27 Kasım 2013, Çarşamba 10:30:47

THY ÖDÜLÜNÜ AMSTERDAM'DA ALDI

Türk Hava Yolları CAPA Yılın Havayolu Ödülü’nü Amsterdam’da yapılan 11. yıllık CAPA Havacılık Mükemmellik Ödülü töreninde aldı.
  • Turkish Crew kesin isten atilan 300 kisiden birsidir. Greve katilanlar ne oldu issiz kaldi THY kac kisi caliyor 50.000 kisi eeee sorarim herkes aldigi maasa sükrederken sizler simdi kac para aliyorsunuz? Bazileri o sendika baskanin yüzünden bu duruma düstü sizi destekleyen sendika baskani size ne konuda simdiye Kadar yardim etti? Siz önce Sükretmeyi ögreniceksiniz!!!
  • İşin arka planında çalışam bir kesmin mutsuz olduğunı bilsem de bu büyük bir başarıdır, tebrikler
  • İstanbulun konumundan dolayı THY'nin geniş gövdeli ucak ihtiyacının rakipleri ile aynı olmadıgını, 737-800 ve 737-900'lerin avrupa, afrika ve ortadoğuya uçabildiğini dolayısıyla filonun bunlar ve muadilleri (a320/a321) uzerine kurulmasını anlayabiliyorum. Aynı şekilde 777'lerin kargo tasımasındakı verimini ve uzak mesafe ucuslarındakı basarısını da bılıyorum. Ama biraz da prestij için THY'den artık 747 hamlesi beklemek yanlış mı? Yani THY'nin artık geride bıraktıgı britsh, airfrance ve klm'e reklam ve prestij acılarından da cevap gibi olmaz mı? Var mıdır 747ler hakkında detaylı bilgi sahibi olup da bilgilendirebilecek biri?
  • Avrupalılar THY nin hakkını yemişler.THY haksız yere işten personelini atmada,mağdur etmede ayrıca torpil,haksızlıklar ve adaletsizlikler yapma konusunda da rakipleri tarafından asla kırılamayan büyük rekorlara sahiptir ve bu ödülleri de fazlasıyla haketmektedir.şirket bu konuda da büyük başarılara imza atmıştır...
  • İrlandalılar hâlâ gayrı memnun. :) İrlanladıları kudurtmaya devam et "Bayrağımın taşıyıcısı"...
  • Allah'ın izni ile dünya sıralamasındada 1. olacağız inşallah.Allah nazardan saklasın.
  • şimdi Lufthansa düşünsün ...!!!!

Türk Hava Yolları CAPA Yılın Havayolu Ödülü’nü Amsterdam’da yapılan 11. yıllık CAPA Havacılık Mükemmellik Ödülü töreninde aldı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü  Doç. Dr. Temel Kotil; ödülü gala seremonisinde CAPA İcra Kurulu Başkanı Peter Harbison’un elinden aldı.

CAPA Yılın Havayolu Ödülü, havacılık endüstrisinin gelişiminde en büyük etkiye sahip olan, lider konumunda bulunan ve diğer havayollarının takip etmesi için referans kaynağı olan havayoluna veriliyor.

