03 Mayıs 2013, Cuma 09:05:48

THY 'MÜKEMMEL' SEÇİLDİ

Pakistan'ı dünyaya bağlayan en büyük hayayolu şirketi olma özelliğine sahip Türk Hava Yolları THY), İslamabad Ticaret Odası tarafından "mükemmellik" ödülüne layk görüldü.
  • Bir türlü anlam veremiyorum.THY bu ödülü nasıl alıyor,uçucu personelin tamamına yakını psikolojik sorunları var.şaşırıyorum.
  • Arkadaşlar, dünya uzerınden urduca konuşan topluluğun etkınlıgını, en azından ıscı trafıgı bazlı bu pazarın büyüklülüğü & karlılığı nı hesaba katarsak ulkemız ve mıllı hava yolumuz ıcın onemlı bır ödül. Mıllı hava yolumuzun kuvvetlendiği her pazarda ülke menfaatleride paralel kuvetlenmektedır.
  • Seçene bakın allah aşkına. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
  • sen öyle zannediyorsun ve öyle görmek istiyorsun..hanği başarı bir anlatta bizde öğrenelim...
  • yakında papua yeni ginede bir ödül verir globally ye...ülkelere bak...komedi ötesisiniz gerçekten..
  • işte budur canım thy'em haketiği başarılara birer birer ulaşıyor kıskananlar gülmekten çatlasın sırada somali ve zimbabve den gelecek en temiz ve en dakik hava yolları ödülleri var. durmak yok
  • Secen ulkeye bak : Pakistan :))))))))))))))))
  • 20 tane pakistan olsa hepsi de dünyaya bağlansa ne olur ya? geçiniz...
  • pakistanın secmesi zaten sasırıtıcı degil:)
  • Yabancılar, uçaklarına saldırı yapılır endişe ile uçmuyorlar ama bizimkiler cengaver. Valla THY yönetimi cengaverlikte 1 numara. Keza Afrikada da durum aynı. Rizelileri kimse korkutamaz uçak düşüşü ile herhalde...

İslamabad Ticaret Odasında düzenlenen törende THY'nin İslamabad temsilcisi Alp Yavuzeser, ödülü İslamabad Ticaret Odası Başkanı Zafer Buktiari'den aldı. Ödül törenine Pakistanlı iş adamları, Türkiye ve Orta Asya cumhuriyetleri temsilcileri ve THY çalışanları katıldı.

Törende konuşan İslamabad Ticaret Odası Başkanı Buktiari, Pakistan'ı dünyanın 99 ülkesinin 222 kentine bağladığı ve ülkenin gelişim hedeflerine katkısından dolayı Pakistanlı iş adamları adına "mükemmellik" ödülü verdiklerini söyledi.

THY'yi Pakistan'ın milli havayolu şirketi PIA'dan sonra ikinci milli havayolu şirketi olarak gördüklerini belirten Buktiari, THY'nin uçuş sayısını arttırmasını istedi.

THY İslamabad Temsilcisi Yavuseser de Karaçi kentine haftada 4 defa, İslamabad'a haftada 3 defa sefer düzenleyen THY'nin Pakistan'da marka değerini her geçen gün arttırdığını söyledi.

Pakistan'ı 100'e yakın ülkeye bağlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Yavuzeser, müşteri memnuniyetinin arttırılması ve sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceklerini kaydetti.

1981'den beri Pakistan'da hizmet veren THY, kurum ve kuruluşlar tarafından çok sayıda ödüle layık görülmüştü.

