08 Şubat 2022, Salı 10:00:12

THY Kadın Voleybol Takımı'ndan yeni yönetimle müthiş geri dönüş

Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, yeni yönetimle ilk maçını Fenerbahçe karşısında kazandı.
  • Abdullah beyin gelmesi muhteşem bir karar. Geçmişte yapmış olduğu çalışmalar yönünden personel tarafından çok sevilen, Güler yüzlü alçak gönüllü ve efendi bi adam. Yönetimi tebrik ediyorum çok doğru bir adım, hem klübü hem şahısları hem işleyişi çok iyi bilen birisi. Kurumun 1 kuruşunu ziyan etmeyecektir helal haramı bilen birisi. Çok başarılı olacağından adım gibi eminim. Hayırlı olsun
  • yeni gelen yönetim ve ekibinin başarılı olacağını düşünüyorum, tebrikler..
  • Kartal imam hatiplilerin yonetimindeki icraate bak, hiç yakisti mi, iktidara gelirken beyoglunda barlari kapatacaklardi, karakoydeki zina yuvalarini noldu??? Işte sizin dava desiginiz şey sadece bu kadar, cikar, yurtdisi mudurluk bsk yardimciliklari, gmy, yonetim kurulunda bir koltuk. Bu yuzden bunlari 15 temmuz ule reis yeniden mücahit ruhu kazandirmaya calisti, onunda toplam 2-3 yil etkisi. Cikara harama alisan bir bünye, her yola gelir. Gerektiginde laikten çok laik,Israilliden çok siyonist, kaça satmışti Mavi Marmara baskini 23 milyon dolara, iste ne kadar yalanlasanızda bağırsanızda gerçek bu. Noldu yillardir idare sizde ucuslarda alkol mü kalktı, siz onlara uydunuz namaz yok, garam çok. Niye gercekleri soyleyemiyorsunuz, çünkü o rüsvetleri yiyen babalarınız, yada çocuklarınız. He nasil kendinizi avutuyorsunuz diger kesinleri inançsız, ülke düşmani gorerek/göstererek. Din ogretmenlerinin cocuklari gmy, şirket ihale sampiyonu oluyor, di mi ihalaler hak edenlerin eline geçti, bu kadar alçalirsaniz sizden sonraki nesiller biter gider.
  • Ali başkanın melekleri
  • Fotoğraf karesine bakıyorum.Umarım Ali emre YıLdIrIm ekibi tasfiye değil tavsiye kararları alırlar.

Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı, yeni yönetimle ilk maçını Fenerbahçe karşısında kazandı.

Çekişmeli geçen karşılaşmada ilk 2 seti kaybeden THY Kadın Voleybol Takımı, müthiş bir geri dönüşle karşılaşmayı 3-2 kazanmayı bildi.

Çekişmeli başlayan karşılaşmada Fenerbahçe bir ara sayı farkını 4 sayıya kadar çıkarttı. 14-10. Bu skordan sonra 5 sayılık seri bulan THY, öne geçti. Aslı ve Van Ryk ile file üstünde duvar ören THY setin son bölümüne 20-18 önde girdi. Vargas ve Fedorovtseva ile etkili olan Fenerbahçe 21-20 öne geçmeyi başardı. Önce THY, ardında Fenerbahçe sayı üstünlüğünü ele geçirdi. Hücum yapmakta zorlanan THY 23-22 geri düştü. Fedorovtseva setin sonuna adeta imzasını attı ve 25-23 ile ilk seti Fenerbahçe kazandı.

İlk sette Fedorovtseva 8, Vargas ve Eda 3’er sayı kaydederken, THY’de Bahar ve Van Ryk 4’er, Aslı ve Kingdon 3’er sayı kazandırdılar.

İkinci sete iyi giriş yapan Fenerbahçe, setin başında sayı farkını açmaya başladı. 9-3. Fedorovtseva, Popoviç, Lazareva ile etkili olan Fenerbahçe farkı 8 sayıya kadar çıkarttı. 12-4. Setin son bölümüne 20-9 önde giren Fenerbahçe, seti 25-16 kazanıp maçta 2-0 öne geçti.

