02 Ekim 2019, Çarşamba 21:55:12

THY meme kanserine dikkat çekti; "Sağlığınızın kaptanı sizsiniz"

Türk Hava Yolları (THY) Meme Kanseri'ne Farkındalık Ayı sebebiyle bir video yayınladı.
  • PERSONEL ÇOĞU SİGARAYA BAĞIMLI .BU ARKADAŞLARA TEREPİ YARDİM GEREK HERŞEY ÖNCE .İÇMEYENLERDE PASSİV İÇİCİ KAPILARDA GEÇERKEN .
  • Allah şifasını versin inşallah. Bir daha böyle rahatlıklar yaşamasın. Bende çok ciddi rahatsızlık yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum, şirketimiz ve yöneticilerim her zaman destek oldular. İzin ve rapor konularında yöneticilerimiz ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Allah hepsinden razı olsun. Allah kimseye hastalık vermesin.
  • Eski bir THY çalışanı, sağlık sebebiyle 3 ay uçamamış ve bu süreçte ciddi maddi sıkıntılar yaşamış bir pilot olarak açıkça söyleyebilirim ki; THY den ayrılmak yaptığım en doğru işlerden birisiydi. Her şeyin değeri para ile ölçülemez.....Şu an THY de aldığım maaşın neredeyse yarısını alıyorum ama huzurum yerinde. Şirketimi seviyorum ve gönülden bağlıyım....Neden mi? Burada bana değer verildiğini hissetmekle kalmıyor, öyle olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi bazı troller yeni şirketinin adını da yazsaydın keşke gibisinden söylemlerde bulunacaklar eminim....Onlar sormadan söyleyeyim FLYPGS....Kıyas yapabilmeniz için bu 2 şirkette de çalışmış olmanız kafi. Buna haiz olmayanların yorumu da ancak laf ola beri gele misali.
  • Ama basimiza bir fenoman olmayan bu kalmisti
  • Kabin memurlarina verdiginiz degerin ceyregini pilotlariniza verseniz cok sey kazanirsiniz. Hala sicil siralamasina gore pass biletle yolculuk yapiliyor pilotlarla kabin memurlari ayni kategoride
  • Yeşilköy Satiş Personeli yolcu kapısı sigara içiyor.Güvenlikçi Satiş Personeli yolcu giriş kapısında Ve arka kapılara dumanlı saha
  • Üniforma iğrenç olmuş çok komiksiniz
  • Hastayken uçamadığı dönemlerde maaşından kesilenleri de konu etselermiş keşke.
  • Türk Havayollarında hasta olmaya gör. Çok zor günler geçiriyor insan. Şartlar kesinlikle düzeltilmeli.
  • kampanyalariniz ile kamuoyuna sirin gözükme cabalarinizi bu saatten sonra kimse yemez

Türk Hava Yolları (THY) Meme Kanseri'ne Farkındalık Ayı sebebiyle bir video yayınladı. 

Meme kanserine daha önce yakalanan THY pilotlarından Bilge Derin'in yer aldığı video sosyal medyada paylaşıldı. Kaptan Bilge Derin, meme kanserini yenişini ve tedavi süreciyle ilgili bilgi verdi.

THY Instagram hesabına özel bir de efekt paylaştı.

İşte THY'nin Meme Kanseri Farkındalık Ayı'na özel videosu;

#MemeKanseriFarkındalıkAyı için Instagram’a özel tasarladığımız AR filtremiz ve GIF’lerle çektiğiniz video ve fotoğraflarınızı #PinkCap hashtag'iyle paylaşarak farkındalığın artmasına destek olabilirsiniz.

 

THY meme kanserine dikkat çekti; "Sağlığınızın kaptanı sizsiniz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