THY 'MÜKEMMEL' SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

kemal kaan ~ 11 yıl önce
Bir türlü anlam veremiyorum.THY bu ödülü nasıl alıyor,uçucu personelin tamamına yakını psikolojik sorunları var.şaşırıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsız yorum ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar, dünya uzerınden urduca konuşan topluluğun etkınlıgını, en azından ıscı trafıgı bazlı bu pazarın büyüklülüğü & karlılığı nı hesaba katarsak ulkemız ve mıllı hava yolumuz ıcın onemlı bır ödül. Mıllı hava yolumuzun kuvvetlendiği her pazarda ülke menfaatleride paralel kuvetlenmektedır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi bu ~ 11 yıl önce
Seçene bakın allah aşkına. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öztürk e cvp ~ 11 yıl önce
sen öyle zannediyorsun ve öyle görmek istiyorsun..hanği başarı bir anlatta bizde öğrenelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brt ~ 11 yıl önce
yakında papua yeni ginede bir ödül verir globally ye...ülkelere bak...komedi ötesisiniz gerçekten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öztürk ~ 11 yıl önce
brt,arkadaşım pek komik bi yorum yazdıgınımı sanıyorsun,,birde papua yeni gine yazınca pek mi komik oldu,,arkadaşım başarılara katlanamıyorsanız,,bu başarıları izlemeyin derim.çünkü daha büyük başarılar ve ödüller yakında...
harika ~ 11 yıl önce
işte budur canım thy'em haketiği başarılara birer birer ulaşıyor kıskananlar gülmekten çatlasın sırada somali ve zimbabve den gelecek en temiz ve en dakik hava yolları ödülleri var. durmak yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Secen ulkeye bak : Pakistan :))))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖZTÜRK ~ 11 yıl önce
Pakistan'da bir ülke ve oradakilerde insan ve onların fikirlerinin de çok hemde çok önemi var.Hiç bir insan ve Ülke küçümsenemez.Bugün bu sitelerde her habere olumsuz şeyler yazan karamsar arkadaşlara cevap vermekten yorulmadım.Bırakın artık bu karamsarlıkları böyle başarı ve güzellikleri görün,sizde bu başarılara olumlu bakıN.
20 ~ 11 yıl önce
20 tane pakistan olsa hepsi de dünyaya bağlansa ne olur ya? geçiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öztürk ~ 11 yıl önce
20 RUMUZLU ARKADAŞIM,BU NE OLUMSUZLUK,NEDEN BU RAHATSIZLIK.ÇOK ŞEY OLUR KARDEŞİM ÇOK ŞEY PAKİSTANIDA BAĞLARIZ,BAŞKA YERLERİDE,BAĞLARSAK RAHATSIZ OLANLAR OLUR VE SİZİN GİBİ GEÇİNİZ DER,,AMA GEÇMİYECEGİZ,ÜLKEMİZİN EKONOMİSİ BÜYÜYECEK BU YATIRIMLARLA,SİZ İSTERSENİZ BU BAŞARILARI İZLEMEYİN ARKADAŞIM.
fly ~ 11 yıl önce
pakistanın secmesi zaten sasırıtıcı degil:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öztürk ~ 11 yıl önce
Rahatsızmı oldunuz arkadaşım ! Lufthansa,Airfrance'nin hegomanyaları azalsın,degilmi, Müsadenizle...
MM ~ 11 yıl önce
Yabancılar, uçaklarına saldırı yapılır endişe ile uçmuyorlar ama bizimkiler cengaver. Valla THY yönetimi cengaverlikte 1 numara. Keza Afrikada da durum aynı. Rizelileri kimse korkutamaz uçak düşüşü ile herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öztürk ~ 11 yıl önce
arkadaşım,,ne alakasız bi yorum yapmışssınız.Gerçekten alakasız
Yabancılar ~ 11 yıl önce
Hangi yabancılar arkadaşım? Senin yabancı anlayışın bi tek Amerika ve Avrupa mı? Ayrıca Belkçika'nın milli havayolu aynı durumun olduğunu söylediğin Afrika'da Burundi'den tut Gambia'ya Kongo'dan tut Rwanda'ya kadar her yerine yıllardır uçuyor. Keza KLM, British, Air France ve Lufthansa da öyle...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000