden öpüyorum...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000