29 Temmuz 2013, Pazartesi 10:30:19

THY KARGO TAHRAN'A BAŞLIYOR

Turkish Cargo’nun Tahran (IKA) Kargo Seferleri haftalık 1 frekans olarak 31 Temmuz 2013 itibarıyle başlıyor.
  • vay beee..basariya bak !!! bunun arkasinda, thy yonetim kurulu baskan vekili damadi olup thy na torpille direk kargo baskan yardimcisi olarak girip 6 ayda baskan olan muhtesem kargocunun ve hepsi birbirinden degerli!! kargo mudurleri yokda emektar,cefakar,en ufak hatalarinda issiz kalmakla tehdit edilen, memurlar mi var??? yorum yaparken yagcilik,yalakalik yapmayin,insan olun,dogrulari,gercekleri yazin!!! arkadas dogru yazmis,devlet destek vermese thy 50 kere sallanirdi!!! sizler, ekipden,ruhtan,basaridan bilmem neden bahsediyorsunuz ya bunlarin kim olduklarini,thy na nasil girip nasil makam sahibi olduklarini,millete bir lokma bir hirka palavralarini soyleyip cikarci,para ve makam duskunu olmalarini ve neler yaptiklarini bilmiyorsunuz ya da yandassiniz ama unutmayin, sozum ona yonetici olarak hakkimizi yiyenler,bize baski kuranlar,tehdit edenler ve onlara saksakcilik yapanlar da ahimizdan nasiplerini alacaklardir!!!
  • Bu iş takdire şayan, burada bir başarı var ise bu ekip ve ekip ruhudur. İhracat ve hava ihracat rakamlarına bakılırsa Türkiye'nin güçlü bir TK Kargo için 25 uçak ve fazlasına ihtiyaç var aksi taktirde borsada olduğu gibi liderliği PGS yada yeni gelecek oyunculara bırakmak zorunda kalacaktır. Orta Doğu kaynaklı fonların Türiyedeki bu eksikliği dolduracağına ve kargo havacılığında yeni bir oyuncu çıkacağı aşikardır. Kıymeti harbiyesi olmayan rakamlarla değil getirisinin neler olduğuna bakılmalıdır. Bu denli destek ve ülke büyümesine rahmen ürkeklik nedendir anlamak mümkün değil.
  • Takdire şayan bir network. Özel şirket olduğunu iddia eden bazı şirketler bile 5-10 yıldır 2 noktadan başka yere uçamazken TK Cargo aldı başını yürüdü. Üstelik artık özel şirketlere charter da bırakmıyor. Yürü be TK kim tutar seni.
  • Birde calisanlara sormak gerek taşeron calisanlara köle gibi davranılmasi kargo büyüyor ama cebe giren yok
  • iranda ticaret yapan çok sayıda türk firmaları fabriaklar var olumlu olacaktır thy nin cargo seferi koyması thy cargodada başarılı oluyor olmaya devam edecektir, filoda 330 - 300 f ler iyi gidiyor..ayrıca iranda türkiyeden ciddi milktarda ürün satın alıyor

Tahran (IKA) ile beraber Turkish Cargo’nun kargo sefer noktası sayısı 46’ya ulaşırken Dünya genelinde 103 ülkenin 234 şehrinde 236 havalimanına kargo taşıması yapıyor. Ayrıca yolcu seferi olmayan noktalarda, diğer hava yolları ile SPA anlaşmaları ve 1000 in üzerinde noktaya kamyon taşıma anlaşmaları yaparak network ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyor.

Turkish Cargo, Türk Hava Yolları’ nın alt markası olmanın vermiş olduğu avantajlardan istifade ederken aynı zamanda ulusal bir kuruluş olmanın sorumluluğunu da sonuna kadar yerine getiriyor. Müşteri ve hizmet odaklı hareket eden Turkish Cargo,  kargo ve yolcu uçakları olmak üzere 220’nin üzerinde uçağı ile en çok ülkeye varış kulvarında tüm Dünya’ da liderliğini sürdürürken, varış noktası olarak da 4. sırada yer alıyor.

