14 Eylül 2015, Pazartesi 08:50:59

THY Moskova'da artış gösterdi

Moskova’da THY’nin de kullandığı Vnukovo Havaalanı’nın yolcu trafiği ekonomik krize rağmen ciddi tempolarla artmaya devam ediyor.
  • Lufthansa zaten geçtiğimiz haftalarda Vnukovo Havalimanına yaptığı seferleri tamamen durdurdu. operasyınlarını Domodedovo havalimanına kaydırdı.. yani bu durumda Vnukovo havalimanında büyükler klasmanında THY ve Transaero kaldı.. THY Moskova hattında çoktan mağlup etmişti zaten.. ayrıca İstanbul-Münih uçuşları yapan Lufthansa daha fazla dayanamadı Münih-İstanbul seferlerini sezonluğa çevirdi.. buda THY nin ne denli etkili olduğunu gösteriyor yolun açık olsun THY'm :)
  • başarı geldikçe buradaki vatanhainleri kendilerini yiyor
  • Moskovaya uçamamak kötü bir izlenim değil mi ? Shernetyevo ya inmiyor değil mi THY? AHL ye uçmuyoruz da SAW a uçuyoruz bak hem de ne başarılıyız yüzde 13 biziz desek ne olur ülkenin bayrak taşıyıcısı Aerofiot Istanbula indiriyor uçaklarını ya biz ?
  • Samara'ya ucuslar baslar mi?
  • Antalya sağolsun. RUSYA pazarında İstanbulu solladı.

Moskova’da THY’nin de kullandığı Vnukovo Havaalanı’nın yolcu trafiği ekonomik krize rağmen ciddi tempolarla artmaya devam ediyor. Vedomosti gazetesinin haberine göre, Vnukovo Havaaalanı yönetimi, 2015 yılı sonunda havaalanının yolcu trafiğinin geçen seneye göre yüzde 31 artarak 16 milyon kişiye yükseleceğini tahmin ediyor.

Rusya sivil havacılık kurumu Rosaviatsiya’nın verilerine göre, bu yıın ilk yedi ayında Vnukovo Havaalanı’nın yolcu trafiği geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 18,4 artarak 9,3 milyon kişiye yükseldi.

“Pobeda” ve “Transaero” hava yolu şirketlerinin yolcu sayısındaki artışın, havaalanının yolcu trafiğindeki artışta en önemki rolü oynadığı belirtiliyor.

Transaero’nun Vnukovo’dan taşıdığı yolcu sayısı ilk sekiz ayda 4 milyon olarak kaydedildi. Geçen senenin aynı döneminde bu rakam 3 milyon 800 bindi.

Havaalanının verilerine göre, THY geçen sene Vnukovo’dan 669 bin yolcu taşıdı. Bu rakam, havaalanının uluslaarası yolcu trafiğinin yüzde 13,2’sini oluşturuyor.

Örneğin Lufthansa’nın ise geçen sene Vnukovo’dan taşıdığı yolcu sayısı 273 bin olarak kaydedildi. (Türkrus)

THY Moskova'da artış gösterdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Vnukovo ~ 9 yıl önce
Lufthansa zaten geçtiğimiz haftalarda Vnukovo Havalimanına yaptığı seferleri tamamen durdurdu. operasyınlarını Domodedovo havalimanına kaydırdı.. yani bu durumda Vnukovo havalimanında büyükler klasmanında THY ve Transaero kaldı.. THY Moskova hattında çoktan mağlup etmişti zaten.. ayrıca İstanbul-Münih uçuşları yapan Lufthansa daha fazla dayanamadı Münih-İstanbul seferlerini sezonluğa çevirdi.. buda THY nin ne denli etkili olduğunu gösteriyor yolun açık olsun THY'm :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
başarı geldikçe buradaki vatanhainleri kendilerini yiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VKO / SVO ~ 9 yıl önce
Moskovaya uçamamak kötü bir izlenim değil mi ? Shernetyevo ya inmiyor değil mi THY? AHL ye uçmuyoruz da SAW a uçuyoruz bak hem de ne başarılıyız yüzde 13 biziz desek ne olur ülkenin bayrak taşıyıcısı Aerofiot Istanbula indiriyor uçaklarını ya biz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusya ~ 9 yıl önce
Doğru , ana istasyona uçması iyi olur gözbebeğimizin. Güzel tespit
Sheremetova ~ 9 yıl önce
Thy Sheremetova ya uçuyordu önceden orda çok sıkı denetim vardı ayrıca aeroflot un özel terminali var Sheremetova'da ve THY ikinci sınıf gibiydi ama vnukovada herşey THY nin elinde. Şuan Vnukovada kapıdan girip check-in + pasaport kontrol + güvenlik kontrol 15 dakika. Özellikle iş adamları için ve çocuklu aileler için çok iyi. Birde vnukovada pasaport kontrolde soru dahi sormuyolar 30 saniye'de geçiyosun.
Samara? ~ 9 yıl önce
Samara'ya ucuslar baslar mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ileride ~ 9 yıl önce
en yakın Mahaçkale görünüyor
ANKARA ~ 9 yıl önce
Antalya sağolsun. RUSYA pazarında İstanbulu solladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000