18 Ağustos 2013, Pazar 13:48:03

THY O PİLOTA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Türk Hava Yolları, dün gece kaçırılan pilotları protesto etmek amacıyla uçağı uçurmayan kaptanı açığa aldığını açıkladı...
  • Konuyla ilgili olarak, geçen Sefa İnan beyin yaptığı genel bir değerlendirmeden sonra Acaba işletme başkanlığında görevli (!) tüm başkanlar, müdürler acaba durumun vahametini görüp bir takım tedbirleri almayı düşünüyorlarmı acaba????
  • kardes sana yaziklar olsun,onur ne demek ogrenmek istersen adresim belli..b.g.
  • Ucak,kaybolan bi yolcu yüzünden de,alan trafiğinden de bi çok sebepten gecikmeye giriyor.dolayısıyla bir mağduriyet söz konusu değildir.Thy yönetimine ters gelse de bu durum,robot değiliz sonucta..insani duygularımız var.Yılmaz kaptanı canı gönülden kutluyorum.Talpa nın ve Thy nin ihmali olan bu konuyu bir kez daha gün yüzüne çıkardığı için..
  • o delikanlılığı göstren Y.O KAPTANDIR. Baha kaptan birileri öyle kahramanlık gösterirken hemen o göreve balıklama atlayıp puan toplamaya birilerine yaranmaya çalışan kişidir yazıkları olsun başka bişey demeyeceğim daha nice onursuz gün
  • CANI UCMAK İSTEMEMİŞ İŞİ VARDI HERALDE. ATIN GİTSİN
  • Yok artık!!!
  • Sy Asaf Bora! ucmuyorsunuz,ucus tazmınatınıda sadece smılatorde uçtu uçtu kuş uçtu yapıp almaktasınız.allah daha cok versın gözumuz yok.lakın sıkıntılarımızla hiç uğraşmayıp bırakın bunları çözmeyi ,iletişimde bile yetersiz bir genel mudur yardımcısı olarak bari buna izin vermeyin.ama nerdeee! bence herseyde oldugu gıbı bundada kafanızı kuma gömeceksınız..gömun.
  • thy kadar herşeyi politik herşeyi abuk başka bir kurum var mıdır acaba ??? açığa alınan kaptan mısır'da olanları,esad'ı vs protesto etseydi thy yine kaptana ceza verir miydi? hiç sanmam !!!
  • Grev ve protesto eylemlerinde amac ,baskalarina minimum magduriyet vererek ses duyurmaktir.Yolcu magdur oldu diyenlere duyurulur...
  • Herkesi onurlu ve dik durmaya davet ediyor...ve 3 gün iş durdurma eylemine uçmama eylemine davet ediyorum...

Dün gece Beyrut'a gidecek olan uçağın kaptan pilotu, THY pilotlarının kaçırılma vakasını protesto ettiğini anons ettikten sonra uçağı terk etmişti. Yarım saat rötar yapan seferi başka bir kaptan gerçekleştirmişti.

Türk Hava Yolları, protesto eylemini gerçekleştiren kaptan pilot B.G. hakkında soruşturma başlatıldığını ve soruşturma sonuna kadar uçuşlardan alıkonulduğunu açıkladı.

Kaptan pilot B.G. THY yönetimi tarafından başlatılan soruşturma sonuna kadar uçuşlarda görevlendirilmeyecek. 

