16 Kasım 2013, Cumartesi 10:03:20

THY MÜDÜRÜ BİLAL YILDIZ KONUŞTU

Dün Airporthaber’de yayınlanan THY Elazığ Müdürü Bilal Yıldız’a ilişkin habere yönelik eleştirilere Yıldız’dan cevap geldi.
  • Ya millet şu elazığ meydanına dokunmayın bu meydana dokunan yanar daha anlamadınız mı elazığ meydanı adamı yer uzak durun cesareti olan varsa denesin görsün ne entrikalar var neler var neler he bunu herkes biliyor merak etmeyin valisi milletvekili ............
  • GARİP AMA BİR O KADAR ACAYİP THY ÇALIŞANLARI HER ZAMAN HAVAALANININ SAHİBİ ZANNETMİŞTİR KENDİNİ GÜYA ÇOK KURALCILAR OLAY TAMAMEN KİŞİSEL MÜFETTİŞ İKEN UÇAKTAN İSTASYONA BİNMİŞ İSTASYONDAN TRENE BİNMİŞ TRENDE MAKİNİST OLMUŞ GÖREVİNİ ŞAŞIRMIŞ DİREKSİYONU! KIRMIŞ RAYDAN ÇIKMIŞ KAYAYA ÇARPMIŞ ÇARPMIŞ ALLAH ŞİFA VERSİN TİZ ZAMANDA ŞİFA GÖRE.... BU ARADA OLAY GENEL MÜDÜRLERE BAKANLARA KADAR TAŞINMIŞ ONLAR GEREĞİNİ YAPMIŞ SIRA MAHKEMEYE KALMIŞ SAYIN HAKİMLERİMİZ DE GEREĞİNİ ŞÜPHESİZ YAPAR.
  • kocaseyittede el altından kımleri işe almış yanında ıkı tane bayan neden sekreter olarak gorev yapıyor ..bunlarda araştırılsın derim ben. daha neler var neler..kocaseyitide karıştırması yakındır..
  • Şimdiye kadar neredeydiniz
  • ŞU İYİ BİLİNSİNKİ BİLAL AYDIN ELAZIĞDAN SONRA İSTANBULDA GÖREVİNE DEVAM ETTİ VE SONRA DA KYS DE GÖREVLENDİRİLDİ......BİLAL AYDININ İŞTEN ATILMASIYLA MEHMET KAYANIN HİÇ BİR İLGİSİ YOK ELAZIĞDAN SONRA DEĞİŞİK YERLERDE 3,5 YIL DAHA GÖREV YAPTI....KEŞKE İŞTEN ATILMASAYDI HERKESİN ÇOLUK ÇOCUĞU VAR....FAKAT BUNUN GÜNAHI MEHMET KAYANIN DEĞİL...BURADA MEHMET KAYA İÇİN ŞÜPHELİ PAKET GÖNDERDİ DENİLİYOR NE ZAMANDAN BERİ SEBZE MEYVE ŞÜPHELİ PAKET OLDU...BELKİ ETİK DEĞİL AMA BU KADAR ABARTILACAK KADAR BİR ŞEY YOK...BİLAL BEYİN İŞTEN ATILMASINA ÜZÜLDÜM...ANLADIĞIM KADARI İLE BİRAZ HASSAS KİŞİLİĞİ VAR AMA DEVLET DAİRESİNDE SADECE KENDİ İŞİNİ TAKİP EDECEKSİN..ÇOLUK ÇOCUĞUNUDA DÜŞÜNECEKSİN...ŞİMDİ İYİ Mİ OLDU KOSKOCA THY BAŞMÜFETTİŞİ İKEN ŞİMDİ NE HALE GELDİ....HER ŞEYE KARIŞMAYACAKSIN....
  • BU MEMLEKETTE GÖREVİNİ DOĞRU YAPANLAR, ÜÇKAĞITÇILAR, HEMŞERİCİLER, ADAM SENDECİLER, ADAM KAYIRICILAR , DOLANDIRICILAR KADAR İTİBAR GÖRMEZLER. yORUMLARDA " NE OLMUŞ 2 KASA ZERZAVAT GÖNDERMİŞSE" YAZAN KİŞİLİKSİZ İNSANLAR VAR. ISTERSE 10 KASA GÖNDERSİN AMA, USULUNE UYGUN OLARAK GÖNDERSİN. bURDA ÖNEMLİ OLAN VE ANLATILAN İNSANLARIN HAK VE HUKUKLARININ ÇĞNENDİĞİDİR. eĞER DÜRÜSTSEN, GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPAN BİRİSYSEN AYNI ŞEY SENİN BAŞINA DA GELİR. YALAKA, İLKESİZ, KEMİKSİZSEN HER DÖNEMDE YIRTARSIN ZATEN
