28 Ocak 2013, Pazartesi 08:27:47

THY MANCHESTER'DA BÜYÜYOR

Dünyanın önde gelen birçok havayolunun faaliyet gösterdiği Manchester’da, Türk Hava Yolları her geçen gün büyüyerek rakipleri ile arasındaki farkı açıyor.
  • temel koti ailesi hakkında atıp tutmuş derdini tasasını dinleyen bi zat bulmuş onun derdi başkasını gerdi ,kendi derdi gibi kotinin derdine ağlayan köy öğretmeni ortadan kaldırıldı bu ingilizce canavarı gerçekte psikoloji doktoru olmuş. temel koti alkol almış sallanmış.midesi ülser olmuş.sanki mide bu köy öğretmeninin midesi gibi derdine düşmüş,iyiliğine söylenenler tersine dönmüş,en güzeli hastalansa ,dertlense,ağlasa bana ne senin derdinden deyip kenara çekilmek
  • Ya arkadslar elestırı yaparken bıraz insaflı olalım eksilerin yanına artılarıda koyalım,macaristana giden macarcamı biliyor,koreye giden korecemi,adam Romanyadan,Kıgızistana basarı hikayesi yazmıs efsane olmus,gıttigi her yerı bir numara yapmıs,sizin baska bır sıkıntınız var herhalde.Gelen bilgilere gorede uc yıldır ıngılızce derslerı alıyormus ve epey mesafe katetmıs.
  • Ali Atıf Bir ile geçen sene MANU-Fulham maçını THY kesesinden aldığın VIP Locada seyretmiştiniz..Allah var, iyi ağırlamıştın porofösörü..O da iyi yazdı sana...Demek, MANU-Barcelona maçını izletseydin kimbilir neker yazardı, herhalde seni THY Genel Müdürü olarak teklif ederdi..Yanlız AA Bir'in Bir cümlesini anlamadım..Senin için İLİŞKİ CANAVARI diyor..Tuhaf bir kelime? Nasıl bir ilişki bu, kimler kuruyor, bu arada sen ne yapıyorsun, senin ne gibi ilişkilerin var? Anlamadım, ..ilişki kurduklarına anlatırsan sevinirim, biz de onlarla ilişkiye geçer, öğreniriz...Baki selam, vücut diline devam !
  • Sahte CPT,hangi kaynaktan çıkıyormuş söyle de bilelim...Ama bir lafın doğru.Cengiz'in ne olduğunu herkes biliyor, marifetlerini de...Beleşe avukatlık yapmıyosundur umarım..Bu kadar yağı insanın ancak kardeşi yakar..
  • http://vimeo.com/17873637. Vıdeonun 36. Dakıkasına dıkkat ;)
  • Demedi demeğin THY Londranın skandalları da yakında patlayacak ,follow me.
  • Sevgili cengiz yorumlara bakıldıgında bir cogunun degısık rumuzla aynı kaynaktan cıktıgı belli,anlaşılan oki birileri senden rahatsız,moralini bozma,bunlar klasik numaralar,seni bilen biliyor.
  • Sezgin bey ne yapsın ,İngiltere ofislerinin tamamı aynı,al birini vu ötekine Londra ofisi öğle karışmışki THY Londraya Osman Battalı tekrar müdür olarak atamış,Bir vücutta iki baş...
  • Sahi Sezgin Sağlam bey bu arkadaştan sorumlu üst yönetici olarak ne yapacaksınız acaba?
  • Birileri Oktay dedeye bunun ve abisinin mesajlarını göstertmiş..Dede çok kızmış, yeni bir dosya hazırlıyomuş.

Geçen yaz döneminde birçok havayolu uçuş sayılarını azaltırken, Türk Hava Yolları’nın yolcu ve sefer sayısını artırdı. THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy, halen haftada 10 olan sefer sayısının Mart ayından itibaren 14’e çıkacağını açıkladı.

Yeni düzenlemelerle ilgili bilgi veren THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy, iddialı bazı havayolu firmalarının Manchester-İstanbul seferlerinden çekilmek zorunda kaldıklarını belirterek, THY’nin bu hatta yolcu sayısının istikrarlı şekilde artırdığını ifade etti.

THY Manchester seferlerinin 1993 yılında başladığını ve geçen 20 yılda gelişen bir destinasyon haline geldiğini belirten Türksoy, “Manchester’dan Türkiye yanı sıra Ortadoğu, Çin, Hindistan, Uzakdoğu, Afrika ve Asya’daki popüler destinasyonlara yolcu taşımaktayız. Uçuşlarımızın haftada 14 sefere çıkması sonucu yolcularımıza uçuş saatleri konusunda daha fazla alternatif sunulacak olup, İstanbul ötesi uçan yolcularımıza daha iyi bağlantı sağlamış olacağız. Son yıllarda özellikle İngiliz vatandaşı yolculardan Türk Hava Yollarına yoğun ilgi ve talep gelmekte olup, düşük sezon olan kış aylarında bile Manchester-İstanbul hattında çoğu zaman uçaklarda yer bulunamamaktadır.Yapılan frekans artışı ile aynı zamanda Türk misafirperverliği, keyifli ve güvenli uçuşlarla gökyüzünde daha geniş kitlelere hitap edilecek.” şeklinde konuştu.

