08 Şubat 2011, Salı 08:52:10

THY O DANSÇILARA JEST YAPTI

Erzurum'da düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları'nda artistik patinaj serbest programda gümüş madalya kazanan Alper Uçar-Alisa Aganova çiftine Türk Hava Yolları'ndan jest.
  • Thy milli havayolumuz ya ne kadar türk olmayan insan ve yerlere sponsor olurlar ve pilotlar alnır fakat ne zaman türkiyeden birilerine bir yere sponsor olunsa densin ya da pilot alımlarında türklere üvey evlat olarak bakılır
  • herseyı thy den bekleme biraz da baska yerden sadaka isteyın bence ne buyuk sey aman allah ım gumus madalya sankı dunya bırıncısı oldular herhalde bırıncı olsalardı thy ye ortaklık taleb edeceklerdı baska kapıya ne hakkın gectı thy ye de ne ıstıyorsun
  • ALTIN MADALYA DEĞİL GÜMÜŞ MADALYA ALDILAR :) Altın alsalardı herhalde sponsor olarak Emirates, Lufthansa' dan aşağısı kurtarmazdı :)
  • resmen fakire sadaka verir gibi bilet vermişler çok alakalı olmuş ya dançıların söyledikleriyle göz boyamak nasıl olsa bedava
  • keşke thy hediye ettiği biletin üstüne fotolarını bassaydı. az da olsa sevinirlerdi
  • bu ne yuzsuzluk ya bana sponsor ol dıyorlar.sankı cok buyuk bırsey basarmıs gıbı altın madalya al sonra konus.baska fırma yokmu thy sponsor ol dıyıyor.
  • iyi ki THY sponsorluk ağını genişletti. kardeşim senin fotografını gördüğüm uçakta uçmam! önce Bursaspor başladı THY bize sponsor olsun diye. siz önce bi dünya markası olun da sponsor olan çok olur. bak Arsenal'in sponsoru Emirates, British Airways değil. önemli olan senin markana yabancıların değer vermesi. bana sponsor ol demekle olmaz, senin zaten marka değerin varsa dev şirketler senin ayağına gelir.... universiade güzel organizasyon ancak fasülye gibi de nimetten saymayın... milletimiz herşeyi fazla abartmayı seviyor... Eurovision hala hayat mevat meselesi bizim için:)
THY, ülkemize oyunlardaki ilk ve tek madalyasını kazandıran buz dansçılarına Amerika'ya seyahat bileti hediye etti.

Dün Erzurum'a giden Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Alper Uçar-Alisa Aganova çiftini tebrik edip kutladı. Bakanlar ve Polat, Konaklı Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. Kış Oyunları'nın Erzurum'a yeni bir vizyon ve yeni bir hayat getirdiğini kaydeden Polat "Yapılan tesislerle birlikte sporcu altyapısı gelişecek. Tesisler, Erzurum'u sadece ekonomik olarak değil sosyal olarak da geliştirecek" dedi.

AKDAĞ: PİŞMAN OLACAKLAR
Ertuğrul Günay ise "Dünya çapında önemli kayak merkezlerinin temellerini atıyoruz. Yatırımcı arkadaşlara da bunu anlatmaya çalışıyoruz" derken, Recep Akdağ ise "Konaklı'ya yatırım yapmayanlar ve 'Ne olacak' diyenler, 5 sene sonra pişman olacaklar" görüşünü bildirdi.

POLAT: ÖZAK'I YALNIZ BIRAKMAM
Bakanı Faruk Özak, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Konaklı'daki tesisleri gezen Polat, "Kış Oyunları Erzurum'u yaz için de bir turizm merkezi haline getirdi, Erzurum'u dünyaya tanıttı. Kapanış töreninde bir Erzurumlu olarak bakanımızı yalnız bırakmak istemedim" dedi.

(Sabah)
THY O DANSÇILARA JEST YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Thy milli havayolumuz ya ne kadar türk olmayan insan ve yerlere sponsor olurlar ve pilotlar alnır fakat ne zaman türkiyeden birilerine bir yere sponsor olunsa densin ya da pilot alımlarında türklere üvey evlat olarak bakılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herseyı thy den bekleme biraz da baska yerden sadaka isteyın bence ne buyuk sey aman allah ım gumus madalya sankı dunya bırıncısı oldular herhalde bırıncı olsalardı thy ye ortaklık taleb edeceklerdı baska kapıya ne hakkın gectı thy ye de ne ıstıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALTIN MADALYA DEĞİL GÜMÜŞ MADALYA ALDILAR :) Altın alsalardı herhalde sponsor olarak Emirates, Lufthansa' dan aşağısı kurtarmazdı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
resmen fakire sadaka verir gibi bilet vermişler çok alakalı olmuş ya dançıların söyledikleriyle göz boyamak nasıl olsa bedava

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
keşke thy hediye ettiği biletin üstüne fotolarını bassaydı. az da olsa sevinirlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu ne yuzsuzluk ya bana sponsor ol dıyorlar.sankı cok buyuk bırsey basarmıs gıbı altın madalya al sonra konus.baska fırma yokmu thy sponsor ol dıyıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iyi ki THY sponsorluk ağını genişletti. kardeşim senin fotografını gördüğüm uçakta uçmam! önce Bursaspor başladı THY bize sponsor olsun diye. siz önce bi dünya markası olun da sponsor olan çok olur. bak Arsenal'in sponsoru Emirates, British Airways değil. önemli olan senin markana yabancıların değer vermesi. bana sponsor ol demekle olmaz, senin zaten marka değerin varsa dev şirketler senin ayağına gelir.... universiade güzel organizasyon ancak fasülye gibi de nimetten saymayın... milletimiz herşeyi fazla abartmayı seviyor... Eurovision hala hayat mevat meselesi bizim için:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000