  • Haksızlığa uğranmış ve bunu beyan etmenin nasıl bir sakıncasıvar anlamış değilim , burada yapılan eleştiriler nedenhakaret boyutunda onu hiç anlamış değilimSonuç olarakherkes insan toplumumuzda tarih boyunca birilerinin adamı olmak , yalakalık yapmak milli görevimiz olmuştur. Bir insan işini dürüst yapıyorsa ne birinin adamı olmak nede yalakalık yapmaya gerek vardır Bilal bey, kendisine yapılan haksızlığı dile getirmiş, bu neden bazılarını rahatsız ediyor onu hiç anlamış değilim,işte tekrar başa dönüyorum demek ki bunu milli görev haline getirmiş birilerinin adamı ya da yalakaları var. Bu ülkedehaksızlığa uğrasanda hakkını aramaya kalksan belli ömrün yetmez Bilal bey ben yine de Türk adaletine güveniyorum inşallah adalet doğrunun yanında olacaktırdürüst çalışınca ayağınızı kaydırmalar başlar herzaman birilerinin adamı olmak mı gerekiyor eleştiri yapanlar ellerini vicdanlarına koyup diğer taraftan bakarlarsa burada hakaret boyutuna gelinmeyecek güngelecek utanacaklardır..
  • Yorumunuz
  • SİZİN ŞUNU AKLINIZ ALIYORMU BİR HAVALİMANI MÜDÜRÜ GENEL MÜDÜRÜNE UÇAKLA SEBZE MEYVE GÖNDERECEK. 10-15 MİLYAR MAAŞ ALAN BİR GENEL MÜDÜR UÇAKLA GELEN SEBZE MEYVE İLE UĞRAŞACAK BU İDDİALARA DELİLER BİLE GÜLER......İDDİALAR BİR CEVİZ KABUĞUNU BİLE DOLDURACAK GİBİ DEĞİL....BİLAL AYDIN İŞDEN ÇIKARILMIŞ OLABİLİR AMA KENDİSİ DE GÖREVİ HARİCİ HER ŞEYLE MEŞGUL OLMUŞ...SANANE MEHMET KAYA GENEL MÜDÜRÜNE SEBZE GÖNDERMİŞ VEYA APRONA KAPI AÇILMIŞ BUNLAR THY İSTASYON MÜDÜRÜNÜN GÖREV TANIMINA GİRMEYEN ŞEYLER SEN GİT THY DE OLAN OLAYLARLA İLGİLEN...SEN ARTIL BAŞMÜFETTİŞ DEĞİLSİN AMA SEN ELAZIĞA GİTTİN HALEN BAŞMÜFETTİŞ GİBİ HAREKET ETTİN....SONRA NE OLDU SONUN KÖTÜ OLDU KEŞKE BÖYLE OLMASAYDI KENDİNE DE YAZIK ETTİN...HER ŞEYEDE BURUN SOKULMAZKİ BE KARDEŞİM.... ÇOLUK ÇOCUĞUNUDA MI DÜŞÜNMEDİN....
  • Mehmet Kaya denilen bu herifin hala orada görev yapabiliyor olması çok kötü. Zaten EASA Türk havacılığına nasıl darbe vursam diye fırsat kolluyor. Kaya gibilerinin yaptıklarını TÜrk havacılığı ve milleti ödememelidir.

