01 Aralık 2013, Pazar 14:06:30

THY LUFTHANSA İÇİN TEHDİT!

Lufthansa ve THY arasında yaşanan rekabetin ‘mil’ ve ortak uçuş programını etkilemesinin ardından konuşan Berlin Turizm Ajansı Başkanı Burkhard Kieker, “Lufthansa THY’den korkuyor. Üzgünüm ama THY ile uçmaya devam edeceğim” dedi.
  • adama baya para yedirmişler.
  • Lufthansa benim için bitmiştir
  • Tek rakip....
  • Lufthansa THYy'i tehdit olarak goruyor ve onlem aliyorsa, ayni sekilde THY'de Lufthansa'ya karsi tedbir almalidir. Bu mucadelede halk olarak milli sirketimize sahip cikarak, mecbur olmadikca Lufthansa ile ucmamaliyiz.

Alman Havayolları Lufthansa’nın Türk Hava Yolları’yla (THY) girdiği rekabette geri düştüğünü düşünerek attığı yeni adımlar Almanya’da da tepki topluyor. Berlin Turizm Ajansı Başkanı Burkhard Kieker, son gelişmeler hakkında ilk söyleyeceği sözün ‘yazık’ olduğunu belirterek, “Ancak tüm bunlardan THY gurur duymalı. Çünkü büyük Lufthansa THY’den korkuyor” dedi.

BÜYÜK POTANSİYEL VAR

Kieker ve Berlin’in beş yıldızlı otellerinin temsilcileri İstanbul’da seyahat sektörü ile biraraya geldi. Berlin’de yıl içinde yapılacak etkinlikleri anlatan Kieker’e, Lufthansa’nın THY için aldığı tek yönlü aldığı kararları sorduk. Özellikle İstanbul ve Berlin arasında büyük bir turizm potansiyeli olduğunu anlatan Kieker, “Bunu kolaylaştıran etkenlerden birisi de THY’nın Berlin’e yaptığı uçuşlar” dedi.

YAKINLAŞMA BEKLERDİK

Lufthansa ve THY arasında yaşanan sıkıntılı süreci değerlendiren Kieker, şunları söyledi: “Bu iki taraf arasında ayrışmadan ziyade yakınlaşma olmasından daha çok memnun olurduk. Anlaşılan o ki büyük Lufthansa THY’nin büyümesinden korkuyor. Ben kendi adıma THY ile uçmaya devam edeceğim. Beni ve ailemi alıkoyamacaklar. Daha geçtiğimiz günlerde THY ile ailece Cape Town’a seyahat ettik. THY Almanya’da aslında çok da önemli sayılmayacak şehirlerede uçuyor. Lufthansa bunu bir tehdit olarak görmüş olabilir.”

İSTANBUL TAM ORTADA

İstanbul’un konumu ile çok önemli bir avantajı elinde tuttuğunu belirten Kieker, “Burada İstanbul’un hakkını teslim etmek lazım. Her bir şeyin tam ortasında duruyor. Bu çok önemli ve kilit bir nokta. THY’de bunu çok güzel değerlendiriyor. Bu alanda THY’yi tebrik etmek gerekiyor” diye konuştu.(Hürriyet)

THY LUFTHANSA İÇİN TEHDİT!

Yorumlar

tyler ~ 10 yıl önce
adama baya para yedirmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lufthansa benim için bitmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tek rakip....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misilleme ~ 10 yıl önce
Lufthansa THYy'i tehdit olarak goruyor ve onlem aliyorsa, ayni sekilde THY'de Lufthansa'ya karsi tedbir almalidir. Bu mucadelede halk olarak milli sirketimize sahip cikarak, mecbur olmadikca Lufthansa ile ucmamaliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000