Peter Harbison, “Türk Hava Yolları, dünyanın önde gelen havayollarının gövde gösterdiği bir coğrafi bölgede mükemmel bir rakip olduğunu ortaya koydu. Dünyanın en geniş uluslararası uçuş ağına sahip olan Türk Hava Yolları, İstanbul’daki güçlü merkezinden yaklaşık 200 uluslararası noktaya sefer icra ediyor. Türk Hava Yolları, yönetiminin güçlü ve vizyon sahibi liderliği ve çalışanlarının gayreti sayesinde havacılık endüstrisinde lider konumda bir hizmet kültürü oluşturmayı, birçok yenilikçi pazarlama kampanyası yapmayı ve sürekli şekilde yüksek kalitede ürün sunmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Peter Harbison, “Türk Hava Yolları, coğrafi konumundan başarılı şekilde yararlanarak,  yenilikçi bir filo düzenleme stratejisi izledi ve Star İttifakı üyeliğinden de yine başarılı şekilde yararlanıp, global hedeflerini daha da büyütmek amacıyla  birçok code share anlaşması imzaladı. Bütün bunlar, sağlıklı şekilde kar etmesini sağladı ve bizim dileğimiz 2014 yılında daha da büyük başarılara imza atması yönündedir.” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü  Doç. Dr. Temel Kotil; “Türk Hava Yolları olarak bu kadar ayrıcalıklı bir ödülü almaktan mutluyuz. Biz, yolcumuzu patronumuz olarak görüyor ve onu memnun etmek için var gücümüzle çalışıyoruz, yolcumuzu memnun ettiğimiz ölçüde de başarılı oluyoruz. Bu ödül, bizi daha da başarılı olma yönünde cesaretlendirmekte ve başarılı büyüme stratejimizin delili olmaktadır. Avrupa’nın en doğusunda, Asya’nın en batısında, Afrika’nın en kuzeyinde, Dünya’nın ise merkezinde yer alan bir coğrafyada faaliyet gösteren Türk Hava Yolları, sevgili patronunu, yani yolcusunu hizmet kalitesiyle şaşırtmaya ve memnun etmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.


 

THY ÖDÜLÜNÜ AMSTERDAM'DA ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

K.marasli ~ 10 yıl önce
Turkish Crew kesin isten atilan 300 kisiden birsidir. Greve katilanlar ne oldu issiz kaldi THY kac kisi caliyor 50.000 kisi eeee sorarim herkes aldigi maasa sükrederken sizler simdi kac para aliyorsunuz? Bazileri o sendika baskanin yüzünden bu duruma düstü sizi destekleyen sendika baskani size ne konuda simdiye Kadar yardim etti? Siz önce Sükretmeyi ögreniceksiniz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika değil ~ 10 yıl önce
Rüşvetçi thy yüzünden oldu siz önce kişiliğinizi kazanacaksınız ondan sonra yorum yapacaksınız. Ayda 15.000 tl ye 7 gün 24 saat çalış deseler çalışabilir misin dostum? Önce insan! Yolcumuz patronumuzdur diyen yönetim aynı yolcu dava açıp para koparamasın diye hertürlü çakallığı öğretir çalışanına
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İşin arka planında çalışam bir kesmin mutsuz olduğunı bilsem de bu büyük bir başarıdır, tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ~ 10 yıl önce
İstanbulun konumundan dolayı THY'nin geniş gövdeli ucak ihtiyacının rakipleri ile aynı olmadıgını, 737-800 ve 737-900'lerin avrupa, afrika ve ortadoğuya uçabildiğini dolayısıyla filonun bunlar ve muadilleri (a320/a321) uzerine kurulmasını anlayabiliyorum. Aynı şekilde 777'lerin kargo tasımasındakı verimini ve uzak mesafe ucuslarındakı basarısını da bılıyorum. Ama biraz da prestij için THY'den artık 747 hamlesi beklemek yanlış mı? Yani THY'nin artık geride bıraktıgı britsh, airfrance ve klm'e reklam ve prestij acılarından da cevap gibi olmaz mı? Var mıdır 747ler hakkında detaylı bilgi sahibi olup da bilgilendirebilecek biri?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A-380 ~ 10 yıl önce
Benim beklentim ,Yeni havalimanının bitirelecegi tarihe göre A-380 siparişleri verilmeli,12 tane mesela ,777-300 ER in yeni modeli 777-X içinde bir spariş verilmeli,mesela 24 tane
TURKISH CREW ~ 10 yıl önce
Avrupalılar THY nin hakkını yemişler.THY haksız yere işten personelini atmada,mağdur etmede ayrıca torpil,haksızlıklar ve adaletsizlikler yapma konusunda da rakipleri tarafından asla kırılamayan büyük rekorlara sahiptir ve bu ödülleri de fazlasıyla haketmektedir.şirket bu konuda da büyük başarılara imza atmıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Lions ~ 10 yıl önce
İrlandalılar hâlâ gayrı memnun. :) İrlanladıları kudurtmaya devam et "Bayrağımın taşıyıcısı"...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah'ın izni ile dünya sıralamasındada 1. olacağız inşallah.Allah nazardan saklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
şimdi Lufthansa düşünsün ...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000