Dün Airporthaber’de yayınlanan THY Elazığ Müdürü Bilal Yıldız’a ilişkin habere yönelik eleştirilere Yıldız’dan cevap geldi.

İşte Bilal Yıldız’ın Airporthaber’e gönderdiği o açıklama:

İki gündür bu sayfadan edepsizce hakaret ve beddua eden bazı sahte yorumculara ve özellikle “3 yıldır nerdeymiş? “ sorusuna cevabımdır:

Dönemin Elazığ DHMİ Müdürü Mehmet Kaya’nın, Müdürlüğümüzün yani THY Elazığ Müdürlüğünün bilgisi ve izni dışında THY uçaklarına yaptığı kayıtsız ve usulsüz bagaj yüklemelerini, tespit ederek İl Havaalanı Güvenlik Komisyonuna/Elazığ Valiliği’ne ve THY üst yönetimine bildirdiğim için,  yani havacılık güvenlik kurallarını uygulayarak ve şirket çıkarlarını esas alarak, görevimi yaptığım için cezalandırıldıktan sonra, Genel Müdür Temel Kotil, makamına çağırarak tarafıma bizzat yaptığı açıklamada; DHMİ Genel Müdürünün çirkin şantajını gizleme gereği bile duymaksızın, “DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal baskı yaptı, dayanamadık sizi görevden aldık.” İfadesini kullanmıştır.

Geçen 3 yıl içinde,yazılı şikayet ve dilekçe sunduğum  idari makamlar sırasıyla: THY deki sıralı amirlerimin yanısıra, Temel KOTİL, Hamdi TOPÇU ve TEKNİK AŞ. Genel Müdürü İsmail DEMİR.( Elazığlı), Elazığ Valiliği, SHGM Genel Müdürü Bilal EKŞİ,Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı,ÇSGB Teftiş Kurulu Başkanlığı,Çalışma Bakanı Faruk ÇELİK,Ulaştirma Bakanı Binali YILDIRIM.
Bütün bu yazılı şikayetlerden sonuç alamadım,(Hepsinin belgeleri mahkemeye sunulmuştur)

Bu arada, 2011 yılında, Başmüfettişlik Müktesebi davası, 1,5 yıl sonra da  THY ve sorumlu üst yöneticileri ile Orhan BİRDAL hakkında manevi tazminat davası açtım. Çalışırken yaptığım bu yazılı şikayetler ve açtığım davalar neticesinde işten atılmakla tehdit edildim. Vazgeçmeyince Geçtiğimiz Temmuz ayı başında da işten atıldım.En son olarak da 3. Davayı (işe iade davası) açtım.  

Kamuoyuna   duyurulur. Saygılarımla...
Bilal YILDIZ

 

