11 Mart 2009, Çarşamba 16:35:40

THY KAZASI MİLAT OLDU!

Dunyanın en güvenilir ve en saygın havayolları arasında yerel alan KLM’nin, son 6 ay içerisinde düşen THY uçağı gibi 17 kez rapor edilmiş yükseklik altımetre sorunları yaşadığı ortaya çıktı.
  • yıne de thy'yı suclar bu avrupalılar
  • yönetim,teknik,kaptanlarımız suçlandı.Çok yazık demekki yalnız THY de değil, diğer hava yollarında da arıza olabiliyor.bu son yürek acımız olsun.Bir daha yaşamayalım.Unutmayalım bu ülke bu bayrak ve THY BİZİM .çalışanlarımızın moral motivasyonları da çok önemli.Biz de KLM ve diğerleri kadar güçlüyüz,varız.
  • Maalesef fark bu sirketlerin KLM gibi ucaklari dusmuyor ama bizimkiler kaza geciriyor. Fark nerede?
  • THY. inde bu yönetimin gelmesi ile milad olmuştur. M.Ö. kötü idi. Şimdi ise başarıdan başarıya koşuyor.
  • Buyrun bakalım bu altimetre hataları demekki sadece thy olmuyormuş hemen bir kalemde teknik servisi yönetimi pilotları günah keçisi yaptık ,demiyorumki hataları yok degil işleyen ve insanın olduğu her yerde hata vardır bunu gözönüne almamız gerekiyor ama malesef thy bu konuya acı örnek oldu ona üzülüyorum...

En son rapor edilen edilen yüksekllik altımetre arızası ise THY kazasından 1 hafta sonra Londra Heatrow Havalimanı'nda yasandigi idaalari Hollanda haber radsyosu BNR muhabiri tarafından ele geçirilen belge ve bilgiler arasında.

Raporlanmayan yükseklik altimetre arızalarının özellikle `spikes` olarak adlandırılan saniyelik arıza ve yanlış veri gösteriminden kaynaklandığını ve bu yuzden her zaman raporlanmadığı BNR muhabirinin KLM teknik servisinden aldığı bilgiler arasinda yer alıyor.

Yükseklik altımetere sorunlarının dünyada bir çok havayolu şirketinde yaşandığı bilinen bir sorun ve havayolu şirketleri özellikle THY kazası sonrası bu parka üzerinde testlerini ve kontrollerini sıklaştırdığı biliniyor.

Konu ile ilgili KLM tarafindan yapılan açıklamada `şu an icin böyle bir sorunumuz yok, sorun olmuş ise bunlar çözülmüştür` şeklinde oldu.

THY KAZASI MİLAT OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
yıne de thy'yı suclar bu avrupalılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yönetim,teknik,kaptanlarımız suçlandı.Çok yazık demekki yalnız THY de değil, diğer hava yollarında da arıza olabiliyor.bu son yürek acımız olsun.Bir daha yaşamayalım.Unutmayalım bu ülke bu bayrak ve THY BİZİM .çalışanlarımızın moral motivasyonları da çok önemli.Biz de KLM ve diğerleri kadar güçlüyüz,varız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Maalesef fark bu sirketlerin KLM gibi ucaklari dusmuyor ama bizimkiler kaza geciriyor. Fark nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY. inde bu yönetimin gelmesi ile milad olmuştur. M.Ö. kötü idi. Şimdi ise başarıdan başarıya koşuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Buyrun bakalım bu altimetre hataları demekki sadece thy olmuyormuş hemen bir kalemde teknik servisi yönetimi pilotları günah keçisi yaptık ,demiyorumki hataları yok degil işleyen ve insanın olduğu her yerde hata vardır bunu gözönüne almamız gerekiyor ama malesef thy bu konuya acı örnek oldu ona üzülüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000