14 Şubat 2016, Pazar 11:34:26

THY kabin memuru slide patlattı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Seul seferini gerçekleştirecek olan B777 tipi uçağın yanlışlıkla slide'ı patladı. Uçak bakıma alınırken Seul seferi başka bir uçakla gerçekleştirildi.
  • BİZİM OTOBÜSLERDE DE ZAMAN ZAMAN TURŞU BİDONU PATLIYOR. GEÇMİŞ OLSUN MESLEKTAŞIMIZA.
  • ayjetten gelme kaptan çocugudur kesin
  • Kaptan çocuğu muymuş.
  • Geçen gün, ekip arkadaşlarımızın,uçakta bir cocuğa müdahelede bulunup, ufak bir manevra ile büyük bir olayı önlediklerini duyduk.iyi eğitim almanın faydalarının pratiğe aktarılışıydı bu.ama gördükki, eğitim başkanlığının bu başarısını, yaptırdığı 2. bir haber ile sanki kendi başarısıymış gibi sahiplendi Nevin çolak. Bir anda atıverdi Uçş Eğt Başkanı Şekerci ve md. ünü bir kenara. Hala hangi makamda olduğunun sanırım farkında değil, kendini hala eski yerinde zannediyor biri hatırlatıversin. Şunu sorarım ben olsam Sedat Şekerci yerinde.'' Acaba başarıyı sahiplenen zatı aliniz; slayd patlaması gibi talihsiz ama olabilir diye yormlanabilecek bu durumuda sahiplenip konuyu bu siteye haber yaptırırmısınız? Yoksa başarısızlığı! yada iş akdi feshine bile gidebilen bu olaylarda kenara geçip , Bu eğitimin başarısızlığı beni ilgilendirmez, bu eğitim müdürünün işi mi dersiniz?''
  • Kendisini bir sey zanneden ucan garsonlardan ne beklenirki.Ya cay dokerler,yada slide patlatirlar.Kibarlikta hak getire.Ukrayna dan garson getirilsin.Yoneticilerimiz uyuyormu
  • Geçmiş olsun kimsenin canına bişey olmamış. silde patlaması esnasında birilerine birşey olabilirdi inşlh tekrar yaşanmaz.
  • Yuzde yüz işten çıkma sebebi diye biliyorum. Yazik olmuş
  • Çekip hemen instagrama koysaydı o anı Hostes hanım kızımız :)
  • Hepimizin başına gelebilecek bir durum insanız sonuçta. Hata yapmak insana mahsus değil mi ? Geçmiş olsun ..
  • Bence Torpil Hava Yollarinda bu durumlar normal

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Güney Kore'nin başkenti Seul'e gidecek uçağın slide'ı patladı. Uçak seferden çekildi.

TK90 sefer sayısı ile Atatürk Havalimanı'ndan Seul'e gidecek yolcuların alımı tamamlandıktan sonra olayın meydana geldiği öğrenildi.

Bir kabin memuru tarafından yanlışlıkla patlatılan slide (acil tahliye botu) nedeniyle yolcular yeniden Atatürk Havalimanı terminaline alındı. 

Boeing B777-300ER tipi uçak bakım için hangara alınırken, İstanbul-Seul seferine TC-JJM tescilli Boeing B777-300ER tipi uçak verildi. Uçak yaklaşık 3 saatlik rötarla Seul'e hareket etti.

©AirportHaber

THY kabin memuru slide patlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (130)

ÖZBİRLİK SEYAHAT ~ 8 yıl önce
BİZİM OTOBÜSLERDE DE ZAMAN ZAMAN TURŞU BİDONU PATLIYOR. GEÇMİŞ OLSUN MESLEKTAŞIMIZA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737ci ~ 8 yıl önce
ayjetten gelme kaptan çocugudur kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 8 yıl önce
Kaptan çocuğu muymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boncuk ~ 8 yıl önce
yok, bunlar purser çocuğu oluyo genelde. senin mantığına göre...
K.H.B NEVİN HANIM ~ 8 yıl önce
Geçen gün, ekip arkadaşlarımızın,uçakta bir cocuğa müdahelede bulunup, ufak bir manevra ile büyük bir olayı önlediklerini duyduk.iyi eğitim almanın faydalarının pratiğe aktarılışıydı bu.ama gördükki, eğitim başkanlığının bu başarısını, yaptırdığı 2. bir haber ile sanki kendi başarısıymış gibi sahiplendi Nevin çolak. Bir anda atıverdi Uçş Eğt Başkanı Şekerci ve md. ünü bir kenara. Hala hangi makamda olduğunun sanırım farkında değil, kendini hala eski yerinde zannediyor biri hatırlatıversin. Şunu sorarım ben olsam Sedat Şekerci yerinde.'' Acaba başarıyı sahiplenen zatı aliniz; slayd patlaması gibi talihsiz ama olabilir diye yormlanabilecek bu durumuda sahiplenip konuyu bu siteye haber yaptırırmısınız? Yoksa başarısızlığı! yada iş akdi feshine bile gidebilen bu olaylarda kenara geçip , Bu eğitimin başarısızlığı beni ilgilendirmez, bu eğitim müdürünün işi mi dersiniz?''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
h. ~ 8 yıl önce
hello nevi
eş dost akraba ~ 8 yıl önce
yahu bu haberde beğenilmeyecek ne yazılmış. güzel bir olayın tek başına sahiplenilmemesi ve emeği olan herkesin onore edilmesi gerekliliğinden başka ne? sanırım beğenmeyen 4 kişi eş dost akraba ve bir de kendisi etti 4
Garsoncuklar ~ 8 yıl önce
Kendisini bir sey zanneden ucan garsonlardan ne beklenirki.Ya cay dokerler,yada slide patlatirlar.Kibarlikta hak getire.Ukrayna dan garson getirilsin.Yoneticilerimiz uyuyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 8 yıl önce
Kiskanclik seviyem ajdnfjahahdh
Garsoncuklar'a ~ 8 yıl önce
Sizin gibi 'kabin memurlarını garson zanneden bilinçsiz ve düşüncesiz' insanlar Kabin memurlarının tek işini garsonluk sandığı için asıl düşünmemiz gereken emniyet ve güvenlik konularına kafa verecek fırsatı her zaman bulamayabiliyoruz maalesef. Kim bilir o arkadaş o an nelerle uğraşıyordu da dalgınlığına geldi. Kimse bile isteye slide patlatmıyor!
Geçmiş olsun ~ 8 yıl önce
Geçmiş olsun kimsenin canına bişey olmamış. silde patlaması esnasında birilerine birşey olabilirdi inşlh tekrar yaşanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok yazik ~ 8 yıl önce
Yuzde yüz işten çıkma sebebi diye biliyorum. Yazik olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanAdsm ~ 8 yıl önce
Yanlış biliyorsun
Yonca ~ 8 yıl önce
Çekip hemen instagrama koysaydı o anı Hostes hanım kızımız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qeyf ~ 8 yıl önce
slide ile kayma qeyf :))
KM ~ 8 yıl önce
Hepimizin başına gelebilecek bir durum insanız sonuçta. Hata yapmak insana mahsus değil mi ? Geçmiş olsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Bence Torpil Hava Yollarinda bu durumlar normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000