THY MÜDÜRÜ BİLAL YILDIZ KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

Aman Ha ~ 10 yıl önce
Ya millet şu elazığ meydanına dokunmayın bu meydana dokunan yanar daha anlamadınız mı elazığ meydanı adamı yer uzak durun cesareti olan varsa denesin görsün ne entrikalar var neler var neler he bunu herkes biliyor merak etmeyin valisi milletvekili ............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GEDREMT ~ 10 yıl önce
GARİP AMA BİR O KADAR ACAYİP THY ÇALIŞANLARI HER ZAMAN HAVAALANININ SAHİBİ ZANNETMİŞTİR KENDİNİ GÜYA ÇOK KURALCILAR OLAY TAMAMEN KİŞİSEL MÜFETTİŞ İKEN UÇAKTAN İSTASYONA BİNMİŞ İSTASYONDAN TRENE BİNMİŞ TRENDE MAKİNİST OLMUŞ GÖREVİNİ ŞAŞIRMIŞ DİREKSİYONU! KIRMIŞ RAYDAN ÇIKMIŞ KAYAYA ÇARPMIŞ ÇARPMIŞ ALLAH ŞİFA VERSİN TİZ ZAMANDA ŞİFA GÖRE.... BU ARADA OLAY GENEL MÜDÜRLERE BAKANLARA KADAR TAŞINMIŞ ONLAR GEREĞİNİ YAPMIŞ SIRA MAHKEMEYE KALMIŞ SAYIN HAKİMLERİMİZ DE GEREĞİNİ ŞÜPHESİZ YAPAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kocaseyit ~ 10 yıl önce
kocaseyittede el altından kımleri işe almış yanında ıkı tane bayan neden sekreter olarak gorev yapıyor ..bunlarda araştırılsın derim ben. daha neler var neler..kocaseyitide karıştırması yakındır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CİMBOM ~ 10 yıl önce
Şimdiye kadar neredeydiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞTEN ATILMA ~ 10 yıl önce
ŞU İYİ BİLİNSİNKİ BİLAL AYDIN ELAZIĞDAN SONRA İSTANBULDA GÖREVİNE DEVAM ETTİ VE SONRA DA KYS DE GÖREVLENDİRİLDİ......BİLAL AYDININ İŞTEN ATILMASIYLA MEHMET KAYANIN HİÇ BİR İLGİSİ YOK ELAZIĞDAN SONRA DEĞİŞİK YERLERDE 3,5 YIL DAHA GÖREV YAPTI....KEŞKE İŞTEN ATILMASAYDI HERKESİN ÇOLUK ÇOCUĞU VAR....FAKAT BUNUN GÜNAHI MEHMET KAYANIN DEĞİL...BURADA MEHMET KAYA İÇİN ŞÜPHELİ PAKET GÖNDERDİ DENİLİYOR NE ZAMANDAN BERİ SEBZE MEYVE ŞÜPHELİ PAKET OLDU...BELKİ ETİK DEĞİL AMA BU KADAR ABARTILACAK KADAR BİR ŞEY YOK...BİLAL BEYİN İŞTEN ATILMASINA ÜZÜLDÜM...ANLADIĞIM KADARI İLE BİRAZ HASSAS KİŞİLİĞİ VAR AMA DEVLET DAİRESİNDE SADECE KENDİ İŞİNİ TAKİP EDECEKSİN..ÇOLUK ÇOCUĞUNUDA DÜŞÜNECEKSİN...ŞİMDİ İYİ Mİ OLDU KOSKOCA THY BAŞMÜFETTİŞİ İKEN ŞİMDİ NE HALE GELDİ....HER ŞEYE KARIŞMAYACAKSIN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihsan ~ 10 yıl önce
BU MEMLEKETTE GÖREVİNİ DOĞRU YAPANLAR, ÜÇKAĞITÇILAR, HEMŞERİCİLER, ADAM SENDECİLER, ADAM KAYIRICILAR , DOLANDIRICILAR KADAR İTİBAR GÖRMEZLER. yORUMLARDA " NE OLMUŞ 2 KASA ZERZAVAT GÖNDERMİŞSE" YAZAN KİŞİLİKSİZ İNSANLAR VAR. ISTERSE 10 KASA GÖNDERSİN AMA, USULUNE UYGUN OLARAK GÖNDERSİN. bURDA ÖNEMLİ OLAN VE ANLATILAN İNSANLARIN HAK VE HUKUKLARININ ÇĞNENDİĞİDİR. eĞER DÜRÜSTSEN, GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPAN BİRİSYSEN AYNI ŞEY SENİN BAŞINA DA GELİR. YALAKA, İLKESİZ, KEMİKSİZSEN HER DÖNEMDE YIRTARSIN ZATEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorlu ~ 10 yıl önce
