16 Şubat 2009, Pazartesi 09:22:06

THY, Kevin Costner'la tavan yaptı

Son günlerde mecralarda sıkça gördüğümüz Kevin Costner’ın rol aldığı THY reklamı bu hafta televizyon mecrasında en çok oyu alan film oldu.
  • bence hatalarla dolu bir reklam,cok basarisiz .detaylara hic dikkat edilmemis,ucak atatürk havalimanindan kalkip tekrar ayni havalimanina iniyor,ayrica kevin costner alana indikten sonra aynaya baktiginda aynada siradan bir insan olarak gorunuyor,kendini yildiz gibi hisset diyor ama aynaya bakan kisi yildiz olan aynada gözuken kisi ise siradan birisi,bunun tersi olmasi gerekirdi bence,yönetmen ve ekip bu konuda cok basarisiz olmus bence.
  • BENCE DE MÜKEMMEL AMA ............................................................. Bilindiği gibi 12 -15 şubat tarihli tüyap ta turızm fuarı vardı.bu fuarda katılımcılar arasında olan airporthaber ve tv ekibi yetkilileri thy nin kendilerine hiç yardımcı olmadıklarını hakkındaki şikayetlerini dile getirdiler.ve niitekim haklılarda türkiyenin ilk havacılık kanalı olan airport tv bir tane bile thy reklamı yok bence thy nin bütün kanallara verdiği reklamın en azından 3' te1' rini airporthabere vermesi lazım.ben sadece aracıyım.bana söylenen bu ve %100 haklılarda varmı haksızsın diyen........
  • bence cok güzel bir reklam... ama kabindeki memurlar biraz olsa reklamdaki gibi güler yüzlü olsa ii olur...
  • Bir konu ancak bu kadar güzel işlenebilirdi . Reklamda verilen mesaj tüm dünyada gösterilebilecek ve anlaşılabilecek şekilde olmuş. Kevin Costner da çok iyi bir seçim di. Her defasında zevkle izliyorum. .
  • kurtlarla dans etmek istemeyen, kiminle dans edeceğini yazsın en azından.
  • Bizde saftık yedik bence en iğrenç reklam bu nasıl yalan haber.. thy yaranmayın gerçekleri yazın.

Ekonomist Dergisi'nin derlediği habere göre: Star Alliance üyeliğinin ardından hazırlanan “Kırmızı Halı” kod adlı filmle başlayan reklâm stratejisinin devamı niteliğinde olan bu kampanya dünyada, 70 ülkede yoğun bir medya planı ile yayınlanacak.

O yüzden tüm dünyanın yakından tanığı ve star olarak benimsediği bir ismin reklam filminde oynaması düşünülmüş. Yaş ve hedef kitle de ele alındığında en uygun ismin Kevin Costner olduğuna karar verilmiş 250 kişilik çok kalabalık bir prodüksiyon ekibiyle çekilen filmde ana castlar hariç 50 kişilik bir ekip rol almış. Bir bütün gün A330 uçağında uçak içi çekimleri yapılmış. Diğer gün ise TAV Atatürk Havalimanı’nda terminal planları çekilmiş.

Çekimler iki gün sürse de hazırlık aşaması hiç de kısa süreli olmamış. Senaryo seçimi, oyuncu seçimi, prodüksiyon şirketi ve yönetmenin belirlenmesi, medya planı derken bir yıllık bir zaman çekim öncesine ayrılmış. Şu anda tek bir film olarak düşünülen reklam filminin devamına geri dönüşler değerlendirilerek karar verilecek.

Hem çevreden hem de sektörden olumlu yorumlar aldıklarını söyleyen Art Grup Kreatif Direktörü Ateş Çavdar: “Mesajın algılanmış olması ve markaya değer katabilmiş olması bizi sevindirdi” diyor.

Kevin Costner'lı Reklam Tavan Yaptı.

Reklâmın Künyesi;


Ajans: Art Grup
Kreatif Direktör: Ateş Çavdar
Yaratıcı Ekip: Efsun Güneş, Levent Onur Özdoğan, Berat Pekmezci, Odisseas Sevsevme, Ömer Özduygu
Stratejik Planlama: Seçil Günday
Yapım Şirketi: Depo Film
Yönetmen: Fredik Callingaard
Marka Grup Direktörü: Esra Yaral
Marka Yöneticisi: Funda Kaluç, Selen Ulakoğlu

Ekonomist

THY, Kevin Costner'la tavan yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
bence hatalarla dolu bir reklam,cok basarisiz .detaylara hic dikkat edilmemis,ucak atatürk havalimanindan kalkip tekrar ayni havalimanina iniyor,ayrica kevin costner alana indikten sonra aynaya baktiginda aynada siradan bir insan olarak gorunuyor,kendini yildiz gibi hisset diyor ama aynaya bakan kisi yildiz olan aynada gözuken kisi ise siradan birisi,bunun tersi olmasi gerekirdi bence,yönetmen ve ekip bu konuda cok basarisiz olmus bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BENCE DE MÜKEMMEL AMA ............................................................. Bilindiği gibi 12 -15 şubat tarihli tüyap ta turızm fuarı vardı.bu fuarda katılımcılar arasında olan airporthaber ve tv ekibi yetkilileri thy nin kendilerine hiç yardımcı olmadıklarını hakkındaki şikayetlerini dile getirdiler.ve niitekim haklılarda türkiyenin ilk havacılık kanalı olan airport tv bir tane bile thy reklamı yok bence thy nin bütün kanallara verdiği reklamın en azından 3' te1' rini airporthabere vermesi lazım.ben sadece aracıyım.bana söylenen bu ve %100 haklılarda varmı haksızsın diyen........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence cok güzel bir reklam... ama kabindeki memurlar biraz olsa reklamdaki gibi güler yüzlü olsa ii olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir konu ancak bu kadar güzel işlenebilirdi . Reklamda verilen mesaj tüm dünyada gösterilebilecek ve anlaşılabilecek şekilde olmuş. Kevin Costner da çok iyi bir seçim di. Her defasında zevkle izliyorum. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kurtlarla dans etmek istemeyen, kiminle dans edeceğini yazsın en azından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizde saftık yedik bence en iğrenç reklam bu nasıl yalan haber.. thy yaranmayın gerçekleri yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000