27 Mart 2017, Pazartesi 13:10:45

THY NASL ekibi Indy Eleven'a sponsor oldu

Geçtiğimiz hafta uçak kabinlerinde elektronik eşya taşıma konusunda getirilen yasak ile gündeme gelen THY'den ABD atağı geldi. Son yıllarda spor alanında yaptığı sponsorluk yatırımları ile adından söz ettiren THY, bu kez de ABD'de Türk iş adamı Ersal Özdemir'in sahibi olduğu Indy Eleven futbol takımına sponsor oldu.
  • aslında Amerikada bir şekilde tanıtım yapılmasının zamanıdır. Şimdi dünyanın tanıdığı biri ile tanıtım atağının zamanı.Ronaldo, Messi şimdi boy gösterebilirdi tanıtımlarda.
  • Kimlerin cebine gittiği bi ortaya çıksa.. Gerçi bu ülkede neler ortaya çıktıda bişey olmadı..
  • vicdanen rahat yatabiliyorsa istedigin kadar sikayet et...
  • Cok guzel bir karsilik olmus bize kisitlama getiren adama biz boyle arkasini sileriz.Inanin artik ulkemden nefret eder oldum,yalakaligin bayrak tasiyicisi olduk.
  • Hani şirket zarardaydı Bilal bey.2017 zammını vermeyelim diyordun 2 gün önce sendikaya Bilal bey.Yapmayın etmeyin yazıktır bu insanlara.Ah almayın.Çıkar sonra aheste aheste..
  • TGS olarak hakkımız haram olsun.Bizim sirtimizdan haksız yere dağıttığıniz primler vs haram zehir zıkkım olsun!!!Lafa geldimi biz aileyiz paraya geldimi siz TGS siniz Siz Tekniksiniz Siz Docosunuz.Haysiyetsizlik dizboyu
  • Calisan olark sadece ayip gunah yazik diyorum ve vazgectigim maas hakkimi da haram ediyorum.Aldiginiz ah lar boynunuza dolanir birgun elbet
  • Merak etmeyin arkadaşlar bildiğiniz gibi tüm THY ailesi olarak şirketimiz maddi açıdan zor durumda olduğu için zam alamamıştık.Bu sponsorluk sonrasında gelirimiz artacak ve zamlarımızı alacağız inşallah.
  • Yahu biri bunlara yaptirim yapan ülkenin takimina sponsorluk ihanett oldugunu söylesin. Bu nasil bir sacmalik allah askina. Biz milli sirketimiz kazansin diye thy ile daha pahaliya gidelim adamlarda bizim verdigimiz paralari carcur ersinler. Haram olsun size! Berlin den Osman.
  • Takimin sahibi Ersal Ozdemir'in hakkinda FETO'cu ve dolandirici oldugu konusunda Indiana eyalat gazetelerinde haberler var. Peki bu adam THY'den nasil sponsorluk aliyor? http://advanceindiana.blogspot.com/2013/05/gulen-movement-influence-invading.html The list of prominent Hoosiers participating in Gulen-funded trips to Turkey is astonishing to say the least. It's not surprising that so many politicians would jump at the opportunity to take part in an overseas junket to Turkey, but many people will be shocked that top media representatives, business, religious and community leaders took advantage of the free trips as well. In February, Advance Indiana exclusively reported that another prominent Turkish immigrant, businessman Ersal Ozdemir, was accompanying Indiana Commerce Secretary Victor Smith on a four-day trade mission to Turkey during which Smith was planning to attend the Young President's Organization Global Leadership Summit in Istanbul at which Smith was presenting.

Geçtiğimiz hafta uçak kabinlerinde elektronik eşya taşıma konusunda getirilen yasak ile gündeme gelen THY'den ABD atağı geldi. Son yıllarda spor alanında yaptığı sponsorluk yatırımları ile adından söz ettiren THY, bu kez de ABD'de Türk iş adamı Ersal Özdemir'in sahibi olduğu Indy Eleven futbol takımına sponsor oldu.

Kuzey Amerika Futbol Ligi (NASL) ekiplerinden olan Indy Eleven ile THY arasında yapılan anlaşmaya göre THY kulübün resmi uluslararası taşıyıcısı olacak.

Kulübün resmi internet sitesinden duyurulan anlaşmayla THY, Indy Eleven'in yerli veya yabancı havayolu kategorilerinde ilk kurumsal ortağı oldu.

Sitede yer alan açıklamada sözlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin her geçen gün büyüdüğüne ve hizmetlerini artırdığına dikkat çekti.

