09 Şubat 2020, Pazar 19:22:40

THY Londra uçuşlarını iptal etti

Türk Hava Yolları, bugün yapılması planlanan Londra Seferlerini iptal etti.
  • Iyi analiz edilmis,meterolojiden anlayanda varmis THY de,yoksa ingilizlermi aradi,THY Just for your infornation; we have bad weather here.
  • ŞEFLERİN AHI ÇIKIYOR..
  • Asker kökenli kaptanlarımız ne zor şartlarda ne meydanlara inmişler iptal olmasaymış keşke.
  • İklim değişikliğinden ötürü ekstrem doğa olayları yaşanıyor.Yuksek havacılık teknolojisi yenik düşüyor bu duruma.Dunya Ülkeler arasi ulaşıma Yuksek hızlı trenelere daha fazla yatırım yapmalı.
  • Qatar'dan Emirates'e, PIA'dan China Southern'e, Iberia'dan Korean'a, Eva Air'den Vueling'e, SAS'dan Air Nippon Airways'e, Iran Air'den TAP Portugal'a dünyanın 4 tarafından 250'den 30 - 35 knots rüzgarda 27 L pistine iniş yapıyor da, bir THY mi iptal ediyor ? British Airways'leri saymıyorum bile. Evet bugün 20 civarında pass geçiş oldu ama çoğu ikinci denemede indi. 8-9 civarı uçak da çoğu Brüksel olmak üzere divert yaptılar ama çoğunluk inişini gerçekleştirdi.
  • Londra ya da hep geniş gövde gidiyor.
  • Neden iptal oldu

Türk Hava Yolları (THY), bugün yapılması planlanan Londra Seferlerini iptal etti.

İngiltere’de etkili olan fırtına sebebiyle bir çok seferde gecikme ve iptaller yaşanırken, milli bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları’da Londra seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

İstanbul’dan Londra (LGW)’ye gerçekleştirilmesi planlan TK1981 ve TK1997 ile Londra’dan İstanbul’a gerçekleştirilecek olan TK1982 ve TK1998 sefer sayılı uçuşlar 9 şubatta iptal edildi.

İstanbul’dan Londra Heathrow havalimanına gerçekleştirilmesi planlanan TK1971, TK1979, TK1985 ve Londra Heathrow - İstanbul seferleri olan TK1972, TK1980 ve TK1986 seferleri de iptal edildi.

©AirportHaber

THY Londra uçuşlarını iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Haranli ~ 4 yıl önce
Iyi analiz edilmis,meterolojiden anlayanda varmis THY de,yoksa ingilizlermi aradi,THY Just for your infornation; we have bad weather here.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beceri ~ 4 yıl önce
İngilizlerin vermek istediği mesaj, "Siz bu konuda pek becerikli değilsiniz, tatlı su sazanları, siciliniz malum bozuk, sadece sakin havada uçma becerisine sahipsiniz, gelirken bir kez daha düşünün" şeklindedir.
DANA YANAĞI ~ 4 yıl önce
ŞEFLERİN AHI ÇIKIYOR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 4 yıl önce
Asker kökenli kaptanlarımız ne zor şartlarda ne meydanlara inmişler iptal olmasaymış keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık meraklisi ~ 4 yıl önce
İklim değişikliğinden ötürü ekstrem doğa olayları yaşanıyor.Yuksek havacılık teknolojisi yenik düşüyor bu duruma.Dunya Ülkeler arasi ulaşıma Yuksek hızlı trenelere daha fazla yatırım yapmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 4 yıl önce
Qatar'dan Emirates'e, PIA'dan China Southern'e, Iberia'dan Korean'a, Eva Air'den Vueling'e, SAS'dan Air Nippon Airways'e, Iran Air'den TAP Portugal'a dünyanın 4 tarafından 250'den 30 - 35 knots rüzgarda 27 L pistine iniş yapıyor da, bir THY mi iptal ediyor ? British Airways'leri saymıyorum bile. Evet bugün 20 civarında pass geçiş oldu ama çoğu ikinci denemede indi. 8-9 civarı uçak da çoğu Brüksel olmak üzere divert yaptılar ama çoğunluk inişini gerçekleştirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihniyet ~ 4 yıl önce
Sizin gosteris budalasi egonuzu tatmin etmeniz icin daha kac kisi olmeli yaralanmali ? Her kosulda inersiniz gorduk ODESSA gorduk pegasus SAW. Emniyeti guvenligi secen is ahlakina vicdana ve akla sahip tum kaptanlara en derin saygilar.
Geniş gövde ~ 4 yıl önce
Londra ya da hep geniş gövde gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaaadir ~ 4 yıl önce
Neden iptal oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000