05 Şubat 2017, Pazar 09:34:54

THY Mexico City'ye direkt uçmak istiyor

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "THY Mexico City'ye direkt uçuş başlatmak istiyor. Bunun üzerinde çalışıyoruz, birlikte bir çözüm bulacağız" dedi.
  • http://www.mfa.gov.tr/abd-vizesi-hamililerinin-meksika_ya-seyahatleri-hakkinda-duyuru.tr.mfa sitesinde böyle yazıyor, ABD Vizesi Hamililerinin Meksika’ya Seyahatleri Hakkında Duyuru Geçerli ABD vizesi olan vatandaşlarımızın Meksika’ya Meksika vizesi olmadığı halde girebilecekleri Meksika makamlarınca bildirilmiştir. Meksika hudut yetkilisi vatandaşımızın pasaportunu damgalamak suretiyle Meksika’da kalma süresini belirleyecektir. ABD vizesi olan ve Meksika’ya havayoluyla seyahat eden vatandaşlarımız uçuş / biniş kartlarını da hudut makamlarına ibraz etmek zorundadırlar. ABD vizesi olmayan vatandaşlarımız Meksika’ya gitmeden önce Meksika vizesi almak zorundadırlar. Tereddüt halinde Meksika Büyükelçilikleri veya Başkonsoloslukları ile irtibata geçilmesinde yarar görülmektedir. Saygıyla duyurulur.
  • Panama'yı Kolombiya'yı başlattınız da ne oldu boş uçuyor.
  • giden biri olarak, TC pasaportunuz yeterli.
  • hani ab ile vizeler kalkacaktı? ses seda cıkmıyor artık o konuda. kaldı ki birde geri kabul anlasmasını hala uyguluyoruz, neden ve ne icin ?
  • Mexico City'den Istanbul'a erisecek kadar yakitla kalkabilecekler mi? Havaalaninin denizden yuksekligi 2230m.
  • Turkiye olarak zor bir bolgede yasiyoruz ne demek? Turkler olarak zor bir boldege yaziyoruz demesi gerekiyordu, 100 yil onceki siyasetcilerimiz adammis be kardesim
  • Sydney ya sydney... singapur/emirates-katar havayollarına yediriyoruz o pastayı ya.
  • Meksika'ya vize yok.Tatillerimi Meksika'nin Karayip'lerde ki adasi Cozumel'de yaparim.Artik Istanbul'dan ver elini Meksiko city oradan da Cozumel 'e ucabilecegim.Emegi gecenlere tesekkurler.
  • Güney Amerikanın en önemli noktalarından biri, hat açılırsa networke katkısı olur diye düşünüyorum.
  • yakın zamana kadar ekonomimiz vs herşey çok iyiydi,almanya başta herkes bizden korkuyordu,bize gıpta ediyordu ne oldu da işler tersine döndü ve şimdi mi aklınıza ülkemizin zor bir bölgede yaşadığı geldi ? altyapın sağlam temellere dayanmazsa, devletin kurumlarına iş bilmez,bilgisiz,cahil,derdi davası para ve çıkar olan,mal bulmuş mağribileri doldurursanız her işte böyle çuvallarsınız bunun yansıması da ülkemize ve milletimize iyi olmaz maalesef ama kimin umurunda? ayrıca thy mi mexico city'e direk uçmak istiyor yoksa siz mi dayatıyorsunuz adam gibi açıklasan da bilsek ! hesabı,kitabı iyi yaptınız mı? daha önce önününde eğildiğiniz,gurbetlik bitsin dediğiniz,ne istedi de vermediğiniz hocanızın okullarının olduğu yerlere açılan hatların durumuna düşülmesin sonra !

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Meksika temasları kapsamında Meksika Dışişleri Bakanı Luis Videgaray ile baş başa ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Çavuşoğlu, Videgaray ile iki ülke arasındaki ikili ilişkileri geliştirmek için yapılabilecek çalışmaları ele aldıklarını ifade etti.

Videgaray'a Suriye, Irak, Yemen ve Libya başta olmak üzere bölgede yaşananlar konusunda bilgiler verdiğini anlatan Çavuşoğlu, "Türkiye olarak zor bir bölgede yaşıyoruz. Bu krizlerin çözümü ve diplomatik çözüm bulunması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Yaşanan insani krize asla gözümü kapamıyoruz. Meksika da bize bu konuda destek oluyor." dedi.

İki ülke arasındaki erişimin önemini de vurgulayan Çavuşoğlu, "Türk Hava Yolları Mexico City'ye direkt uçuş başlatmak istiyor. Bunun üzerinde çalışıyoruz, birlikte bir çözüm bulacağız." dedi.