THY O PİLOTA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (99)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Konuyla ilgili olarak, geçen Sefa İnan beyin yaptığı genel bir değerlendirmeden sonra Acaba işletme başkanlığında görevli (!) tüm başkanlar, müdürler acaba durumun vahametini görüp bir takım tedbirleri almayı düşünüyorlarmı acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
online a ~ 11 yıl önce
kardes sana yaziklar olsun,onur ne demek ogrenmek istersen adresim belli..b.g.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ucak,kaybolan bi yolcu yüzünden de,alan trafiğinden de bi çok sebepten gecikmeye giriyor.dolayısıyla bir mağduriyet söz konusu değildir.Thy yönetimine ters gelse de bu durum,robot değiliz sonucta..insani duygularımız var.Yılmaz kaptanı canı gönülden kutluyorum.Talpa nın ve Thy nin ihmali olan bu konuyu bir kez daha gün yüzüne çıkardığı için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
online ~ 11 yıl önce
o delikanlılığı göstren Y.O KAPTANDIR. Baha kaptan birileri öyle kahramanlık gösterirken hemen o göreve balıklama atlayıp puan toplamaya birilerine yaranmaya çalışan kişidir yazıkları olsun başka bişey demeyeceğim daha nice onursuz gün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavaşşş ~ 11 yıl önce
Y.O. yazmayı bilirken diğer kaptanın adını neden açık açık yazıyorsun, bu biir... Yandaki uçaktan kaptan hastalandı diye bu uçağa alınan kaptan hakkında ne kadar da kolay cezayı kesmişsin; on düşün bir konuş, bu ikiii... Başkalarının onuruyla ilgili konuşacaksan, sen de delikanlı ol, adını yaz, bu da üüüçç... Haaa, bir de yaylanmadan yürü, toz kaldırma... Ne demek şimdi bu; göreve balıklama atlayıp puan toplamak??? Herşeye alıklama atlama sen de...
CANI İSTEMEMİŞ ~ 11 yıl önce
CANI UCMAK İSTEMEMİŞ İŞİ VARDI HERALDE. ATIN GİTSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yok artık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asaf Bora ~ 11 yıl önce
Sy Asaf Bora! ucmuyorsunuz,ucus tazmınatınıda sadece smılatorde uçtu uçtu kuş uçtu yapıp almaktasınız.allah daha cok versın gözumuz yok.lakın sıkıntılarımızla hiç uğraşmayıp bırakın bunları çözmeyi ,iletişimde bile yetersiz bir genel mudur yardımcısı olarak bari buna izin vermeyin.ama nerdeee! bence herseyde oldugu gıbı bundada kafanızı kuma gömeceksınız..gömun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçmayı bilmiyorki ~ 11 yıl önce
nasıl uçsun hatta bugüne kadar kendi yandaşları sayesinde SIM den geçirildiğini herkes biliyor Hangi vizyon ile o koltuğa oturdu acaba hattan kaçmak için ama şimdiler de durum farklı artık yandaşlarını bile tanımamazlıktan geldiği Dillerde sende diyorsun Allah daha çok versin oldu mu şimdi? Sen ayda nerdeyse limitlerde Uç stressi ayrı faktor sonra da Allah daha çok versin bence vermesin bu kadar uçuş başarısızlığı Airbus ta fransa sınırlarını aşmış olan yöneticiye kafanı kumdan çıkar diyeceksin .Nerdeyse 1yıldır hatta gören yok 1 numara olarak uçuşta .İşin entresan yanı nasıl oluyorda hem uçmuyor hem de TRE olarak ünvan taşıyor A330/340 için SHGM bu konuda mutlaka araştırmalı kurallar belli SHGM de TRE ünvanı için haa maaş farkı alabilmek için olabilir.ee burdan sonrası şirketin yönetiminin takdiridir ama Hamdi Bey bu tip oyunlar ile hak edilmeyen maaşların ünvanların hesabını bir gün mutlaka soracağına eminim.
??? ~ 11 yıl önce
thy kadar herşeyi politik herşeyi abuk başka bir kurum var mıdır acaba ??? açığa alınan kaptan mısır'da olanları,esad'ı vs protesto etseydi thy yine kaptana ceza verir miydi? hiç sanmam !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Grev ve protesto eylemlerinde amac ,baskalarina minimum magduriyet vererek ses duyurmaktir.Yolcu magdur oldu diyenlere duyurulur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 11 yıl önce
Herkesi onurlu ve dik durmaya davet ediyor...ve 3 gün iş durdurma eylemine uçmama eylemine davet ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen basla ~ 11 yıl önce
Sen basla biz geliriz
Mehmet ~ 11 yıl önce
Öyle bir örgütlenmeye gidebilirseniz ya da en azından başlatabilirseniz arkanıza 1000kişi yığarız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000