24 Aralık 2014, Çarşamba 11:23:38

THY NİYETLENDİ QANTAS GELİYOR

Avustralyalı Qantas Havayolları, Perth-İstanbul arasında uçacak.
  • Turk Hava yollarinin ne kadar Sevmiyeni varmis. THY. Neden gidemez? 777. 340 Ile. Rio dajeneiro. Gidiyorda. Avusturalyaya Nicin gitmesin Benim THY. Yem her yere gider zaten. Saati vermis. Non stop 15. Saatte Gider. Veya singapore Iner yakitini alir devam eder. Sigapore. Sidney 7 saattir. THY Boeing. 747. Jumbo. Almasi. Artik elzem oldu. Boeing serisinde Sasmamasi lazim. Boeing. Cok. Saglam yapiya sahip. Boeing Cok iyi bilirim.
  • Thy oraya ancak külüstür uçaklarla uçar...yazık size uçağınız ve konforunuz olmadan habire hat açıyonuz
  • Avusturalya cok iyi gider ama direk olursa, Singapur yada Bangkok da durup devam etmeli fazla tutmaz cünkü ucus süresi cok uzuyor. Hem Avrupa dan gelip Avusturalya ya gidenler Emirates, Etihad ve Qatar yeterince ucus imkani sunuyor ve Singapur Airlines, Thai Airways yada Cathay Pacific gibi büyük sirketlerde sadece büyük Hub lara ucuyorlar. THY Istanbul aktarmayla kücük destinasyonlarin yolcularini toplarsa hergün iki yada üc sefer bile yapa bilir. En son ucusuda Auckland e devam ettirirse extradan bir yolcupotansiyeli dogar. Tabi mühim olan ona göre ucak bulabilmesi ve su an filoda uygun ucak yok. 777-200lr uygun olurdu ama düsünürmü THY bilmiyorum yada A350-900R de uygun olur ama A350 nin slotlari 2021 e doluymus malesef. Yani THY nin isi cok zor Avusturalya konusunda!!
  • bikereye mahsus anzak gününe gelecek neyi tartisiyorsunuz :)
  • direk çanakkaleye niye gitmiyor ? istanbul gezisi yapacaklar sanırım
  • Keşke Atatürk Havalimanı'na inse
  • Anzak gunu icin gelecek olan QF boylece daha once 2000 olimpiyatlarinda SYD gelmis olan TK'ya cevap verecek. SAW olmasi dahada guzel.
  • sabihadan yapilacak ilk long haul seferi olacak herhalde darisi digerlerinin basina.
  • Haber biraz yanıltıcı olmuş. Qantas Istanbul'a charter geliyor sadece Gelibolu'ya gidecek Avustralya'lılar için. Aynı uçak 21'inde Avustralya'ya geri dönecek. Seferlerin başlaması söz konusu değil.
  • Sanırım THY Avusturalya konusunda biraz kararsız.O bölgede uzakdoğu ve körfez şirketleri oldukça güçlü.Buda TK'yı biraz düşündürüyor.

Türk Hava Yolları'nın Avustralya'ya uçuş planları sürerken Qantas Havayolları Perth'ten İstanbul'a uçacak.

Avustralya'nın Perth kentinden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na tarifesiz uçacak olan Qantas Havayolları, bu uçuşları Boeing 747-400 tipi uçaklarla gerçekleştirecek.

Perth ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki ilk uçuş 21 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

İkinci uçuş ise 28 Nisan tarihinde İstanbul-Perth olarak yapılacak. Uçuş süresi ise yaklaşık 14-15 saat arasında olacak.

Airporthaber.com

THY NİYETLENDİ QANTAS GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turk Hava yollarinin ne kadar Sevmiyeni varmis. THY. Neden gidemez? 777. 340 Ile. Rio dajeneiro. Gidiyorda. Avusturalyaya Nicin gitmesin Benim THY. Yem her yere gider zaten. Saati vermis. Non stop 15. Saatte Gider. Veya singapore Iner yakitini alir devam eder. Sigapore. Sidney 7 saattir. THY Boeing. 747. Jumbo. Almasi. Artik elzem oldu. Boeing serisinde Sasmamasi lazim. Boeing. Cok. Saglam yapiya sahip. Boeing Cok iyi bilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy oraya ancak külüstür uçaklarla uçar...yazık size uçağınız ve konforunuz olmadan habire hat açıyonuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AnKa ~ 9 yıl önce
Sen Türk'müsün? THY ile oraya kaç kez uçtun?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Avusturalya cok iyi gider ama direk olursa, Singapur yada Bangkok da durup devam etmeli fazla tutmaz cünkü ucus süresi cok uzuyor. Hem Avrupa dan gelip Avusturalya ya gidenler Emirates, Etihad ve Qatar yeterince ucus imkani sunuyor ve Singapur Airlines, Thai Airways yada Cathay Pacific gibi büyük sirketlerde sadece büyük Hub lara ucuyorlar. THY Istanbul aktarmayla kücük destinasyonlarin yolcularini toplarsa hergün iki yada üc sefer bile yapa bilir. En son ucusuda Auckland e devam ettirirse extradan bir yolcupotansiyeli dogar. Tabi mühim olan ona göre ucak bulabilmesi ve su an filoda uygun ucak yok. 777-200lr uygun olurdu ama düsünürmü THY bilmiyorum yada A350-900R de uygun olur ama A350 nin slotlari 2021 e doluymus malesef. Yani THY nin isi cok zor Avusturalya konusunda!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bikereye mahsus anzak gününe gelecek neyi tartisiyorsunuz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
egeli ~ 9 yıl önce
direk çanakkaleye niye gitmiyor ? istanbul gezisi yapacaklar sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 9 yıl önce
CKZ pisti 747-400 için uygun değil de ondan
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Keşke Atatürk Havalimanı'na inse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sydney ~ 9 yıl önce
Anzak gunu icin gelecek olan QF boylece daha once 2000 olimpiyatlarinda SYD gelmis olan TK'ya cevap verecek. SAW olmasi dahada guzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
sabihadan yapilacak ilk long haul seferi olacak herhalde darisi digerlerinin basina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 9 yıl önce
Haber biraz yanıltıcı olmuş. Qantas Istanbul'a charter geliyor sadece Gelibolu'ya gidecek Avustralya'lılar için. Aynı uçak 21'inde Avustralya'ya geri dönecek. Seferlerin başlaması söz konusu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sanırım THY Avusturalya konusunda biraz kararsız.O bölgede uzakdoğu ve körfez şirketleri oldukça güçlü.Buda TK'yı biraz düşündürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000