Haksızlığa uğranmış ve bunu beyan etmenin nasıl bir sakıncasıvar anlamış değilim , burada yapılan eleştiriler nedenhakaret boyutunda onu hiç anlamış değilimSonuç olarakherkes insan toplumumuzda tarih boyunca birilerinin adamı olmak , yalakalık yapmak milli görevimiz olmuştur. Bir insan işini dürüst yapıyorsa ne birinin adamı olmak nede yalakalık yapmaya gerek vardır Bilal bey, kendisine yapılan haksızlığı dile getirmiş, bu neden bazılarını rahatsız ediyor onu hiç anlamış değilim,işte tekrar başa dönüyorum demek ki bunu milli görev haline getirmiş birilerinin adamı ya da yalakaları var. Bu ülkedehaksızlığa uğrasanda hakkını aramaya kalksan belli ömrün yetmez Bilal bey ben yine de Türk adaletine güveniyorum inşallah adalet doğrunun yanında olacaktırdürüst çalışınca ayağınızı kaydırmalar başlar herzaman birilerinin adamı olmak mı gerekiyor eleştiri yapanlar ellerini vicdanlarına koyup diğer taraftan bakarlarsa burada hakaret boyutuna gelinmeyecek güngelecek utanacaklardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorlu ~ 10 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEBZE MEYVE ~ 10 yıl önce
SİZİN ŞUNU AKLINIZ ALIYORMU BİR HAVALİMANI MÜDÜRÜ GENEL MÜDÜRÜNE UÇAKLA SEBZE MEYVE GÖNDERECEK. 10-15 MİLYAR MAAŞ ALAN BİR GENEL MÜDÜR UÇAKLA GELEN SEBZE MEYVE İLE UĞRAŞACAK BU İDDİALARA DELİLER BİLE GÜLER......İDDİALAR BİR CEVİZ KABUĞUNU BİLE DOLDURACAK GİBİ DEĞİL....BİLAL AYDIN İŞDEN ÇIKARILMIŞ OLABİLİR AMA KENDİSİ DE GÖREVİ HARİCİ HER ŞEYLE MEŞGUL OLMUŞ...SANANE MEHMET KAYA GENEL MÜDÜRÜNE SEBZE GÖNDERMİŞ VEYA APRONA KAPI AÇILMIŞ BUNLAR THY İSTASYON MÜDÜRÜNÜN GÖREV TANIMINA GİRMEYEN ŞEYLER SEN GİT THY DE OLAN OLAYLARLA İLGİLEN...SEN ARTIL BAŞMÜFETTİŞ DEĞİLSİN AMA SEN ELAZIĞA GİTTİN HALEN BAŞMÜFETTİŞ GİBİ HAREKET ETTİN....SONRA NE OLDU SONUN KÖTÜ OLDU KEŞKE BÖYLE OLMASAYDI KENDİNE DE YAZIK ETTİN...HER ŞEYEDE BURUN SOKULMAZKİ BE KARDEŞİM.... ÇOLUK ÇOCUĞUNUDA MI DÜŞÜNMEDİN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİNALİ ~ 10 yıl önce
THY UÇAĞINA KAYITSIZ, KONTROLSÜZ VE USULSÜZ, ŞÜPHELİ PAKETLER YÜKLENMESİNİ BU ARKADAŞIN AKLI ALMIŞ, BİR DE YORUM YAPMIŞ, BU THY MÜDÜRÜNÜ İLGİLENDİRMEZ DİYE.AKLINI SEVSİNLER...ASIL KOMİK OLAN DA, ..."10-15 MİLYAR MAAŞ ALAN GENEL MÜDÜR UÇAKLA GELEN SEBZE MEYVE İLE UĞRAŞACAK.. YORUMU. HAKLISIN ÇOK KOMİK, SADECE KOMİK OLSA İYİ REZİLLİĞİN DANİSKASI.EĞER O GENEL MÜDÜRLERDE BİRAZCIK UTANMA OLSA ÇIKAR AÇIKLAMA YAPARLAR. ORHAN BİRDALIN MAAŞINI ARKADAŞ BİLİYORMUŞ... BİZ DE THY DE 4 YIL YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ YAPARKEN ALDIĞI İLAVE MAAŞIN 8 BİN LİRA OLDUĞUNU SÖYLEYELİM. GARABETE BAKARMISINIZ?BÜTÜN HAVA YOLU ŞİRKETLERİNE AYNI MESAFEDE VE TARAFSIZ OLMASI GEREKEN BİR GENEL MÜDÜR SIRF 8 BİN LİRA DAHA FAZLA PARA ALMAK VE BEDAVA UÇAĞA BİNMEK İÇİN THY DE 4 SENE YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ YAPTI, YAPTIRILDI.DENETİMİNDEN SORUMLU OLDUĞU ŞİRKETİN YÖNETİM KURULU ÜYESİ YAPILDI. 8 AYDA 8 BİN LİRA İÇİN.DÜNYANIN HANGİ ÜLKESİNDE GÖRÜLMÜŞ BÖYLE BİR MASKARALIK.ŞİMDİ SİZ KARAR VERİN TENEZZÜL EDER Mİ ETMEZ Mİ?
HALden anlar! ~ 10 yıl önce
Yahu bu Bilal efendi, THY Müdürlüğü mü yoksa Hal Müdürlüğü mü yapmış Elazığ'da?
EASA ~ 10 yıl önce
Mehmet Kaya denilen bu herifin hala orada görev yapabiliyor olması çok kötü. Zaten EASA Türk havacılığına nasıl darbe vursam diye fırsat kolluyor. Kaya gibilerinin yaptıklarını TÜrk havacılığı ve milleti ödememelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000