09 Mart 2019, Cumartesi 18:42:36

THY kaptan pilotu ile yardımcı pilot tartıştı; 7 saat rötar

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Beyrut seferini yapan Airbus A330 tipi uçağında kaptan pilot ve ikinci pilot tartıştı.
  • Kaptan kız tribi atmış, F/O bold pilot'lık yapmış, ah CRM vah CRM olan yolcuya olmuş, olan THY'ye olan memlekete kısacası, herkese olmuş. Eleştirmektekten öte, iyi dileklerimiz böylelerinin kalmaması yönünde, haberimiz olmadan hepimize kaybettirmeyin, sn. Gökyüzücüler
  • Pilot alımlarını torpille yaparlarsa sonuç bu olur
  • Liyakati, temsil kabiliyeti, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğunu ölçemeyen mülakat heyetlerinin ürünleri bu tarz insanlar.Tilki, kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılır mı? sorusuna evet diyen anlayışın çocukları hepsi.Yazık, THY bu kadar ayaklar altına alınmamıştı personel kişiliği ve bilgisi açısından.Hükümet İktisadi Teşekkülü haline geldiğinden dolayı bunların hepsi normal.Yarın bir yönetim değişse kaç kişi İngilzce sınavını verecek merak ediyorum gerçekten.
  • Çok üzücü bir durum. THY iktidarın borozanı haline gelince olacağı budur.
  • bazı insanlar onun olmadıgı hicbir ucağın ucmadığını sanıyorlar. kaptanıda amiride fosu da kmside. eğitimsiz ülkenin kalitesiz sonucu.
  • KAPTAN AÇIĞI VAR, SIKIYSA KINASIN 1.PİLOTU.............................
  • torpillileri işe alırsanız işte böyle olur...bravo thy mülakat...
  • Birbirinizi:))) cpt/f/o:) butun bunlarin sebebi para para ...
  • HAVACILIK CAMİASI MİNİBÜSÇÜLÜĞÜ GEÇMİŞ BU NE TRİP YAA.. VATANDAŞ ALLAH'A EMANET DESENE.. MÜSAİT YERDE İNECEK VARRRR
  • Uçuş işletmedeki son büyük değişiklikten sonra şirkette bir gevşeklik başladı.Disiplin de problemler var.İşe alımlarda seçicilik yok.Problemli insanlar istihdam ediliyor.Lifus süreçleri laçkalaştı.Torpil aldı başını gidiyor.Dispatcler bir yığın hata yapıyor.Kurumsal emniyet uyuyor.İdareciler fikir beyan edemez oldular.Önüne gelen kabine,kokpite,dispatche,tgs ye vs.girer oldu.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Beyrut seferini yapan Airbus A330 tipi uçağında kaptan pilot ve ikinci pilot tartıştı. 

İddiaya göre olay şöyle gelişti; THY'nin TK824 sefer sayılı İstanbul-Beyrut uçuşunun sonunda uçak körüğe yanaştı ve yolcularını indirdi. Bu sırada dönüş için hazırlanan uçağın kaptan pilotu Deniz Keskin ile ikinci pilot arasında tartışma çıktı. İddiaya göre kaptan pilot ikinci pilotun uçuş performansını eleştirdi. İkinci pilotun da "istemiyorsanız, benimle uçmazsınız" diye karşılık vermesi sonrası tartışma büyüdü.

Kaptan pilot, ikinci pilot ile uçmayacağını belirterek uçaktan indi. İstanbul'a bilgi verilmesi sonrası yeni bir ekip İstanbul'dan gönderildi. TK825 seferi ile yolcular 7 saati aşan bir gecikme ile İstanbul'a hareket etti. 

THY'nin olayla ilgili soruşturma açması bekleniyor.

Yaşanan olay ise Lübnan sosyal medyasında böyle paylaşıldı;

THY kaptan pilotu ile yardımcı pilot tartıştı; 7 saat rötar

Yorumlar Tüm Yorumlar (442)

havadab sudan ~ 5 yıl önce
Kaptan kız tribi atmış, F/O bold pilot'lık yapmış, ah CRM vah CRM olan yolcuya olmuş, olan THY'ye olan memlekete kısacası, herkese olmuş. Eleştirmektekten öte, iyi dileklerimiz böylelerinin kalmaması yönünde, haberimiz olmadan hepimize kaybettirmeyin, sn. Gökyüzücüler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 5 yıl önce
Pilot alımlarını torpille yaparlarsa sonuç bu olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 5 yıl önce
f/o ne kadar üst düzey torpilli ki bu şekilde diklenebilmiş,bravo mülakat,eserinle gurur duy...
wait and see ~ 5 yıl önce
kucuk cocuklu kadınları alıyorlar kadın sayısını artıracağız şov yapacagız dunyaya diye bakın neler olacak daha
Babanın Oğlu Kemal ~ 5 yıl önce
Liyakati, temsil kabiliyeti, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğunu ölçemeyen mülakat heyetlerinin ürünleri bu tarz insanlar.Tilki, kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılır mı? sorusuna evet diyen anlayışın çocukları hepsi.Yazık, THY bu kadar ayaklar altına alınmamıştı personel kişiliği ve bilgisi açısından.Hükümet İktisadi Teşekkülü haline geldiğinden dolayı bunların hepsi normal.Yarın bir yönetim değişse kaç kişi İngilzce sınavını verecek merak ediyorum gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 5 yıl önce
Çok üzücü bir durum. THY iktidarın borozanı haline gelince olacağı budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stewart ~ 5 yıl önce
bazı insanlar onun olmadıgı hicbir ucağın ucmadığını sanıyorlar. kaptanıda amiride fosu da kmside. eğitimsiz ülkenin kalitesiz sonucu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
KAPTAN AÇIĞI VAR, SIKIYSA KINASIN 1.PİLOTU.............................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 5 yıl önce
torpillileri işe alırsanız işte böyle olur...bravo thy mülakat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yiyin ~ 5 yıl önce
Birbirinizi:))) cpt/f/o:) butun bunlarin sebebi para para ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇİÇEK ABBAS ~ 5 yıl önce
HAVACILIK CAMİASI MİNİBÜSÇÜLÜĞÜ GEÇMİŞ BU NE TRİP YAA.. VATANDAŞ ALLAH'A EMANET DESENE.. MÜSAİT YERDE İNECEK VARRRR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turbulence ~ 5 yıl önce
Uçuş işletmedeki son büyük değişiklikten sonra şirkette bir gevşeklik başladı.Disiplin de problemler var.İşe alımlarda seçicilik yok.Problemli insanlar istihdam ediliyor.Lifus süreçleri laçkalaştı.Torpil aldı başını gidiyor.Dispatcler bir yığın hata yapıyor.Kurumsal emniyet uyuyor.İdareciler fikir beyan edemez oldular.Önüne gelen kabine,kokpite,dispatche,tgs ye vs.girer oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000