28 Ağustos 2013, Çarşamba 07:22:00

THY MİNİKLERİ SEVİNDİRDİ

Irak’ın Musul kentindeki yetimhanede kalan 11 başarılı öğrenci, Türk Hava Yolları’nın (THY) sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde İstanbul’a getirildi.
  • Musul müdürü Mehmet beyi tebrik ederim. Güzel bir projeymiş. Allah çocuklarada sabır versin
  • Atlasjet yapardı böyle güzel icraatları. THY'yi tebrik ederim. Bir çocuk sevindirmek kadar güzel bir şey yok şu dünyada.

Atatürk Havalimanı’nda projeyle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Hussin Ali Mohammed, THY’nin teklifi karşısında büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, öğrencilerin çoğunluğunun ailelerini Irak’ta yaşanan iç çatışmalarda kaybedenlerden seçildiğini söyledi. İlk defa uçağa binerek İstanbul’a gelen öğrencilerin sevincinin görülmeye değer olduğuna dikkat çeken Mohammed, “Öğrencilerimiz, unutamayacakları bir gezi programı yaşayacaklar. Dost ve kardeş ülke Türkiye’nin gururu THY’ye, bu imkânı sunduğu için minnettarız.” dedi.

Öğrencilerden 14 yaşındaki Zahid Metin Mukad, “Televizyondan hayranlıkla izlediğim İstanbul’u göreceğim için çok sevinçliyim.” diye konuştu. (Mustafa GÜN / ZAMAN)

THY MİNİKLERİ SEVİNDİRDİ

Yorumlar

Tebrikler ~ 11 yıl önce
Musul müdürü Mehmet beyi tebrik ederim. Güzel bir projeymiş. Allah çocuklarada sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Atlasjet yapardı böyle güzel icraatları. THY'yi tebrik ederim. Bir çocuk sevindirmek kadar güzel bir şey yok şu dünyada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000