ÖNCE THY SİGARA TİRYAKİSİ TEREPİ UYGULAYACAK. ~ 5 yıl önce
PERSONEL ÇOĞU SİGARAYA BAĞIMLI .BU ARKADAŞLARA TEREPİ YARDİM GEREK HERŞEY ÖNCE .İÇMEYENLERDE PASSİV İÇİCİ KAPILARDA GEÇERKEN .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 5 yıl önce
Allah şifasını versin inşallah. Bir daha böyle rahatlıklar yaşamasın. Bende çok ciddi rahatsızlık yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum, şirketimiz ve yöneticilerim her zaman destek oldular. İzin ve rapor konularında yöneticilerimiz ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Allah hepsinden razı olsun. Allah kimseye hastalık vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huey ~ 5 yıl önce
Eski bir THY çalışanı, sağlık sebebiyle 3 ay uçamamış ve bu süreçte ciddi maddi sıkıntılar yaşamış bir pilot olarak açıkça söyleyebilirim ki; THY den ayrılmak yaptığım en doğru işlerden birisiydi. Her şeyin değeri para ile ölçülemez.....Şu an THY de aldığım maaşın neredeyse yarısını alıyorum ama huzurum yerinde. Şirketimi seviyorum ve gönülden bağlıyım....Neden mi? Burada bana değer verildiğini hissetmekle kalmıyor, öyle olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi bazı troller yeni şirketinin adını da yazsaydın keşke gibisinden söylemlerde bulunacaklar eminim....Onlar sormadan söyleyeyim FLYPGS....Kıyas yapabilmeniz için bu 2 şirkette de çalışmış olmanız kafi. Buna haiz olmayanların yorumu da ancak laf ola beri gele misali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecmis olsun ~ 5 yıl önce
Ama basimiza bir fenoman olmayan bu kalmisti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy yonetimine ~ 5 yıl önce
Kabin memurlarina verdiginiz degerin ceyregini pilotlariniza verseniz cok sey kazanirsiniz. Hala sicil siralamasina gore pass biletle yolculuk yapiliyor pilotlarla kabin memurlari ayni kategoride

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zoruna mı gitti fo ~ 5 yıl önce
Hadi canım. Önce sol koltuğa bu geç sonra konuşursun
Ay ~ 5 yıl önce
Niye öyle diyorsunuz sizin arkanizi uçuşta bizler topluyoruz olumsuz durumları bizler yansıtmıyoruz yolcuya. Merhaba Bütün gün ayaklarımız şişiyor bu kadarcık maaşa. Ama ben üniversiteyi ayarladım önce NLP okudum şimdi adlı bilimlerde yüksek lisans yapıyorum akademisyenlige kapak atacagim zaten matematik mezunuyum kafam herșeye basar. Bu işi yapacağıma üniversitede yatarım biraz daha iyi! Tk dayım bu arada isterseniz size de yüksek lisans ayarlayalım üniversiteye sokayım kokpit yorduysa sizi
İnsan ~ 5 yıl önce
Şimdi bu sayfada yazılacak yazı bu mu ? Ey Rabbim yarattığın gibi takip de et .Biri hayat savaşı vermiş diğeri hala geldiği gecekondunun varoşun ezikliğinde. Dolayısıyla hiçbir zaman gözleri doymayacak toprak doyursun
Aynen öyle.. ~ 5 yıl önce
İnşallah pilotların hepsi teker teker gider de pilotsuz kalırsınız... kabin memuru-amiriyle, bir pilot mukayese dahi edilemez. Uçağı uçuran önceliklidir, çay kahve servisi yapanlar değil! Kaldı ki kabin memurları güvenlik için oradalarmışmış da.. uçakta herhangi bir durum olsa sanki müdahale edeceklermiş gibi. Geçin bunları.. böyle bir ortamda, şirkette tabi ki crm olmaz. Sonra kendini kaptan zanneden kabin amirleriyle uğraş dur..
Yeşilköy Satiş Yolcu kapısı DUMANLI SAHA . ~ 5 yıl önce
Yeşilköy Satiş Personeli yolcu kapısı sigara içiyor.Güvenlikçi Satiş Personeli yolcu giriş kapısında Ve arka kapılara dumanlı saha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Smoking : koku ~ 5 yıl önce
Bütün duman Ofisin içine ve personel sinmiş sigara kokuyor.
SİGARA BİRAKMA KAMPANYASI. ~ 5 yıl önce
SİGARA KOKUSUNA SON İZMARİT TANESİ YOK OLSUN SATİŞ ÖNÜNDE.
Plt ~ 5 yıl önce
Üniforma iğrenç olmuş çok komiksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 5 yıl önce
Hastayken uçamadığı dönemlerde maaşından kesilenleri de konu etselermiş keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlık ~ 5 yıl önce
Türk Havayollarında hasta olmaya gör. Çok zor günler geçiriyor insan. Şartlar kesinlikle düzeltilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahte ~ 5 yıl önce
kampanyalariniz ile kamuoyuna sirin gözükme cabalarinizi bu saatten sonra kimse yemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000