23 Ocak 2015, Cuma 11:18:14

THY O İHALEYİ KİME VERDİ?

Türk Hava Yolları’nın kabin içi dergisi Skylife için açtığı ihale sonuçlandı. Skylife ihalesini kim kazandı?
  • Thydeki reklam islerine bakan adam yapsa daha iyiydi
  • Vay sizi gidi yandaşlar:-) ....
  • Allah'ın maymunlu tişörtçüsü LCW ne alaka, ne iş bitirmesi varmış.Yeni vergi dönüşü geliri sağlayan THY iştirakini de aldılar. Torpilleri Malatyalı bir yönetici olmalı.Malatya derneğinden arkadaşları muhtemelen. Aynı kendileri gibi herşeye maydanoz olan içeride yönetici bir arkadaşları var sanırım, üst yönetimle bağlantıları sağlayan. Herkesin herşeye maydanoz olduğu bir ülkede yaşıyoruz maalesef.
  • THY nin ihale işleyişi kulakdan duyma ile olmuyor beyler.teminatını yatırıp şartnameye uyan her şirket ihaleye katılabiliyor.değişik yıl ve tarihler de farklı işler için bende thy nin ihalelerine katıldığım fakat kaybettiğimde olmuştur.ihale komisyonun da en az on kişi oluyor ve her şey şeffaf ihale saatin de zaten kameralar karşısın da Komisyon üyeleri ve rakiplerin aynı oda da bulunuyor akabin de herkes boyunun ölçüsüne göre fiyatını veriyor ve zarflar açılp en az fiyat teklifini veren firma burada hak kazanmış oluyor bu kadar işlem den sonra nasıl torpil olabilir.kimse benim babamın oğlu değil....bu tip söylemleri yapan lar çamur at izi kalsın mantığındadırlar...yaradan thy ye güç kuvvet versin.........
  • zaten türkiyede her işi yapan 3 müteahhit var:) ver ver ver!!!
  • Bizemi soruyorsun?
  • yok aslında birbirimizden farkımız ama biz rte nin bekçileriyiz.
  • Şöyle de bir durum var çalışanların hepsi İnfomag takilerin aynısı. İnanmadıysanız eşleştirin. O Bakımdan dergide çok radikal Değişiklikler olacağını düşünmeyin kafalar yine aynı. Bir süre sonra iyice kendini tekrar edecekler.
  • Tgs ihalesi ne oldu?
  • Ethem Sancak kazanmış,Allah yürü ya kulum demiş bir kere...

Türk Hava Yolları’nın ayda 300 bin civarında basılan uçak içi dergisi Skylife için açtığı ihale sonuçlandı. Yılda 55 milyon yolcu taşıyan THY’nin uçaklarında bulunan ve Türkiye’nin en çok okunan dergisi olma özelliğini elinde bulunduran Skylife’ın içerik ve baskısı için yıl sonuna doğru yaptığı ihalede kazanan üç firma birden oldu.

Skylife ile birlikte kurum içi diğer 4 derginin de baskısını içeren ihaleye dev firmalar katıldı. Turkuvaz Grup, Albayraklar ve LCW gibi şirketlerin de yer aldığı ihalede ipi üç firma birden göğüsledi.

Daha önce Infomag şirketinin tek başına aldığı ihaleyi Gürsoy Holding’e bağlı Müessese, Ethem Sancak’a ait Türk Medya ve Doğan Ofset kazandı.

Müessese’nin derginin içeriğini hazırlayacağı, Türk Medya’nın ise reklam satışını yapacağı öğrenilirken Aydın Doğan’ın bir süre önce sattığı Doğan Ofset’in de baskı işlerini yapacağı öğrenildi.

Skylife ihalesinin sonucuna ilişkin kurumdan henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak bu ayki dergiyi ihaleyi alan firmalar hazırladı.

©Airporthaber.com
 

THY O İHALEYİ KİME VERDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

kral ~ 9 yıl önce
Thydeki reklam islerine bakan adam yapsa daha iyiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poh... ~ 9 yıl önce
Vay sizi gidi yandaşlar:-) ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah'ın maymunlu tişörtçüsü LCW ne alaka, ne iş bitirmesi varmış.Yeni vergi dönüşü geliri sağlayan THY iştirakini de aldılar. Torpilleri Malatyalı bir yönetici olmalı.Malatya derneğinden arkadaşları muhtemelen. Aynı kendileri gibi herşeye maydanoz olan içeride yönetici bir arkadaşları var sanırım, üst yönetimle bağlantıları sağlayan. Herkesin herşeye maydanoz olduğu bir ülkede yaşıyoruz maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bafra lı ~ 9 yıl önce
THY nin ihale işleyişi kulakdan duyma ile olmuyor beyler.teminatını yatırıp şartnameye uyan her şirket ihaleye katılabiliyor.değişik yıl ve tarihler de farklı işler için bende thy nin ihalelerine katıldığım fakat kaybettiğimde olmuştur.ihale komisyonun da en az on kişi oluyor ve her şey şeffaf ihale saatin de zaten kameralar karşısın da Komisyon üyeleri ve rakiplerin aynı oda da bulunuyor akabin de herkes boyunun ölçüsüne göre fiyatını veriyor ve zarflar açılp en az fiyat teklifini veren firma burada hak kazanmış oluyor bu kadar işlem den sonra nasıl torpil olabilir.kimse benim babamın oğlu değil....bu tip söylemleri yapan lar çamur at izi kalsın mantığındadırlar...yaradan thy ye güç kuvvet versin.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saftirik ~ 9 yıl önce
Bafrali, senin bu saf halin dogustan mi yoksa sonradan mi?
yakışır ~ 9 yıl önce
zaten türkiyede her işi yapan 3 müteahhit var:) ver ver ver!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 9 yıl önce
Bizemi soruyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 9 yıl önce
yok aslında birbirimizden farkımız ama biz rte nin bekçileriyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şöyle de bir durum var çalışanların hepsi İnfomag takilerin aynısı. İnanmadıysanız eşleştirin. O Bakımdan dergide çok radikal Değişiklikler olacağını düşünmeyin kafalar yine aynı. Bir süre sonra iyice kendini tekrar edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tgs ihalesi ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ethem Sancak kazanmış,Allah yürü ya kulum demiş bir kere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000