Aycı, "Sporun kültürleri ve ulusları birleştirme becerisine sahip olduğuna inanıyoruz, bu nedenle Indy Eleven ile gerçekleştirdiğimiz anlaşmadan memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Indy Eleven kulübünün sahibi Ersal Ozdemir de ABD'de futbolun günden güne geliştiğine dikkat çekerek, "Indy Eleven olarak THY ile yaptığımız bu işbirliğinden dolayı gurur duyuyoruz. Yapılan işbirliği büyüyen markamıza ABD ve dünyadaki erişimi kolaylaştıracak" dedi.

THY NASL ekibi Indy Eleven'a sponsor oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Tam zamanı ~ 7 yıl önce
aslında Amerikada bir şekilde tanıtım yapılmasının zamanıdır. Şimdi dünyanın tanıdığı biri ile tanıtım atağının zamanı.Ronaldo, Messi şimdi boy gösterebilirdi tanıtımlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 7 yıl önce
Kimlerin cebine gittiği bi ortaya çıksa.. Gerçi bu ülkede neler ortaya çıktıda bişey olmadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
100 30 1 ~ 7 yıl önce
vicdanen rahat yatabiliyorsa istedigin kadar sikayet et...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Cok guzel bir karsilik olmus bize kisitlama getiren adama biz boyle arkasini sileriz.Inanin artik ulkemden nefret eder oldum,yalakaligin bayrak tasiyicisi olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 7 yıl önce
Hani şirket zarardaydı Bilal bey.2017 zammını vermeyelim diyordun 2 gün önce sendikaya Bilal bey.Yapmayın etmeyin yazıktır bu insanlara.Ah almayın.Çıkar sonra aheste aheste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
TGS olarak hakkımız haram olsun.Bizim sirtimizdan haksız yere dağıttığıniz primler vs haram zehir zıkkım olsun!!!Lafa geldimi biz aileyiz paraya geldimi siz TGS siniz Siz Tekniksiniz Siz Docosunuz.Haysiyetsizlik dizboyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fesececik ~ 7 yıl önce
Kardeşim en kısa zamanda işi bırak. Emeğini sömürtme.
Yazik yazik yazik ~ 7 yıl önce
Calisan olark sadece ayip gunah yazik diyorum ve vazgectigim maas hakkimi da haram ediyorum.Aldiginiz ah lar boynunuza dolanir birgun elbet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 7 yıl önce
Ya birak ya kendin kabul ediosun zam istemiorum diye sonra haram ediyosun. Bu ne tezatlik arkadas. Allah akil vermis hareket etmesen once dusunseydin yada bunu sectiysen sesini cikartmicaksin
Zam alacağız ~ 7 yıl önce
Merak etmeyin arkadaşlar bildiğiniz gibi tüm THY ailesi olarak şirketimiz maddi açıdan zor durumda olduğu için zam alamamıştık.Bu sponsorluk sonrasında gelirimiz artacak ve zamlarımızı alacağız inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E ~ 7 yıl önce
Evet alirsin
Efe ~ 7 yıl önce
...birini alırsın..
Neyin kafasi ~ 7 yıl önce
Yahu biri bunlara yaptirim yapan ülkenin takimina sponsorluk ihanett oldugunu söylesin. Bu nasil bir sacmalik allah askina. Biz milli sirketimiz kazansin diye thy ile daha pahaliya gidelim adamlarda bizim verdigimiz paralari carcur ersinler. Haram olsun size! Berlin den Osman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FETO'cu mu ~ 7 yıl önce
Takimin sahibi Ersal Ozdemir'in hakkinda FETO'cu ve dolandirici oldugu konusunda Indiana eyalat gazetelerinde haberler var. Peki bu adam THY'den nasil sponsorluk aliyor? http://advanceindiana.blogspot.com/2013/05/gulen-movement-influence-invading.html The list of prominent Hoosiers participating in Gulen-funded trips to Turkey is astonishing to say the least. It's not surprising that so many politicians would jump at the opportunity to take part in an overseas junket to Turkey, but many people will be shocked that top media representatives, business, religious and community leaders took advantage of the free trips as well. In February, Advance Indiana exclusively reported that another prominent Turkish immigrant, businessman Ersal Ozdemir, was accompanying Indiana Commerce Secretary Victor Smith on a four-day trade mission to Turkey during which Smith was planning to attend the Young President's Organization Global Leadership Summit in Istanbul at which Smith was presenting.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000