14 Ağustos 2008, Perşembe 08:33:37

THY masaya yatırılıyor!

ISAD IATA Başkanı Selma Yılmaz, THY Web indirimi ve maksimum kart uygulaması ile ilgili olarak bugün toplantı yapacaklarını açıkladı.
  • Birzamanlar saygı duyulan ve para kazanan acanteler güz yaprakları gıbi saralıp dökülmeye başladılar.hiç bir ilgili buna kulak vermiyor. bizlerin derdine bakılmıyor. bunların ne yapmak istediklerini anlaşış değilim.sayın THY yetkilileri sizleri üzen bir acantemi oldu. bir pireye bir yorgandeğil bir evi yakmayın.Teşekürler IATA. nerdesin TÜRSAB????
  • SN KOTIL EGER SAMIMI ISENIZ GELIN SEHIR OFISLERINIZI KAPATIN TASARRUF EDIN SIRF ACENTALARA KONTAKT OFISLER BIRAKIN SERVIS ÜCRETI ALMAIN BIRTEK HAVAALANI OFISLERINIZ VE INTERNET SATISINIZ KALSIN ACENTALAR ZATEN TUM ISLERINIZI YAPIYOR NE DERSINIZ ?????
  • degerli IATA acenteleri artik lutfen anlayin acentecilik olayi dunyada yavas yavas bitiyor bu nedenle yatirimlarinizi baska sektorlere kaydirmaniz gerekiyor saygilarimla

THY uygulamasından zarar gören acentaların toplantıya katılmasının çok önemli olduğunu belirten ISAD Başkanı Yılmaz; toplantının bugün saat 18.00'da İstanbul Point Otel'de yapılacağını belirtti.Toplantıda, tartışmalı uygulama ile olarak çözümün konuşulacağı açıklandı.

THY masaya yatırılıyor!

Yorumlar

ACNT ~ 16 yıl önce
Birzamanlar saygı duyulan ve para kazanan acanteler güz yaprakları gıbi saralıp dökülmeye başladılar.hiç bir ilgili buna kulak vermiyor. bizlerin derdine bakılmıyor. bunların ne yapmak istediklerini anlaşış değilim.sayın THY yetkilileri sizleri üzen bir acantemi oldu. bir pireye bir yorgandeğil bir evi yakmayın.Teşekürler IATA. nerdesin TÜRSAB????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVALI ~ 16 yıl önce
SN KOTIL EGER SAMIMI ISENIZ GELIN SEHIR OFISLERINIZI KAPATIN TASARRUF EDIN SIRF ACENTALARA KONTAKT OFISLER BIRAKIN SERVIS ÜCRETI ALMAIN BIRTEK HAVAALANI OFISLERINIZ VE INTERNET SATISINIZ KALSIN ACENTALAR ZATEN TUM ISLERINIZI YAPIYOR NE DERSINIZ ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OYNAKBEYI ~ 16 yıl önce
degerli IATA acenteleri artik lutfen anlayin acentecilik olayi dunyada yavas yavas bitiyor bu nedenle yatirimlarinizi baska sektorlere kaydirmaniz gerekiyor saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000