05 Temmuz 2011, Salı 12:59:21

THY NECEF'İ BAŞLATTI

Türk Hava Yolları, Bağdat Erbil ve Basra'dan sonra Irak'ta uçuş gerçekleştirdiği 4'üncü uçuş noktası olan Necef'e ilk seferini bugün gerçekleştirdi.
  • Istanbul hub'ina yurtici ucuslar gibi yakin cevreden ciddi besleme yapilmali. Selanik olumlu bir acilim. Varna, Haskovo hub'a destek verebilir. Mykonos turist goturmek acisindan iyi bir destinasyon olur. Bence oraya da kesinlikle THY ve Pegasus ucuslari baslamali.
  • Guzel Necef ama Buenos Aires ve Rusya'da diger noktalar ne olacak? Omsk, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Murmansk?
THY'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Hava Yolları, Bağdat Erbil ve Basra'dan sonra Irak'ta uçuş gerçekleştirdiği 4'üncü uçuş noktası olan Necef'e ilk seferini bugün gerçekleştirdi. Necef uçuşları Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri haftada 3 sefer, İstanbul-Necef-Basra-İstanbul olarak gerçekleşecek. 
 
İstanbul'dan Necef'e 31 Ağustos 2011 tarihinden önce başlayacak seyahatlerde, gidiş-dönüş tüm vergiler dahil 275 Euro'dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilecek.

Necef seferleri uçuş saatleri; 
 
İstanbul-Necef Kalkış Varış 
 
Salı, Perşembe, Cumartesi 03: 10 - 06: 05 
 
Necef-Basra 
 
Salı, Perşembe, Cumartesi 07: 05 07: 50 
 
Basra-İstanbul 
 
Salı, Perşembe, Cumartesi 08: 50 12: 15 
THY NECEF'İ BAŞLATTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Istanbul hub'ina yurtici ucuslar gibi yakin cevreden ciddi besleme yapilmali. Selanik olumlu bir acilim. Varna, Haskovo hub'a destek verebilir. Mykonos turist goturmek acisindan iyi bir destinasyon olur. Bence oraya da kesinlikle THY ve Pegasus ucuslari baslamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Guzel Necef ama Buenos Aires ve Rusya'da diger noktalar ne olacak? Omsk, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Murmansk?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000