Global rekabetin ve ekonomik dalgalanmaların çokça yaşandığı günümüzde zirveye ulaşmak kadar, oradaki konumu da korumak büyük önem taşıyor. Büyük ve aynı zamanda güvenilir bir şirket olmanın sadece yüksek cirolarla olmayacağının bilincinde olan Turkish Cargo, 2013 yılı bitmeden yeni destinasyonlar ve şehirlerde hizmetini Dünya’ nın  daha çok noktasına taşımayı hedefliyor.

THY KARGO TAHRAN'A BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

torpil airlines!! ~ 11 yıl önce
vay beee..basariya bak !!! bunun arkasinda, thy yonetim kurulu baskan vekili damadi olup thy na torpille direk kargo baskan yardimcisi olarak girip 6 ayda baskan olan muhtesem kargocunun ve hepsi birbirinden degerli!! kargo mudurleri yokda emektar,cefakar,en ufak hatalarinda issiz kalmakla tehdit edilen, memurlar mi var??? yorum yaparken yagcilik,yalakalik yapmayin,insan olun,dogrulari,gercekleri yazin!!! arkadas dogru yazmis,devlet destek vermese thy 50 kere sallanirdi!!! sizler, ekipden,ruhtan,basaridan bilmem neden bahsediyorsunuz ya bunlarin kim olduklarini,thy na nasil girip nasil makam sahibi olduklarini,millete bir lokma bir hirka palavralarini soyleyip cikarci,para ve makam duskunu olmalarini ve neler yaptiklarini bilmiyorsunuz ya da yandassiniz ama unutmayin, sozum ona yonetici olarak hakkimizi yiyenler,bize baski kuranlar,tehdit edenler ve onlara saksakcilik yapanlar da ahimizdan nasiplerini alacaklardir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takdir ~ 11 yıl önce
Bu iş takdire şayan, burada bir başarı var ise bu ekip ve ekip ruhudur. İhracat ve hava ihracat rakamlarına bakılırsa Türkiye'nin güçlü bir TK Kargo için 25 uçak ve fazlasına ihtiyaç var aksi taktirde borsada olduğu gibi liderliği PGS yada yeni gelecek oyunculara bırakmak zorunda kalacaktır. Orta Doğu kaynaklı fonların Türiyedeki bu eksikliği dolduracağına ve kargo havacılığında yeni bir oyuncu çıkacağı aşikardır. Kıymeti harbiyesi olmayan rakamlarla değil getirisinin neler olduğuna bakılmalıdır. Bu denli destek ve ülke büyümesine rahmen ürkeklik nedendir anlamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Cargo ~ 11 yıl önce
Takdire şayan bir network. Özel şirket olduğunu iddia eden bazı şirketler bile 5-10 yıldır 2 noktadan başka yere uçamazken TK Cargo aldı başını yürüdü. Üstelik artık özel şirketlere charter da bırakmıyor. Yürü be TK kim tutar seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero34140 ~ 11 yıl önce
halkımızın vergileri ile zarar korkusu olmaksızın,tum ikili anlasmaları bayrak tasıyıcısı sıfatıyla tekellestirmis bir sirketin surekli yeni hatlar acip,tutunması kadar dogal birsey olamaz;ozel sirketler zarara katlanamaz,TK katlanır;cunku kullandıgı para bizlerin cebinden cıkıyor!!!
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Birde calisanlara sormak gerek taşeron calisanlara köle gibi davranılmasi kargo büyüyor ama cebe giren yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
iranda ticaret yapan çok sayıda türk firmaları fabriaklar var olumlu olacaktır thy nin cargo seferi koyması thy cargodada başarılı oluyor olmaya devam edecektir, filoda 330 - 300 f ler iyi gidiyor..ayrıca iranda türkiyeden ciddi milktarda ürün satın alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000