04 Mart 2013, Pazartesi 14:58:36

THY MADRİD UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları, Iberia çalışanlarının yaptığı geniş kapsamlı grev nedeniyle İstanbul-Madrid arasındaki seferleri iptal etmek zorunda kaldı.
  • inşallah tk nın tüm uçuşları da bir gün iptal olurrrrrrr!!!!
  • Gitti mis gibi 9 saatlik ucusum..simdi kesin izmir yati verirler,super otelimizin internetsiz odalaronda resepsiyondaki piyano resitali esliginde uyumaya calisiriz..
  • thy üstüne alınıp barcelona işçilerini çıkarmasa barii
  • THY deki grevede hazırlıklı olun...çok yakında..
  • 'emek en yüce değerdir' evrensel çalışma yasaları demokratik ülkelerde hak arama adına insan sağlığı yaşamı ve iş güvenliğine dair çalışanın GREV hakkını kutsal kılmakta.. işte bu GREV thy nin madrid seferlerine thy nin iradesi dışında engel teşkil etmiştir.. dünya da sermaye nin globalleşmesi gibi,emek güçlerinin de enternasyonalist bir işbirliği ile çalışanların haklarına göz diken işletmelere verdiği buyuk bir ders tir.

Türk Hava Yolları, İspanya'da yaşanan grev nedeniyle Barcelona uçuşlarından sonra Madrid uçuşlarını da iptal ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, "Değerli yolcularımız, Madrid’de gerçekleşen grev nedeniyle Madrid seferlerimizde iptallerimiz olmuştur" denildi.

4-8 Mart tarihleri arasında iptal edilen uçuşlar şu şekilde:

THY MADRİD UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

inşallahhh ~ 11 yıl önce
inşallah tk nın tüm uçuşları da bir gün iptal olurrrrrrr!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 11 yıl önce
Gitti mis gibi 9 saatlik ucusum..simdi kesin izmir yati verirler,super otelimizin internetsiz odalaronda resepsiyondaki piyano resitali esliginde uyumaya calisiriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev var dediler ~ 11 yıl önce
thy üstüne alınıp barcelona işçilerini çıkarmasa barii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emek güçtür.. ~ 11 yıl önce
THY deki grevede hazırlıklı olun...çok yakında..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOMŞUNUN ÇATISI ~ 11 yıl önce
'emek en yüce değerdir' evrensel çalışma yasaları demokratik ülkelerde hak arama adına insan sağlığı yaşamı ve iş güvenliğine dair çalışanın GREV hakkını kutsal kılmakta.. işte bu GREV thy nin madrid seferlerine thy nin iradesi dışında engel teşkil etmiştir.. dünya da sermaye nin globalleşmesi gibi,emek güçlerinin de enternasyonalist bir işbirliği ile çalışanların haklarına göz diken işletmelere verdiği buyuk bir ders tir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000