31 Ocak 2017, Salı 10:35:20

THY o finali canlı yayınlayacak

Türk Hava Yolları’nın, 5 Şubat 2017 tarihli internet bağlantısı olan tüm uçuşlarında yolcular, Amerikan Ulusal Futbol Ligi (NFL) final maçı; Super Bowl’u canlı olarak izleyebilecek.
  • thy ile birkez daha gurur duydum. sadece türkiyenin değil tüm dünyanın hava yolu şirketi.sırf ülkemizde ilgi az diye ne gerek var canım? yapmadan bu vizyonu göstermeleri takdire şayan.
  • pazarlama iletişimi okuyun diyen arkadaş kriz zamanların da ilk önce kamu giderlerinin azaltılması gerektiğini ve ohal de isen hele kıt kaynaklarla rasyonel hareket etmek gerektiğini bil öğren hayatında uygula biraz okuyun
  • evet gerçekten çok merakla bekliyorduk bu finali. I
  • Şirketlerin reklama ayırdığı bütçeler kriz döneminde daha da artar, artmalıdır. Reklamlar sizin için savurganlık olabilir ama açın biraz pazarlama iletişimi okuyun.
  • Bir sıralar Lig Tv şimdiki adıyla BeinSports yayınlanıyordu uçaklarda, sanırsam kaldırılmış. Her Süper Lig maçında THY reklamı var ama uçakta bu maçlar yayınlanmıyor.
  • Cokmu önemli sivri beyinliler.
  • THY yolcularinin yuzde kacinin Amerikan Futboluna ilgi duyduklarinin bilincinde mi?
  • Tabi aldiniz isciden zam indirimi hemen harcayin ki yil sonunda 100.000.000 $ kar aciklayamayinda zam olmasin . Hic akillanmicaniz dime yahu super bowl nedir ya bizim hepi topu 5-10 tane amerika ulkesine ucuyuyiruz kim ne yapsin super bowl akil akil gel takil die bi atasozu var :)
  • eleştirmek ve hatta olumsuz yönde eleştirmek işin kolay yolu. haklı da olabilirsiniz ama bunu yapmadan önce türkiyede çok bir anlamı olmayan super bowl'u dünyada kaç milyon kişinin izlediğini kaç milyar USD lik bir operasyon olduğunu biliyor musunuz ? Size göre amerikan futbolu diye bir spor bile yoktur belki ama reklam böyle yapılmaz. Orada bir ilgi toplandı ise ona yönelinir. Herkes her konuda yorum yapmak zorunda değil, bilmediğiniz konularda okuyup geçebilirsiniz, sitede yorum yapma zorunluluğu yok.
  • Hmm Süper Bowl...

Türk Hava Yolları’nın, 5 Şubat 2017 tarihli internet bağlantısı olan tüm uçuşlarında yolcular, Amerikan Ulusal Futbol Ligi (NFL) final maçı; Super Bowl’u canlı olarak izleyebilecek. 

Amerikan televizyon tarihinin en fazla izlenen programı Super Bowl’un, Türk Hava Yolları uçaklarında canlı yayınlanacak olmasıyla ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları Genel Müdür (Pazarlama ve Satış) Yardımcısı Ahmet Olmuştur; “Misafirlerimizi sadece dünyanın en fazla ülkesine taşımıyor, aynı zamanda yolcu deneyimini en üst düzeyde yaşayacakları bir uçuş kurgulamayı hedefliyoruz. Yolcularımıza binlerce metre yükseklikte, Super Bowl ile Amerikan futbolu deneyimini yaşatacak ve aynı zamanda yeni reklam filmimizi de bu yayında onlarla ilk kez buluşturacak olmaktan oldukça heyecanlıyız.” dedi.

Türk Hava Yolları, küresel havacılık sektörünün en saygın değerlendirme kuruluşlarından Skytrax tarafından verilen “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”, “En İyi Business Class İkram Servisi” ve “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödüllerini de elinde bulunduruyor. Uçaklarında, 800’den fazla TV programı içeriği, 700’ü aşkın müzik albümü, 7 adet uçak içi canlı TV yayını, “betimlemeli altyazılı” ve “betimlemeli seslendirme” teknikleri kullanılan 11 engelsiz filmle birlikte 23 farklı dilde içerik bulunan Planet uçak içi eğlence sistemi üzerinden hizmet veren havayolu, Business sınıftaki yolcularına 5 saat üzeri uçuşlarda Samsung Galaxy S2 tablet, tüm uzun hatlarda ise Denon kulaklık takdim ediyor.

THY o finali canlı yayınlayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

tebrikler ~ 7 yıl önce
thy ile birkez daha gurur duydum. sadece türkiyenin değil tüm dünyanın hava yolu şirketi.sırf ülkemizde ilgi az diye ne gerek var canım? yapmadan bu vizyonu göstermeleri takdire şayan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tufan ~ 7 yıl önce
pazarlama iletişimi okuyun diyen arkadaş kriz zamanların da ilk önce kamu giderlerinin azaltılması gerektiğini ve ohal de isen hele kıt kaynaklarla rasyonel hareket etmek gerektiğini bil öğren hayatında uygula biraz okuyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam Nedir? ~ 7 yıl önce
Tufan Bey, genel eleştiri "bu dönemde ne reklamı" mantığında olduğu için buna açıklık getirdim. Şirketin marka imajını umursamadığı bir gelecekte gelirleri de düşecektir. Kamu harcamalarını daraltsanız da genişletseniz de bu gerçek daimidir.
enefel ~ 7 yıl önce
evet gerçekten çok merakla bekliyorduk bu finali. I

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam Nedir? ~ 7 yıl önce
Şirketlerin reklama ayırdığı bütçeler kriz döneminde daha da artar, artmalıdır. Reklamlar sizin için savurganlık olabilir ama açın biraz pazarlama iletişimi okuyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye Ligi ~ 7 yıl önce
Bir sıralar Lig Tv şimdiki adıyla BeinSports yayınlanıyordu uçaklarda, sanırsam kaldırılmış. Her Süper Lig maçında THY reklamı var ama uçakta bu maçlar yayınlanmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Cokmu önemli sivri beyinliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Futbol ~ 7 yıl önce
THY yolcularinin yuzde kacinin Amerikan Futboluna ilgi duyduklarinin bilincinde mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 7 yıl önce
Tabi aldiniz isciden zam indirimi hemen harcayin ki yil sonunda 100.000.000 $ kar aciklayamayinda zam olmasin . Hic akillanmicaniz dime yahu super bowl nedir ya bizim hepi topu 5-10 tane amerika ulkesine ucuyuyiruz kim ne yapsin super bowl akil akil gel takil die bi atasozu var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus ~ 7 yıl önce
eleştirmek ve hatta olumsuz yönde eleştirmek işin kolay yolu. haklı da olabilirsiniz ama bunu yapmadan önce türkiyede çok bir anlamı olmayan super bowl'u dünyada kaç milyon kişinin izlediğini kaç milyar USD lik bir operasyon olduğunu biliyor musunuz ? Size göre amerikan futbolu diye bir spor bile yoktur belki ama reklam böyle yapılmaz. Orada bir ilgi toplandı ise ona yönelinir. Herkes her konuda yorum yapmak zorunda değil, bilmediğiniz konularda okuyup geçebilirsiniz, sitede yorum yapma zorunluluğu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper Bowl ~ 7 yıl önce
Hmm Süper Bowl...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000