11 Mayıs 2013, Cumartesi 12:15:33

THY KAPTAN PİLOTU HAYATINI KAYBETTİ (GÜNCELLENDİ)

Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan Hasan Aktaş hayatını kaybetti.
  • Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.benim cocukluk arkadasım misket arkadasım mekanın cennet olsun cok üzgünüm çok
  • Kızı benim arkadaşım
  • Hasanımmm 20 yıl sonra telefonla görüştük.inşaallah kısa bir süre sonra görüşürüz demiştik olmadı Allah nasip etmedi Hasanım Allah rahmet eylesin eşine çoçuklarına annene ve ablalarına sabır versin.
  • Hasan kaptanım arkadaşım , şundan eminim, teknikte en sevilen , takdir edilen insan oğlu insanlardan biriydi.. Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin.. Ben rahmetli olduğuna inanmak istemiyorum, uçuşlarda olduğu için O nu göremiyorum... O yüzden çok özlüyorum
  • Mekanın cennet olsun Amcam...
  • Hasanım Allah mekanını cennet eyler inşallah
  • tüm thy personeline ve ayrıca bizlerle yakından ilgilenen bilgin kaptana teşekkürlerimizi borç biliriz hepinizden allah razı olsun
  • Cok modernsin arkadasim. Benim ablam takside kaza gecirdi. Taksici hastanede kazayi yorgun oldugu icin yaptigini soyledi. Sanki taksici insan degil. Allah hocamiza rahmet etsin.
  • Hasan Abi'm,bu zamansız kaybına alışmak gerçekten çok zor,koçum benim deyişin hala kulaklarımda,Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin ..cenaza 5nci kisim caminde ogle namazindanmi ikindiden sonrami bilen varsa yazabilirmi.

Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görevini sürdüren Hasan Aktaş, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; evli ve iki çocuk babası olan Hasan Aktaş kaza sonrası otomobil içerisinde sıkıştı ve araç aniden alev alarak yanmaya başladı. Yoldan geçen diğer sürücüler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan otomobili kısa sürede söndürdü. Ancak talihsiz pilotun kazadan kısa süre sonra hayatını kaybettiği bildirildi. Soğutma çalışmalarının ardından savcı ve polis olay yerinde incelemelerde bulundu.

AirportHaber Ailesi olarak, başta Aktaş Ailesi ile Türk Hava Yolları Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı, hayatını kaybeden kaptan pilot Hasan Aktaş'a da Allah'tan rahmet diliyoruz.

Bu arada, korkunç kazada hayatını kaybeden Hasan Aktaş'ın cenazesi yarın öğlen Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde kılınacak öğlen namazından sonra memleketi Eskişehir'e götürülecek,  Tepebaşı Kavacık Mahallesi Camii'nde toprağa verilecek.



THY KAPTAN PİLOTU HAYATINI KAYBETTİ (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (119)

Dodi ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.benim cocukluk arkadasım misket arkadasım mekanın cennet olsun cok üzgünüm çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meryem ~ 11 yıl önce
Kızı benim arkadaşım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salih türhan ~ 11 yıl önce
Hasanımmm 20 yıl sonra telefonla görüştük.inşaallah kısa bir süre sonra görüşürüz demiştik olmadı Allah nasip etmedi Hasanım Allah rahmet eylesin eşine çoçuklarına annene ve ablalarına sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolphinsaw ~ 11 yıl önce
Hasan kaptanım arkadaşım , şundan eminim, teknikte en sevilen , takdir edilen insan oğlu insanlardan biriydi.. Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin.. Ben rahmetli olduğuna inanmak istemiyorum, uçuşlarda olduğu için O nu göremiyorum... O yüzden çok özlüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.Aktaş ~ 11 yıl önce
Mekanın cennet olsun Amcam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cicek Osman ~ 11 yıl önce
Hasanım Allah mekanını cennet eyler inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarık aktaş ~ 11 yıl önce
tüm thy personeline ve ayrıca bizlerle yakından ilgilenen bilgin kaptana teşekkürlerimizi borç biliriz hepinizden allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taxi ~ 11 yıl önce
Cok modernsin arkadasim. Benim ablam takside kaza gecirdi. Taksici hastanede kazayi yorgun oldugu icin yaptigini soyledi. Sanki taksici insan degil. Allah hocamiza rahmet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G Kutay ~ 11 yıl önce
Hasan Abi'm,bu zamansız kaybına alışmak gerçekten çok zor,koçum benim deyişin hala kulaklarımda,Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman uyanir ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin ..cenaza 5nci kisim caminde ogle namazindanmi ikindiden sonrami bilen varsa yazabilirmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...özlemle... ~ 11 yıl önce
Hasan Aktaş'ın cenazesi yarın öğlen Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde kılınacak öğlen namazından sonra memleketi Eskişehir'e götürülecek, Tepebaşı Kavacık Mahallesi Camii'nde toprağa verilecek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000