THY Mexico City'ye direkt uçmak istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

meksika vizesi ~ 7 yıl önce
http://www.mfa.gov.tr/abd-vizesi-hamililerinin-meksika_ya-seyahatleri-hakkinda-duyuru.tr.mfa sitesinde böyle yazıyor, ABD Vizesi Hamililerinin Meksika’ya Seyahatleri Hakkında Duyuru Geçerli ABD vizesi olan vatandaşlarımızın Meksika’ya Meksika vizesi olmadığı halde girebilecekleri Meksika makamlarınca bildirilmiştir. Meksika hudut yetkilisi vatandaşımızın pasaportunu damgalamak suretiyle Meksika’da kalma süresini belirleyecektir. ABD vizesi olan ve Meksika’ya havayoluyla seyahat eden vatandaşlarımız uçuş / biniş kartlarını da hudut makamlarına ibraz etmek zorundadırlar. ABD vizesi olmayan vatandaşlarımız Meksika’ya gitmeden önce Meksika vizesi almak zorundadırlar. Tereddüt halinde Meksika Büyükelçilikleri veya Başkonsoloslukları ile irtibata geçilmesinde yarar görülmektedir. Saygıyla duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 7 yıl önce
Panama'yı Kolombiya'yı başlattınız da ne oldu boş uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meksik ~ 6 yıl önce
siğir, haftada bir uçsa yeter, gitmediğin yer senin değildir. sen hala orda bir köy var uzakta şarkısını söyle
vize yok ~ 7 yıl önce
giden biri olarak, TC pasaportunuz yeterli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asd ~ 7 yıl önce
hani ab ile vizeler kalkacaktı? ses seda cıkmıyor artık o konuda. kaldı ki birde geri kabul anlasmasını hala uyguluyoruz, neden ve ne icin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7316ft/2230m ~ 7 yıl önce
Mexico City'den Istanbul'a erisecek kadar yakitla kalkabilecekler mi? Havaalaninin denizden yuksekligi 2230m.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk ~ 7 yıl önce
Turkiye olarak zor bir bolgede yasiyoruz ne demek? Turkler olarak zor bir boldege yaziyoruz demesi gerekiyordu, 100 yil onceki siyasetcilerimiz adammis be kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Direk.. ~ 7 yıl önce
Sydney ya sydney... singapur/emirates-katar havayollarına yediriyoruz o pastayı ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pp ~ 7 yıl önce
Bizim filoda o menzile yeticek uçak yok
Mustafa Turan ~ 7 yıl önce
Çok haklısınız Avusturalya da binlerce insanımız var orada yerlesık yaşayan en önemli uçuş noktaları Sydney Melbörn Perth Brisbane ve bu dediğin havayolları her noktaya uçuyor hele Emirates Singapur aktarmalı da uçuyor o kıtanın Qantas dan sonra en büyük pastayı Emirates kapmış durumda
A330cu ~ 7 yıl önce
Qatas pastayı bölüşmek istemiyor ,diğer arap firmalarınında üst yönetimi İngiliz olduğundan frekans alabiliyorlar
Fuel Tank ~ 7 yıl önce
Meksika'ya vize yok.Tatillerimi Meksika'nin Karayip'lerde ki adasi Cozumel'de yaparim.Artik Istanbul'dan ver elini Meksiko city oradan da Cozumel 'e ucabilecegim.Emegi gecenlere tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ~ 7 yıl önce
Meksika'ya vize gerekiyorrr
Bekleme ~ 7 yıl önce
Neden MEX bekliyorsun ki? THY ile nonstop MIA, ATL, IAH ucup oradan nonstop Cozumel'e bugun ucabiliyorsun. Ustune ustluk bu 3 havaalanida MEX'teki baglantidan daha kisa.
Henüz ~ 7 yıl önce
hat henüz açılmadı yalnız
vize ~ 7 yıl önce
yanlış bilmiyorsam vize yok ama abd vizesi olması şartı koşuluyor.
Vize ~ 7 yıl önce
Bildiğim kadarıyla elektronik vize başvurusu yapılabiliyor. Kolay vize yani.
Önemli bir hamle ~ 7 yıl önce
Güney Amerikanın en önemli noktalarından biri, hat açılırsa networke katkısı olur diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guney Amerika ~ 7 yıl önce
Mexico, Guney Amerika ulkesi degil. Kuzey Amerika ulkesi.
Meksika ~ 7 yıl önce
Meksika Kuzey Amerika'dadır.
eyy bakan bey ~ 7 yıl önce
yakın zamana kadar ekonomimiz vs herşey çok iyiydi,almanya başta herkes bizden korkuyordu,bize gıpta ediyordu ne oldu da işler tersine döndü ve şimdi mi aklınıza ülkemizin zor bir bölgede yaşadığı geldi ? altyapın sağlam temellere dayanmazsa, devletin kurumlarına iş bilmez,bilgisiz,cahil,derdi davası para ve çıkar olan,mal bulmuş mağribileri doldurursanız her işte böyle çuvallarsınız bunun yansıması da ülkemize ve milletimize iyi olmaz maalesef ama kimin umurunda? ayrıca thy mi mexico city'e direk uçmak istiyor yoksa siz mi dayatıyorsunuz adam gibi açıklasan da bilsek ! hesabı,kitabı iyi yaptınız mı? daha önce önününde eğildiğiniz,gurbetlik bitsin dediğiniz,ne istedi de vermediğiniz hocanızın okullarının olduğu yerlere açılan hatların durumuna düşülmesin sonra !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000