02 Haziran 2014, Pazartesi 08:37:20

THY, MONTREAL SEFERLERİNE HAZIR

Türk Hava Yolları, Kuzey Amerika'da Toronto'dan sonra Montreal'e de sefer düzenlemeye hazırlanıyor.
  • Qatar Philadelphia seferlerine başladı.Yakında Miami ve Dallas da başlıyor.THY de uyusun.Afrika'da adı sanı duyulmamış yerlere uçsun,personellerini tarasınlar.
  • http://www.flightradar24.com/data/flights/ts100/ wikidende baktim max menzil 9600 km dio...linklerden bakabilirsiniz
  • airtransat haftada bır yada ıkı ve a310 la uçuyo :) thy daha iyi..rio-santiago de chilie ve miami,sanfransisco bekliyoruz :)
  • THY AirCanada ucuslari her gune cikartti diye bu sene fiyatlari dusurmek zorunda kaldi, su anda 9 frekans ucus anlasmasi var, umarim AC Montreal'den de ucmaya baslar, rekabet olur Montreal'e gidip gelenler az kaziklanirlar. THY personeline emniyetli ucuslar, hayirli olsun.
  • Montreal ekibiz dun Toronto havalimanina toronto ekibiyle beraber geldiler bugun Montreale ucup yarin Istanbul ucusunu gerceklestiricekler yeni hat icin airbus 330/340 lardan sorulucaktir saygilar :)
  • Cem Ciraci kardesime basarilar diliyorum..Umuyorum yeni yerinde hak ettigi huzur ve stressiz calisma ortamina kavusur..
  • 1988 yilinin cok kisli bir ocak ayinda istanbul -Zürih ( Pan-Am ) ordan ikisaat bekleme Swissair ile montreal...Simdi Kendi ucaklarimiz ucuyor..Bundan daha büyük gurur olurmu.??
  • Air Transat tek yön Montreal 275 Euro'ya bilet varken THY'ye bakıyorum 3750 TL.Nasıl iş anlamadım.
  • thy'den hangi torpilli yandaşlar gitmiş oraya şef,müdür olarak ???
  • Gerekirse büyütür

Türk Hava Yolları (THY), Kuzey Amerika uçuşlarına 3 Haziran'da başlayacağı Montreal seferleri ile bir yenisini daha ekleyecek.

Uzun uğraşlar sonunda ilk kez 11 Temmuz 2009'da Toronto uçuşları ile Kanada'ya gelen THY, Kuzey Amerika'nın doluluk oranı en yüksek uçuş noktalarından biri haline geldi.

Kanada'daki Türk nüfusun yaşadığı en kalabalık ikinci şehir olan Montreal için de bir süredir çalışmalar yürüten THY, Montreal'e haftada 3 gün salı, cuma ve pazar günleri uçacak.

THY'nin Montreal seferlerine başlaması dolayısıyla Montreal-Pierre Elliott Trudeau Uluslararası Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlenecek. THY'nin ilk Montreal seferi ile Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan başkanlığında bir heyetin de Kanada'ya geleceği belirtildi.

TORONTO SEFERLERİ HAFTADA 7 GÜNE ÇIKACAK

THY'nin Toronto'ya haftada 3 gün olarak başlayan seferleri ise aradan geçen sürede talebi karşılamaya yetmeyince 6 güne çıktı.

Türk Hava Yolları yetkilileri, 1 Nisan 2014'ten beri haftada 6 güne çıkan Toronto uçuşlarının, 7 gün olması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

THY halen Toronto'ya cuma hariç haftanın 6 günü uçuyor. Hizmet kalitesi ile Türk yolculardan çok yabancıların tercihi haline gelen THY, yüzde 95'i geçen doluluk oranı ile bölgenin en yüksek kapasiteli uçuş noktalarından birisi olarak ifade ediliyor.

Air Canada ile ortak uçuşlar gerçekleştiren THY, uzun süre mali sorunlar yaşayan Kanadalı ortağına da nefes aldırdı. Air Canada, halen haftada 3 gün uçtuğu İstanbul seferlerini, yakaladığı doluluk oranı ile 4 Haziran'dan itibaren 7 güne çıkarma kararı aldı.

THY, MONTREAL SEFERLERİNE HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

QTR ~ 10 yıl önce
Qatar Philadelphia seferlerine başladı.Yakında Miami ve Dallas da başlıyor.THY de uyusun.Afrika'da adı sanı duyulmamış yerlere uçsun,personellerini tarasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lee_Hooker ~ 10 yıl önce
http://www.flightradar24.com/data/flights/ts100/ wikidende baktim max menzil 9600 km dio...linklerden bakabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lee_Hooker ~ 10 yıl önce
airtransat haftada bır yada ıkı ve a310 la uçuyo :) thy daha iyi..rio-santiago de chilie ve miami,sanfransisco bekliyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
Ne 310'u birader daha dün geldi 330. A310 zaten menzili yetmez.Amma salladın.
Torontolu ~ 10 yıl önce
THY AirCanada ucuslari her gune cikartti diye bu sene fiyatlari dusurmek zorunda kaldi, su anda 9 frekans ucus anlasmasi var, umarim AC Montreal'den de ucmaya baslar, rekabet olur Montreal'e gidip gelenler az kaziklanirlar. THY personeline emniyetli ucuslar, hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toronto ~ 10 yıl önce
Montreal ekibiz dun Toronto havalimanina toronto ekibiyle beraber geldiler bugun Montreale ucup yarin Istanbul ucusunu gerceklestiricekler yeni hat icin airbus 330/340 lardan sorulucaktir saygilar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cem Ciraci kardesime basarilar diliyorum..Umuyorum yeni yerinde hak ettigi huzur ve stressiz calisma ortamina kavusur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalaka'ya !!! ~ 10 yıl önce
yagcilik yaptigin kardesin thy'na nasil girmis oralara nasil tayin olmus onu da yazsana !!!
sinan akerman ~ 10 yıl önce
1988 yilinin cok kisli bir ocak ayinda istanbul -Zürih ( Pan-Am ) ordan ikisaat bekleme Swissair ile montreal...Simdi Kendi ucaklarimiz ucuyor..Bundan daha büyük gurur olurmu.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ~ 10 yıl önce
Ulaşım imkanlarının iyileştiği kesin ama 2 saat bekleme gayet iyi bir bekleme :)))
TRY ~ 10 yıl önce
Air Transat tek yön Montreal 275 Euro'ya bilet varken THY'ye bakıyorum 3750 TL.Nasıl iş anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 10 yıl önce
Neyi anlamadin? Biri 275 euro digeri 3750TL imis iste. Hangisi sana uygunsa onunla gidersin, anlamayacak fazla bisey yok gibi? :)
? ~ 10 yıl önce
thy'den hangi torpilli yandaşlar gitmiş oraya şef,müdür olarak ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Gerekirse büyütür

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000