MARKA BİLİNİRLİĞİ SÜREKLİ ARTIYOR

Türk Hava Yolları’na ‘Dünyadaki En İyi Ekonomi Sınıfı İkram’ ödülü ve Skyscanner tarafından ‘En İyi İkram’ ödülü verildiğini hatırlatan Türksoy, Türk Hava Yolları, uzun uçuşlarda Business Class yolculara ‘Flying Chef’ hizmeti sunan ilk hava yollarından biri olduğunun altını çizdi.

Manchester United ve Barcelona FC Sponsorluk anlaşmalarının, Türk Hava Yolları’nın dünyadaki lider havayoları arasında yer almasında önemli rol oynadığını ifade eden Cengiz Türksoy, “İngiltere ve tüm dünyadaki futbol taraftarlarının ilgisini çekmiştir. Aynı zamanda yapılan değişik tanıtım faaliyetleri ile Türk Hava Yolları’nın bölgedeki marka bilinirliği her geçen gün dahada artmaktadır.” dedi. 

THY MANCHESTER'DA BÜYÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

cudi muti ~ 11 yıl önce
temel koti ailesi hakkında atıp tutmuş derdini tasasını dinleyen bi zat bulmuş onun derdi başkasını gerdi ,kendi derdi gibi kotinin derdine ağlayan köy öğretmeni ortadan kaldırıldı bu ingilizce canavarı gerçekte psikoloji doktoru olmuş. temel koti alkol almış sallanmış.midesi ülser olmuş.sanki mide bu köy öğretmeninin midesi gibi derdine düşmüş,iyiliğine söylenenler tersine dönmüş,en güzeli hastalansa ,dertlense,ağlasa bana ne senin derdinden deyip kenara çekilmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİR ~ 11 yıl önce
Ya arkadslar elestırı yaparken bıraz insaflı olalım eksilerin yanına artılarıda koyalım,macaristana giden macarcamı biliyor,koreye giden korecemi,adam Romanyadan,Kıgızistana basarı hikayesi yazmıs efsane olmus,gıttigi her yerı bir numara yapmıs,sizin baska bır sıkıntınız var herhalde.Gelen bilgilere gorede uc yıldır ıngılızce derslerı alıyormus ve epey mesafe katetmıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İLİŞKİ CANAVARI ~ 11 yıl önce
Ali Atıf Bir ile geçen sene MANU-Fulham maçını THY kesesinden aldığın VIP Locada seyretmiştiniz..Allah var, iyi ağırlamıştın porofösörü..O da iyi yazdı sana...Demek, MANU-Barcelona maçını izletseydin kimbilir neker yazardı, herhalde seni THY Genel Müdürü olarak teklif ederdi..Yanlız AA Bir'in Bir cümlesini anlamadım..Senin için İLİŞKİ CANAVARI diyor..Tuhaf bir kelime? Nasıl bir ilişki bu, kimler kuruyor, bu arada sen ne yapıyorsun, senin ne gibi ilişkilerin var? Anlamadım, ..ilişki kurduklarına anlatırsan sevinirim, biz de onlarla ilişkiye geçer, öğreniriz...Baki selam, vücut diline devam !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYNAK ~ 11 yıl önce
Sahte CPT,hangi kaynaktan çıkıyormuş söyle de bilelim...Ama bir lafın doğru.Cengiz'in ne olduğunu herkes biliyor, marifetlerini de...Beleşe avukatlık yapmıyosundur umarım..Bu kadar yağı insanın ancak kardeşi yakar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iste sıze vıdeosu ~ 11 yıl önce
http://vimeo.com/17873637. Vıdeonun 36. Dakıkasına dıkkat ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
36. dakika ~ 11 yıl önce
36. Dakikada neye dikkat edecez gardaş
acabaaa ~ 11 yıl önce
sayın avukat, 36.dakkada ne var? burda internet kısıtlı açılmıyor da..yazarsan sevinirizzzzz...
Lady ~ 11 yıl önce
Demedi demeğin THY Londranın skandalları da yakında patlayacak ,follow me.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT ~ 11 yıl önce
Sevgili cengiz yorumlara bakıldıgında bir cogunun degısık rumuzla aynı kaynaktan cıktıgı belli,anlaşılan oki birileri senden rahatsız,moralini bozma,bunlar klasik numaralar,seni bilen biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durmak Yok! ~ 11 yıl önce
Abin doğru söylüyo ,moralini bozma Cengiz..Marifetlere devam...
Leydi ~ 11 yıl önce
Sezgin bey ne yapsın ,İngiltere ofislerinin tamamı aynı,al birini vu ötekine Londra ofisi öğle karışmışki THY Londraya Osman Battalı tekrar müdür olarak atamış,Bir vücutta iki baş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEZGİN Bey ~ 11 yıl önce
Sahi Sezgin Sağlam bey bu arkadaştan sorumlu üst yönetici olarak ne yapacaksınız acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dedeni kızdırma ~ 11 yıl önce
Birileri Oktay dedeye bunun ve abisinin mesajlarını göstertmiş..Dede çok kızmış, yeni bir dosya hazırlıyomuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000