Fenerbahçe, üçüncü setin başında 4-0 öne geçen THY karşısında 7-7’de eşitliği buldu. Maça tutunmak isteyen THY yeniden öne geçti. 15-12. Fenerbahçe Federovtseva ile bulduğu sayılarla skoru 15-15’de yeniden eşitledi. 20-19 THY üstünlüğü ile girilen setin sonunda 25-22’lik skoru bulan THY maça tutunmayı başardı.

Fenerbahçe 4.sete 4-1’lik skor avantajı ile başladı. THY rakibinin sayı farkını açmasına izin vermese de Fenerbahçe Vargas ile etkili olduğu anlarda skoru yeniden lehine çevirdi. 18-13 . Setin son bölümüne 20-19 önde giren Fenerbahçe, 21-20 geriye düştü. Arka arkaya hatalar yapan Fenerbahçe seti 25-22 kaybedince maç netice setine taşındı.

Müthiş bir çekişmeye sahne olan 5. sete Fenerbahçe 3-1 önde başladı. THY inanılmaz savunma ve akıllı hücum vuruşları ile yorulan rakibi karşısında 7 sayılık seri ile saha değişimine 8-3 önde girdi. .Yorgunluğu çok belli olan Fenerbahçe Kingdon’ın müdafaasını geçemedi. Yakaladığı sayı farkını korumayı başaran THY seti 15-9, maçı da 3-2 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe ligdeki 17. maçında 4. yenilgisini alıp puanını 40 yaptı. THY ise 18. maçında 14. galibiyetini  alarak 39 puana yükseldi.

THY Kadın Voleybol Takımı'ndan yeni yönetimle müthiş geri dönüş

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yıldırım a.o ~ 2 yıl önce
Abdullah beyin gelmesi muhteşem bir karar. Geçmişte yapmış olduğu çalışmalar yönünden personel tarafından çok sevilen, Güler yüzlü alçak gönüllü ve efendi bi adam. Yönetimi tebrik ediyorum çok doğru bir adım, hem klübü hem şahısları hem işleyişi çok iyi bilen birisi. Kurumun 1 kuruşunu ziyan etmeyecektir helal haramı bilen birisi. Çok başarılı olacağından adım gibi eminim. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şef ~ 2 yıl önce
Sabah kendisiyle klüpte görüştüm tanışmak istedim. Gerçekten çok kibar ve bilgili şu atamalarda Abdullah beyin nezaketini ve ilgisini görünce Ahmet beyin tüm atamalarına ve görevlendirmelerine ikna oldum.
musa ~ 2 yıl önce
yeni gelen yönetim ve ekibinin başarılı olacağını düşünüyorum, tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede Kartal Ruhu ~ 2 yıl önce
Kartal imam hatiplilerin yonetimindeki icraate bak, hiç yakisti mi, iktidara gelirken beyoglunda barlari kapatacaklardi, karakoydeki zina yuvalarini noldu??? Işte sizin dava desiginiz şey sadece bu kadar, cikar, yurtdisi mudurluk bsk yardimciliklari, gmy, yonetim kurulunda bir koltuk. Bu yuzden bunlari 15 temmuz ule reis yeniden mücahit ruhu kazandirmaya calisti, onunda toplam 2-3 yil etkisi. Cikara harama alisan bir bünye, her yola gelir. Gerektiginde laikten çok laik,Israilliden çok siyonist, kaça satmışti Mavi Marmara baskini 23 milyon dolara, iste ne kadar yalanlasanızda bağırsanızda gerçek bu. Noldu yillardir idare sizde ucuslarda alkol mü kalktı, siz onlara uydunuz namaz yok, garam çok. Niye gercekleri soyleyemiyorsunuz, çünkü o rüsvetleri yiyen babalarınız, yada çocuklarınız. He nasil kendinizi avutuyorsunuz diger kesinleri inançsız, ülke düşmani gorerek/göstererek. Din ogretmenlerinin cocuklari gmy, şirket ihale sampiyonu oluyor, di mi ihalaler hak edenlerin eline geçti, bu kadar alçalirsaniz sizden sonraki nesiller biter gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali başkan ~ 2 yıl önce
Ali başkanın melekleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS-GM ~ 2 yıl önce
Fotoğraf karesine bakıyorum.Umarım Ali emre YıLdIrIm ekibi tasfiye değil tavsiye kararları alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000