11 Şubat 2013, Pazartesi 16:28:59

THY MALTA'YA KANAT ÇIRPACAK

Türk Hava Yolları, yaz dönemiyle birlikte uçuş ağına bir noktayı daha eklemeye hazırlanıyor.
  • En alttaki resimdeki yer Temel reis filminin çekildiği yerdir. Malta film sektörü çok ilerlemiştir , örneğin Truva maltada maltalı yapımcılar tarafından çekildi. Çok güzel bir yerdir Malta. Hayırlısı olsun THY ye.
  • Malta gerek yabancı dil öğrenmek isteyen öğrencilerin, gerek işadamlarının rağbet ettiği, ve schengen vizesini en kolay veren bir AB ülkesi. Sokakta, alışveriş merkezlerinde, barlarda heryerde türk var. thy nin yolcu bulmakta zorlanacağını sanmıyorum. Hali hazırda air maltayla ortak uçuşları var diyebiliyorum.
  • Umarım Yolcu bulmakta sıkıntı yaşamazlar. Air Malta haftada iki gün uçuş yapıyor maalesef %30 dolduramıyor birde THY başlarsa bu durumda iki hava yolu da mağdur. Frekansın üç olması yolcu açısından iyi yalnız THY zararını kim karşılayacak? Umarım uçuş saatleri Yolcu açısından uygun olur.
  • Arkadaş bu ingilizlerinde sömürmediği yer kalmamış afrika asya avrupa şimdide sömürselerya sıkıysa
  • KISISEL BAZDA MADUR OLAN BIR INSANIZ FAKAT BU GELISMELERI GOZ ARDI ETMEK SAGIRLIK KORLUKTEN BASKA BIR SEY DEGILDIR BIRDE FOS FOS BOZUK TAPELER GIBI HABIRE CAMUR ATAN INSANLARA SESLENIYORUM HANGI AKIL HANGI MANTIKLA ONCA CAMUR ONCA BEDDUA CALDIGIN SIRKETE GIRMEK ICIN HER TURLU CAKALLIGI DENIYORSUN HANGI KARAKTERE SIGAR SIZ DEGERLI YORUMCULARA BIRAKIYORUM BOZGUNCU BOZUCU KIRICI DEGIL YAPICI YASATICI YAPICI OLALIM HER SEY GONLUNUZCE OLMASI DILEGIYLE
  • Malta Birleşik Krallık üyesi değildir, İngiliz Milletler Topluluğu (Commenwealth) üyesidir. Birleşik Krallık üyeleri İngiltere, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda'dır.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları, uçuş ağına bir nokta ekliyor.

Türk Hava Yolları, uçuş ağına Avrupa'nın en küçük ada ülkesi olan Malta'ya uçma kararı aldı. Sicilya'nın güneyinde bulunan adalar ülkesi Malta'ya düzenlenecek seferlerinin 25 Mayıs 2013 tarihinden itibaren başlayacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Türk Hava Yolları, İstanbul-Malta seferlerini haftada 3 frekans olarak planlıyor.

MALTA'YI TANIYALIM

Güney Avrupa’nın adalar ülkesi Malta, Sicilya'nın 93 km güneyinde, üç büyük, iki küçük adadan oluşuyor. Akdeniz'in kesişme noktasında bulunan Malta, halk arasıda “the Magnificent" (Görkemli) olarak anılıyor. Doğu-batı yönündeki geçiş noktasını koruyan özel konumu, korunaklı doğal limanları ve yıl boyunca ılıman iklimi ile tarih öncesi çağlardan beri çeşitli kültürlere ait yerleşimlere sahne olmuş. Yüzölçümünden beklenmeyen tarihi zenginliğe sahip bu ülke bugün, yedi bin yıllık tarihi dokusu, güneşi ve deniziyle turistik bir görünüm sergiliyor.

Bağımsızlığına ancak 1964 yılında kavuşmuş olması konumunun taşıdığı önemi gösteriyor. Günümüzde de kullanılan trafik, hukuk ve eğitim sistemleri, adaların son hakimi olan İngilizlerden kalma. Bugün de İngiltere ile Malta arasında ekonomik ve sosyal işbirliği sürüyor ve Malta diğer birçok eski İngiliz sömürgesi gibi Birleşik Krallık üyesi olarak kabul ediliyor.

THY MALTA'YA KANAT ÇIRPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Pop eye. ~ 11 yıl önce
En alttaki resimdeki yer Temel reis filminin çekildiği yerdir. Malta film sektörü çok ilerlemiştir , örneğin Truva maltada maltalı yapımcılar tarafından çekildi. Çok güzel bir yerdir Malta. Hayırlısı olsun THY ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 11 yıl önce
Malta gerek yabancı dil öğrenmek isteyen öğrencilerin, gerek işadamlarının rağbet ettiği, ve schengen vizesini en kolay veren bir AB ülkesi. Sokakta, alışveriş merkezlerinde, barlarda heryerde türk var. thy nin yolcu bulmakta zorlanacağını sanmıyorum. Hali hazırda air maltayla ortak uçuşları var diyebiliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AkadCaN ~ 11 yıl önce
Umarım Yolcu bulmakta sıkıntı yaşamazlar. Air Malta haftada iki gün uçuş yapıyor maalesef %30 dolduramıyor birde THY başlarsa bu durumda iki hava yolu da mağdur. Frekansın üç olması yolcu açısından iyi yalnız THY zararını kim karşılayacak? Umarım uçuş saatleri Yolcu açısından uygun olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 11 yıl önce
Arkadaş bu ingilizlerinde sömürmediği yer kalmamış afrika asya avrupa şimdide sömürselerya sıkıysa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DrmkYok YOLA DEVAM ~ 11 yıl önce
KISISEL BAZDA MADUR OLAN BIR INSANIZ FAKAT BU GELISMELERI GOZ ARDI ETMEK SAGIRLIK KORLUKTEN BASKA BIR SEY DEGILDIR BIRDE FOS FOS BOZUK TAPELER GIBI HABIRE CAMUR ATAN INSANLARA SESLENIYORUM HANGI AKIL HANGI MANTIKLA ONCA CAMUR ONCA BEDDUA CALDIGIN SIRKETE GIRMEK ICIN HER TURLU CAKALLIGI DENIYORSUN HANGI KARAKTERE SIGAR SIZ DEGERLI YORUMCULARA BIRAKIYORUM BOZGUNCU BOZUCU KIRICI DEGIL YAPICI YASATICI YAPICI OLALIM HER SEY GONLUNUZCE OLMASI DILEGIYLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malta ~ 11 yıl önce
Malta Birleşik Krallık üyesi değildir, İngiliz Milletler Topluluğu (Commenwealth) üyesidir. Birleşik Krallık üyeleri İngiltere, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda'dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000