05 Ocak 2015, Pazartesi 10:06:43

THY O KENTE OLAN SEFERLERİNİ DURDURDU

Türk Hava Yolları Libya’da uçtuğu tek noktaya güvenlik sebebiyle seferlerini iptal etti.
  • Arkadaşlar Çok boş laf edenler var kusura Bakmayinn Madem riskli bir yer Neden AFRIQIYAH ve LIBYAN AIRLINES uçuşları var Ben misuratada yaşıyorum Evet bingazi karissik olabilir Ama Misurata ve tripoli Havalimanlari Gayet guvenlii ve sakin
  • Kim karar verdiyse sana seker alcam Bu bir yasal olsan: ebola olan ulkelere yada ic savas ulkelere ucuslar yasaklanmisin Iyi geceler bana
  • oradaki emniyeti en çok THY takip ediyor merak etmeyin. sanki yüzlerce milyonluk uçağı ve yüzlerce yolcunun hayatını risk etme gibi bir hobisi varmış gibi abuk subuk konuşmayın.. Libya da eksik kalsın diyen bilgisiz arkadaşlara da sözüm; Afrika'da Libya tek başına onlarca ülkeden daha iyi gelir ve kâr getiren bir noktadır. Bilmeden etmeden sallayın durun yorum yapmak beleş nasılsa..
  • Libya da eksik kalsın, bir ülkeye de uçmayalım arkadaş.
  • Ne bu'ya. Tk uçağı yerdeyken havalimanının bomabalandığını, eli silahlı, roketatarlı adamların keyfe keder apronda gezip, piste çıkıp hava trafiğini engellediğini dip not olarak paylaşmak isterim. Kusura bakma ama kimse canını sokakta bulmadı. Allah orda bulunan personelimize yardımcı olsun.
  • Cook gec kalindi coookkkk
  • Türkiye derhal Libya ve Suriye vatandaşlarına vize uygulamaya tekrar başlamalıdır. Bu ülkelerdeki iç karışıklıklar ülkemize taşınmaktadır. Ayrıca açık denizde yakalanan Suriyeli mültecilerin tamamı Türk kıyılarından gemiye binmektedir. Bunun haricinde Libya'dan gelen uçaklardaki (Libyan ve Afriqiyah) tüm yolcular ve valizler AHL'ye indiklerinde ek bir güvenlik kontrolünden geçirilmelidirler.
  • Erken bir karar almışsınız, önce birkaç personel kaçırılsaydı !!!! C&A

Türk Hava Yolları, havalimanı güvenliğinin yeterli seviyede olmaması gerekçesiyle İstanbul-Misrata seferlerini iptal etti. Türk Hava Yolları, güvenlik gerekçesiyle dün ve bugün yapması gereken Misrata uçuşlarını yapamadı.

Bir yılı aşkın süredir iç karışıklıkların yaşandığı Libya’da operasyonlarını düzenli şekilde icra edemeyen THY, tarifeli seferler düzenlediği Trablus, Bingazi ve Sebha uçuşlarını iptal etmek zorunda kalmıştı.

Türk işçilerin tahliyesi için de kullanılan tek havaalanı olan Misrata’ya uçuşlara devam eden THY’nin, bu havaalanında da güvenlik zafiyeti oluşmasıyla Libya’da hiçbir noktaya uçuşu kalmadı.

THY’nin Misrata seferlerine ne zaman başlayacağı açıklanmazken, bölgedeki durumun kontrol edildiği ve güvenliğin normale dönmesi halinde yeniden uçuşların başlayacağı öğrenildi.

©AirportHaber

THY O KENTE OLAN SEFERLERİNİ DURDURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

AFRIQIYAHH ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar Çok boş laf edenler var kusura Bakmayinn Madem riskli bir yer Neden AFRIQIYAH ve LIBYAN AIRLINES uçuşları var Ben misuratada yaşıyorum Evet bingazi karissik olabilir Ama Misurata ve tripoli Havalimanlari Gayet guvenlii ve sakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flight attendant ~ 9 yıl önce
Kim karar verdiyse sana seker alcam Bu bir yasal olsan: ebola olan ulkelere yada ic savas ulkelere ucuslar yasaklanmisin Iyi geceler bana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
oradaki emniyeti en çok THY takip ediyor merak etmeyin. sanki yüzlerce milyonluk uçağı ve yüzlerce yolcunun hayatını risk etme gibi bir hobisi varmış gibi abuk subuk konuşmayın.. Libya da eksik kalsın diyen bilgisiz arkadaşlara da sözüm; Afrika'da Libya tek başına onlarca ülkeden daha iyi gelir ve kâr getiren bir noktadır. Bilmeden etmeden sallayın durun yorum yapmak beleş nasılsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Libya da eksik kalsın, bir ülkeye de uçmayalım arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne bu'ya. Tk uçağı yerdeyken havalimanının bomabalandığını, eli silahlı, roketatarlı adamların keyfe keder apronda gezip, piste çıkıp hava trafiğini engellediğini dip not olarak paylaşmak isterim. Kusura bakma ama kimse canını sokakta bulmadı. Allah orda bulunan personelimize yardımcı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cook gec kalindi coookkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne bu ? ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar zihni sinir tarzı yorumlarınızla göz dolduruyorsunuz ! nedennn çoook geeç kalıınmışşşş ??,bir vukuat mı oldu da bizim haberimiz yok !!
Vize ~ 9 yıl önce
Türkiye derhal Libya ve Suriye vatandaşlarına vize uygulamaya tekrar başlamalıdır. Bu ülkelerdeki iç karışıklıklar ülkemize taşınmaktadır. Ayrıca açık denizde yakalanan Suriyeli mültecilerin tamamı Türk kıyılarından gemiye binmektedir. Bunun haricinde Libya'dan gelen uçaklardaki (Libyan ve Afriqiyah) tüm yolcular ve valizler AHL'ye indiklerinde ek bir güvenlik kontrolünden geçirilmelidirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erken Olmuş ~ 9 yıl önce
Erken bir karar almışsınız, önce birkaç personel kaçırılsaydı !!!! C&A

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000