18 Nisan 2014, Cuma 09:40:10

THY ÖDÜLLERİ TOPLADI

Uluslararası ölçekte havayolu şirketlerinin seyahat setlerini her yıl düzenli olarak ödüllendiren Travel Plus organizasyonu, Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları’nı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ödüllendirdi.
  • Banane bundan

Uluslararası ölçekte havayolu şirketlerinin seyahat setlerini her yıl düzenli olarak ödüllendiren Travel Plus organizasyonu, Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları’nı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ödüllendirdi. Türk Hava Yolları, 8 Nisan 2014'te Hamburg'da düzenlenen “Travel Plus Awards” ödül töreninde, uluslararası arenadaki başarılarına “En İyi Premium Ekonomi Seti” ve “En Yaratıcı Seyahat Seti” kategorilerinde elde ettiği iki önemli ödül daha ekledi.

Türk Hava Yolları yolcularının Umre seyahatleri için tasarlanan seyahat seti, bu yıl ki ödül töreninde “En Yaratıcı Seyahat Seti” kategorisinde ödüle lâyık görüldü. Yolcuların uçuşları boyunca ve seyahatleri süresince de dini vazifelerini ifa ederken içinde bulundukları konforu artırmaya yönelik tasarlanan “Umre Seyahat Seti”,  rahatlıkla kullanılabilme özelliğinin yanı sıra, özel tasarım ürünler de içeriyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen ödül töreninde, “En Yaratıcı Seyahat Seti” ve “En İyi Business Seyahat Seti” kategorilerinde de ödül alan bayrak taşıyıcı havayolu, 2013 yılında hac vazifelerini ifa etmek için seyahat eden Hac yolcuları için tasarladığı “Hac Seyahat Seti” ile “En Yaratıcı Seyahat Seti” ödülüne lâyık görülmüştü. Üst üste iki kez aynı kategorisinde ödül almanın haklı gururunu yaşayan Türk Hava Yolları,  ödül alan her iki seyahat setinin tasarım ve üretim aşamasında, yolcu kiti tasarımında uluslararası üne sahip Formia Airline Supplies Ltd. şirketi ile iş birliği çerçevesinde titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Türk Hava Yolları’nın, 2013 yılı Travel Plus Awards ödül töreninde “En İyi Premium Ekonomi Seti” kategorisinde ödül alan bir diğer seyahat seti ise, kısa hatlarda business sınıfı ve uzun hatlarda komfort sınıfı yolcularına sunduğu üç değişik çanta seçeneği ile “Trio Seyahat Seti”. Alman kökenli Bogner markasının çeşitli kozmetik ürünleri ile kombin edilmiş üç set, değişik renk ve tasarımlarla dönüşümlü olarak düzenli periyodlar hâlinde sunulmakta. Bu özelliğiyle öne çıkan seyahat setinin elde ettiği başarı ile yolcu beklentilerini karşılama yönünde sunulan farklı yaklaşımların takdirinin de bir göstergesi.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Akif Konar, “En İyi Premium Ekonomi Seti” ve “En Yaratıcı Seyahat Seti” kategorilerinde iki prestijli ödüle layık görülmekten ötürü Türk Hava Yolları ailesi olarak gurur duyduklarını, bu anlamda sergiledikleri dinamik ve güncel yaklaşıma daha da yoğunlaşarak yolcuların konfor ve beğenisini artıracak yenilikçi ürünler üzerinde çalışmayı bilfiil sürdüreceklerini ifade etti. Alınan olumlu geri bildirim ve ödüllerin, üstün hizmet anlayışı yönünde sarf edilen tüm gayretlerin haklı neticeleri olduğunu belirterek sözlerini bitirdi.


 

THY ÖDÜLLERİ TOPLADI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Banane bundan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000