07 Temmuz 2017, Cuma 09:44:50

THY o sisteme geçiyor

Türk Hava Yolları elektronik yazışma sistemine geçiyor.
  • THY'nin en kokuşmuş yerlerinden biri bt'dir. Sanki rezervasyon sistemi yaptınız. Top çevirme, adam kayırma ve menfaat dini ancak bunları üretir, korkarım bu din nimeti bile yakında elimizden gidecek.
  • atlasglobal 2 yıl önce bu sisteme geçti ki zaten. üstelik daha detaylı bir sistem. levent bey vardı o yapmıştı bunu. bir de dijital sözleşme yönetim, takip sistemi kurmuştu.
  • Evet bu olay THY için devrim niteliğindedir. Devlet dairelerinden farksız bir şekilde bu zamana kadar çalışan THY, artık koordine yazılarını bir klasör içinde birilerinin ayaklarına getirip götürerek halletmeyecek, elektronik imza çerçevesinde herkes oturduğu yerden önüne düşen yazıyı resmi evrak statüsü kazandıracak şekilde elektronik imza ile imzalayacaktır. Bu da zaman ve maliyet açısından müthiş katkı sağlayacaktır. Bilal Ekşi, THY'de de farkını ortaya koymaya başlamış belli ki...
  • Genel mudurumuz kanayan bir yarayi kapatti, emegi gecen herkese tesekkurler, emeginize sağlık. Bunun gubi kuruma katmadeger katacak yeni projeler de bekliyoruz
  • 10 yıl önce de elevasa gecilecekti..yöneticiler beceremeyince vazgeçildi. Eğitim bile almıştı hepsi....ah TK vah TK.
  • Yaw he he
  • Bu ne büyük bir cehalettir Türk hava yolları Outlook'u adam akıllı kullandı da elektronik yazışma sistemi mi kaldı. Gereksiz birilerine menfaat sağlamak için alınmış sistemler outlook bir kaç fonksiyonla birlikte çok rahatlıkla bu işlevi yerine getirebilir.
  • -hahahahaaaa gec gec gonder gelsin -Yıl olmuş 2017, yeni mi geçiyolar? Bu türde yorum yapanları gerçekten anlamakta çok zorlanıyorum. Amacım bir şeylerin propagandasını yapmak yada şirket yanlısı görünmek değil. Fakat yapılan iyileştirmeleri eleştirmekten başka yaptığınız hiçbir şey yok. Zorla bu şirkette çalışmıyorsunuz. Gerekli donanımınız varsa basın istifayı gidin dar geldiğini düşündüğünüz bu şirketten. Bırakın artık bu her şeyin doğrusunu bilir eleştiri odaklı bakış açınızı.
  • hahahahaaaa gec gec gonder gelsin
  • Bunları hızlı şekilde bitirin. ( 30 dakikalık eğitim).

Türk Hava Yolları elektronik yazışma sistemine (EBYS) geçiyor.

Şirket içinde işleri hızlandırmak ve personel verimliliğini artırmak için elektronik yazışma sistemine geçiş kararı alan THY'de personele gerekli duyuru yapıldı.

10 Temmuz'da başlayacak yeni sistem için THY personeline 30'ar dakikalık eğitim verilecek. Bu amaçla evrak getir-götür sisteminin sona ereceği ve çalışanların zaman açısından ciddi tasarruf sağlayacağı öğrenildi.

