24 Şubat 2017, Cuma 15:32:18

THY Libya'ya yeniden başlıyor mu?

Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Ahmed Aydın Doğan, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Ulaştırma Bakanı Milad Matuk ile Türk Hava Yollarının (THY) 2014 yılında durdurulan uçak seferlerine yeniden başlanması konusunu görüştü.
  • Artik Isid kotu cocuk, yerine gelecek bombaci tetikcilere ihtiyac var. Bekletmeyin gelin. Sizin icin oluruz.
  • Rahmetli Uğur kardeşimiz vardı oralarda.
  • libya h. yolları 140 dolara 850 dinar gidş dönüş bileti satıyor thy bu fiyata satabilecekmi uygulanan vizeden dolayı gelen libyalı yolcuda dörtte bire düştü libyalılar vizede genellikle red alıyorlar daha çok tunus ve mısıra gidiyorlar
  • her iki hükümette türkiyeye yakınlar aralarında çatışmalar var uçuş için thy hangi H.alanını tercih edecek bu durumda işi zor. en iyisi güvenli şehir olan mısrata şehridir yada şimdilik uçmaması
  • thy trablus uçuşlarını başlatması sıkıntılı olacak şehirde iki hükümet var mitiga havalanı F.Sarac a bağlı diğeri tahrip olupta onarılan 10 gün önce açılan trablus h. alanı oda diğer bşbkn halife guveye bağlı güçlerde türkiye hangisini tercih etse problem olacak
  • Thy ne zaman kabin memuru alımı yapacak ?

Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Ahmed Aydın Doğan, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Ulaştırma Bakanı Milad Matuk ile Türk Hava Yollarının (THY) 2014 yılında durdurulan uçak seferlerine yeniden başlanması konusunu görüştü.

Trablus'taki Ulaşım Bakanlığı binasında gazetecilere açıklamada bulunan Doğan, THY'ye ait teknik bir heyetin Uluslararası Mitiga Havalimanı'nda yaptığı incelemelerin ardından Matuk ile gerçekleştirdikleri görüşmede, THY'nin Libya'ya uçak seferlerinin yeniden başlaması konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Büyükelçi Doğan, Türk heyetinin hazırlayacağı raporu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne sunacağını aktardı.

THY'nin Libya'ya seferlerinin kısa sürede başlaması için Libya havacılık idaresiyle iş birliğine ihtiyaç olduğunu belirten Ahmed Aydın Doğan, "Kayda değer sonuçlar elde etmek için çalışıyoruz." dedi.

Milad Matuk da Türk heyetinin Mitiga Havalimanı'nda incelemelerde bulunduğunu, ilerleyen zamanlarda diğer havaalanlarının da güvenlik ve diğer uygulamalar açısından değerlendirmeye tabi tutulacağını kaydetti.

Seferlerin başlamasının vizeye bağlı olduğunu, Büyükelçi Doğan'ın da Trablus Büyükelçiliği bünyesindeki konsolosluğun yeniden açılması için çalıştıklarını kendisine ilettiğini dile getiren Matuk, "Sayın Büyükelçiden duyduğum kadarıyla mart sonunda Trablus'ta konsolosluk açılması ya da seferlerin başlaması konusunda bir sonuca ulaşmış olacağız." diye konuştu.

Türkiye'nin 2014'te güvenlik durumunun kötüleşmesi nedeniyle tahliye ettiği Trablus Büyükelçiliği, ocak ayı sonunda yeniden açılmıştı.

 

THY Libya'ya yeniden başlıyor mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Bos yer acildi ~ 7 yıl önce
Artik Isid kotu cocuk, yerine gelecek bombaci tetikcilere ihtiyac var. Bekletmeyin gelin. Sizin icin oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ugur ~ 7 yıl önce
Rahmetli Uğur kardeşimiz vardı oralarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet sarıkurt ~ 7 yıl önce
libya h. yolları 140 dolara 850 dinar gidş dönüş bileti satıyor thy bu fiyata satabilecekmi uygulanan vizeden dolayı gelen libyalı yolcuda dörtte bire düştü libyalılar vizede genellikle red alıyorlar daha çok tunus ve mısıra gidiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 7 yıl önce
Thy başlarsa zaten kendi yolcusu var. Libya en karlı hattıydı
Havayolu ~ 7 yıl önce
bir ülke düşünün, dünya'ya bağlayan havayolları sadece kendisinin havayolları, onlar da ağır aksak. ülkeden uçabileceğiniz yerler, iskenderiye, hartum, mekke, amman, akra ve istanbul... burada tabiki eğer thy gibi büyük bir network taşıyıcı uçuş başlatırsa bütün pastayı kapatır. vize ücretini de yüksek tutar ki, libyan veya afriqiyah ile yolcu istanbul aktarmalı uçamaz. açılırsa thy nin şu kayıplı dönemleri için altın yumurtlayan tavuk gibi olacaktır.
aziz kuş ~ 7 yıl önce
her iki hükümette türkiyeye yakınlar aralarında çatışmalar var uçuş için thy hangi H.alanını tercih edecek bu durumda işi zor. en iyisi güvenli şehir olan mısrata şehridir yada şimdilik uçmaması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aziz kuş ~ 7 yıl önce
thy trablus uçuşlarını başlatması sıkıntılı olacak şehirde iki hükümet var mitiga havalanı F.Sarac a bağlı diğeri tahrip olupta onarılan 10 gün önce açılan trablus h. alanı oda diğer bşbkn halife guveye bağlı güçlerde türkiye hangisini tercih etse problem olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Thy ne zaman kabin memuru alımı yapacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc jnz ~ 7 yıl önce
Çok çekici vücut hatlarına ve erik gibi kütür kütür Olman lazım bu saatten sonra tk'a girmek için içerden aldığım habere göre Virgin Atlantik in politikasını izleyecek TK.
sss ~ 7 yıl önce
çıkarım yapıyor ne alımı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000