01 Kasım 2016, Salı 11:30:45

THY Kargo yeni uçağını getirdi

Türk Hava Yolları Kargo, filosuna bir uçak daha dahil etti.
  • THY'nin yaşadığı bu zor günlere inat, hayata meydan okurcasına yeni gelen uçağına JOY (sevinç,neşe) anlamına gelen bir tescil vermesini kutluyorum.
  • Kargo uçakları kesinlikle artırılmalı kar oranı yolcu uçağına göre çok fazla. Krizden çıkış yolu Kargo.
  • Şirket batıyormu çıkıyor mu? Neler oluyor. Allah aşkına birisi çıkıp anlatsın
  • Mükemmel bir yönetim anlayışı!! Şirket batıyor hala uçak alıyoruz. !!!
  • normal koltuk konfigürasyonlu uçakları kargoya çevirebilmek için çok ciddi fabrika bakımı ve tip değişikliği uygulaması gerekir bu da hem maliyetli hem de planlama da çok uzun zaman alır ....
  • ACT'yi dün Y apronda gördüm muazzam bir görünüşü var. Gönül ister ki B 747 yolcu uçağımız da olsa.
  • Eger filo'da ucak fazlaligi varsa ,mevcut ucaklardan ground edilecekler arasindan cargo ucagi yapilamaz mi?
  • kargodaki fetocu ya da torpilleri fetodan uzman,şef ve müdürleri herkes biliyor ama ne hikmetse hala yerlerinde duruyorlar, neden ? yurtdışındaki kargo şef ve bölge müdürlerinin de çoğu fetocu ama maşallah sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar! demek ki çok şey biliyorlar ki bunlara dokunulamıyor ya da thy yönetimi de bunlardan o yüzden dokunamıyorlar!
  • torpilli kargo başkan yardımcısı trabzonlu zat, makamda geçirdiği bunca zamandan sonra kargo uçaklarında neden yolcu taşınmadığını öğrenmiş midir acaba ?
  • THY filosuna sürekli yeni uçaklar geliyor ama zararlar tavan yapıyor.Bu naısl yaman bir çelişki ? Demek ki yeterli yolcu doluluğunu,kargoyu sağlayamadığınız sürece uçak ve yolcu sayısı artsa bile kar edemezsiniz.Yolcu sayımız artıyor diye gözboyama amaçlı açıklamalar çok komik oluyor :)

Türk Hava Yolları Kargo, filosuna bir uçak daha dahil etti.

Geçtiğimiz günlerde ACT Havayolları'nın Boeing 747'sini filosuna katan THY Kargo, bu kez de Airbus A330-200F tip uçağı İstanbul'a getirdi. Bu uçakla birlikte THY Kargo'nun filosundaki uçak sayısı 12'ye yükselirken, THY'nin toplam uçak sayısı da 335'i buldu.

THY Kargo'nun TC-JOY kuyruk tescilli uçağının kısa bir süre içerisinde operasyonlara başlaması bekleniyor.

THY Kargo yeni uçağını getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

TC-JOY ~ 7 yıl önce
THY'nin yaşadığı bu zor günlere inat, hayata meydan okurcasına yeni gelen uçağına JOY (sevinç,neşe) anlamına gelen bir tescil vermesini kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 7 yıl önce
Kargo uçakları kesinlikle artırılmalı kar oranı yolcu uçağına göre çok fazla. Krizden çıkış yolu Kargo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Şirket batıyormu çıkıyor mu? Neler oluyor. Allah aşkına birisi çıkıp anlatsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emektar ~ 7 yıl önce
Mükemmel bir yönetim anlayışı!! Şirket batıyor hala uçak alıyoruz. !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biktim ~ 7 yıl önce
Sektör disindan bilip bilmeden konuşanlardan biktim. evet zor bir dönem geciriyor ama kiralanan ucaklarin siparişini iptal etmenin cezasi büyük. Daha once milyon defa konusuldu. Bu konuyu da geçtim, belki buyuk bir kargo anlasmasi var belki dolu dolu uçacak... bir şirketi kotuleyenler, iki düşünmeden fevri cikislarla yorum yapanlar...
Mantik ~ 7 yıl önce
4 yil once verilmis siparis parasi vs her seyi onceden odenmis napsinlar simdi ucagi ? Bunun etkilerini birkac yil sonra filo durgunlasinca goregiz
Turkish Cargo ~ 7 yıl önce
Kargo bu yıl %20 büyüdü. Bu uçağı da zor beklediler. Dolduracaklarına şüphemiz yok. Allah yardımcınız olsun.
tc-brs ~ 7 yıl önce
normal koltuk konfigürasyonlu uçakları kargoya çevirebilmek için çok ciddi fabrika bakımı ve tip değişikliği uygulaması gerekir bu da hem maliyetli hem de planlama da çok uzun zaman alır ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Act ~ 7 yıl önce
ACT'yi dün Y apronda gördüm muazzam bir görünüşü var. Gönül ister ki B 747 yolcu uçağımız da olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boyacı ~ 7 yıl önce
Boyanmış mı
ACT ~ 7 yıl önce
Boyanmicak
Ihtiyac var mi? ~ 7 yıl önce
Eger filo'da ucak fazlaligi varsa ,mevcut ucaklardan ground edilecekler arasindan cargo ucagi yapilamaz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patron ~ 7 yıl önce
Bence de çok mantıklı kargo uçakları ground olsun. Yolcu uçakları da gerektiğinde koltuklarını yatırarak kargo taşısın. İşe alındın çift mayış..
tkkargo ~ 7 yıl önce
kargodaki fetocu ya da torpilleri fetodan uzman,şef ve müdürleri herkes biliyor ama ne hikmetse hala yerlerinde duruyorlar, neden ? yurtdışındaki kargo şef ve bölge müdürlerinin de çoğu fetocu ama maşallah sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar! demek ki çok şey biliyorlar ki bunlara dokunulamıyor ya da thy yönetimi de bunlardan o yüzden dokunamıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
torpilli kargo başkan yardımcısı trabzonlu zat, makamda geçirdiği bunca zamandan sonra kargo uçaklarında neden yolcu taşınmadığını öğrenmiş midir acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut ~ 7 yıl önce
THY filosuna sürekli yeni uçaklar geliyor ama zararlar tavan yapıyor.Bu naısl yaman bir çelişki ? Demek ki yeterli yolcu doluluğunu,kargoyu sağlayamadığınız sürece uçak ve yolcu sayısı artsa bile kar edemezsiniz.Yolcu sayımız artıyor diye gözboyama amaçlı açıklamalar çok komik oluyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000