©AirportHaber

THY o sisteme geçiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Bt ~ 7 yıl önce
THY'nin en kokuşmuş yerlerinden biri bt'dir. Sanki rezervasyon sistemi yaptınız. Top çevirme, adam kayırma ve menfaat dini ancak bunları üretir, korkarım bu din nimeti bile yakında elimizden gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlas glb ~ 7 yıl önce
atlasglobal 2 yıl önce bu sisteme geçti ki zaten. üstelik daha detaylı bir sistem. levent bey vardı o yapmıştı bunu. bir de dijital sözleşme yönetim, takip sistemi kurmuştu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 7 yıl önce
Atlas deyince bir gülme geliyor ki sorma. Her departmanı sıpır sıpır dökülen, kurumsallıkla alakası olmayan, tek amacı para kazanmak olan, yeni ftl talimatına göre 2 senedir bir sistemi bile kurmayı beceremeyen, kışın çalışanlarını kapının önüne koyup yaz gelince hülle yoluyla Onurdan ve daha nice şirketten ekip ayartan, sonra da shgmnin genelgesine takılınca oturup ağlayan ve ekibi yetmeyince de başka şirketten ekibiyle uçak kiralayan Atlas demek elektronik yazışmaya geçmiş
Xyz ~ 7 yıl önce
Eee napalım? Hayır Atlasla haberin ne alakası var da atlas geçti ki zaten diyorsunuz
atlas yaz kış ~ 7 yıl önce
zaten işi yapanda gitmiş :) levent bey vardı demişler :))))) övündüğü işi yapan orda yok yani :))))))
İşgüzerlık Yapanlar ~ 7 yıl önce
Evet bu olay THY için devrim niteliğindedir. Devlet dairelerinden farksız bir şekilde bu zamana kadar çalışan THY, artık koordine yazılarını bir klasör içinde birilerinin ayaklarına getirip götürerek halletmeyecek, elektronik imza çerçevesinde herkes oturduğu yerden önüne düşen yazıyı resmi evrak statüsü kazandıracak şekilde elektronik imza ile imzalayacaktır. Bu da zaman ve maliyet açısından müthiş katkı sağlayacaktır. Bilal Ekşi, THY'de de farkını ortaya koymaya başlamış belli ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Genel mudurumuz kanayan bir yarayi kapatti, emegi gecen herkese tesekkurler, emeginize sağlık. Bunun gubi kuruma katmadeger katacak yeni projeler de bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MKaveli ~ 7 yıl önce
Tam bir yalaka mesajı :)
Elevas ~ 7 yıl önce
10 yıl önce de elevasa gecilecekti..yöneticiler beceremeyince vazgeçildi. Eğitim bile almıştı hepsi....ah TK vah TK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uur ~ 7 yıl önce
Yaw he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkur'un elevası ~ 7 yıl önce
Bu ne büyük bir cehalettir Türk hava yolları Outlook'u adam akıllı kullandı da elektronik yazışma sistemi mi kaldı. Gereksiz birilerine menfaat sağlamak için alınmış sistemler outlook bir kaç fonksiyonla birlikte çok rahatlıkla bu işlevi yerine getirebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgisiz yorum ~ 7 yıl önce
Bildigim kadariyla bu sistemi thy kendisi gelistirmis, satin alinmamis
Bilmeden Konuşana ~ 7 yıl önce
Elektronik yazışma sistemi şirketin kendi kaynaklarıyla, yani yazılımcılarıyla yapıldı. 1 kuruş para harcanmadı. Kapiş?
anonymous ~ 7 yıl önce
-hahahahaaaa gec gec gonder gelsin -Yıl olmuş 2017, yeni mi geçiyolar? Bu türde yorum yapanları gerçekten anlamakta çok zorlanıyorum. Amacım bir şeylerin propagandasını yapmak yada şirket yanlısı görünmek değil. Fakat yapılan iyileştirmeleri eleştirmekten başka yaptığınız hiçbir şey yok. Zorla bu şirkette çalışmıyorsunuz. Gerekli donanımınız varsa basın istifayı gidin dar geldiğini düşündüğünüz bu şirketten. Bırakın artık bu her şeyin doğrusunu bilir eleştiri odaklı bakış açınızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
İyileştirilme tabiki olması gerekir. Teknolojinin faydalarından yaranılmalı. Ama bu bir kesimin ekmeğiyle oynanacak değil. İyi şeyleri istemiyecek muhalefet değiliz. 15 - 20 sene hizmet verirken dar gelmiyordu şimdi dar gelecek öyle mi. Sizin oturduğunuz sandalyeyi altınızdan çekseler siz dar geldi diye bırakıp gidecekmisiniz. Yoksa işe girerken araya soktuğunuz referansınıza mı koşacaksınız. İnsanları bilmeden yargılamak çok güzel bir şey değil mi? Ne zaman makineleşmeye gidildi üretim arttı ama işsizlikte arttı. Tabi referans ile işe girenler var bunu bilmez belki. Neyse referansımız rızkı veren Allah dır. Şu ana kadar aç bırakmadı bundan sonrada bırakmayacak. Rızkı inanan ve inanmayana veren Allah c. C direk. Unutma
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline de geç ustadım bu kafada olanlar her zaman bir yerlerde boş konuşmaya devam edecekler.
hahahaah ~ 7 yıl önce
hahahahaaaa gec gec gonder gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çabuk bitirin ~ 7 yıl önce
Bunları hızlı şekilde bitirin. ( 30 dakikalık eğitim).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Cümlenin üslubu ve zaten zaman cinsinden verilmiş bir işi nasıl daha hızlı yapabiliriz sorusu beni yordu durdu:D türkçeye mi yanayım , fizik bilgisine mi , yazanın konumuna mı şaşırdım !
tabi ki ~ 7 yıl önce
emredersin küçük reis. başımıza kimler geldi allahım...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000