04 Temmuz 2015, Cumartesi 16:53:32

THY Kabin memuru hayatını kaybetti

Türk Hava Yolları kabin memurlarından Fatma Hülya Dobur, yaşadığı bir trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti.
  • beraber uçmuştuk. Allah mekanını cennet etsin. Çok iyi çok yardımsever işini seven ve bildiklerini başkalarını öğretmek için elinden geleni yapmaya çalışan biriydi.
  • Tanimiyorum kendisini ama cok uzuldum.cok guzel melek yuzlu gencecik bi insanin bu sekilde bi maganda yuzunden hayata veda etmesi cok kotu.bir ay oncede şef bi afkadasimin kardesini trafikte gogsunden bicaklayarak oldurduler.sebebiyle zavallimin annesi hasta diye eve gitmeye calisip o sirada yolun ortasinda kavga eden kisilere kornaya basmasi.ve ardindan takip edilip aractan indigi kalbinden bicaklandi.turkiye boyle bi yer iste.insanlar saygisiz cahil bir cogu aile terbiyesinden yoksun vicdand ve merhametten yoksun buyutulurse sonuclar bunlar iste.aile once cocigunu yetistirirken vicdan asilamali.en onemlisi bu bence.
  • Allah.rahmet.eylesin.mekani.cennet.olsun.Allah.ailesine.sabir.versin
  • Çokta guzelmissin.cok üzücü. Rabbim cennetine kabul etsin.ailesinede sabirlar diliyorum.
  • seni cok seviyorum cok ozlicem prenses
  • Son anini gorenlerden biriyim allah rahmet eylesin gerekli mudahaleyi saglik ekipleri olay yerinde yaptilar
  • Allah rahmet eylesin.çok narin bir mizaci vardi.Liseden ögrencimdi.Yabanci dil bölumunde okuyordu lisedeyken.kimseyi kirmazdi .okul olarak topluca balikli gole gitmistik.15 yil once cekilmis fotograflarimiz var.nur icinde yatsin.yillarca havada ucan bir insanin caddede ölmesi takdiri ilahi.öldügune inanamadim.Allah rahmet etsin
  • O yola acil 5- 6 kasis sart Allah rahmet eylesin.
  • Allah ailesine sabirlar versin mekani cennet olsun cok gencmis cok uzuldum :(
  • Ulkeye bela okuyan arkadasa biraz da hak vermek lazim cunku insanlarimiz da ister egitim ister kisisel olarak bir sorun var. Bu kadar kurralara uymayan bir toplum bulmak zor. Bu ulkede insanlar araba kullanirken hem birbirlerine hem yayalara son derece saygisiz sabirsiz gaza sonuna kadar basan geri zekalilar acaba gunu nasil bitirmeyi umuyorlar iste sonuc bir annenin evladinin boyle hayatini caliyorlar. Allahin cezasi bayana ve agaca carpacagina Avrupa Konutlari 3 duvarina carpsaydin da kendin olseydin keske.Evimizden cikip hastenye bile gitmeye korkar oluyoruz boyle yaratiklar yuzunden .

Türk Hava Yolları'nda kabin memuru olarak görev yapan Fatma Hülya Dobur, Halkalı'da kaldırımda yürüdüğü sırada bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Halkalı Acıbadem Hastanesi önünde yaşandığı öğrenilen kazada, araç şoförünün kontrolü kaybederek önce bir ağaca ardından da THY hostesi Dobur'a çarptığı öğrenildi. Fatma Hülya Dobur'un yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Dobur'un naaşının amcası tarafından teslim alındığı ve bugün memleketi Osmaniye'ye götürülerek yarın toprağa verileceği öğrenildi.

THY kabin memuru Dobur'a Allah'tan rahmet, sevenleri ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

©AirportHaber

THY Kabin memuru hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (149)

on beş gün önce ~ 9 yıl önce
beraber uçmuştuk. Allah mekanını cennet etsin. Çok iyi çok yardımsever işini seven ve bildiklerini başkalarını öğretmek için elinden geleni yapmaya çalışan biriydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Tanimiyorum kendisini ama cok uzuldum.cok guzel melek yuzlu gencecik bi insanin bu sekilde bi maganda yuzunden hayata veda etmesi cok kotu.bir ay oncede şef bi afkadasimin kardesini trafikte gogsunden bicaklayarak oldurduler.sebebiyle zavallimin annesi hasta diye eve gitmeye calisip o sirada yolun ortasinda kavga eden kisilere kornaya basmasi.ve ardindan takip edilip aractan indigi kalbinden bicaklandi.turkiye boyle bi yer iste.insanlar saygisiz cahil bir cogu aile terbiyesinden yoksun vicdand ve merhametten yoksun buyutulurse sonuclar bunlar iste.aile once cocigunu yetistirirken vicdan asilamali.en onemlisi bu bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih ~ 9 yıl önce
Allah.rahmet.eylesin.mekani.cennet.olsun.Allah.ailesine.sabir.versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meslektaş ~ 9 yıl önce
Çokta guzelmissin.cok üzücü. Rabbim cennetine kabul etsin.ailesinede sabirlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dostumm ~ 9 yıl önce
seni cok seviyorum cok ozlicem prenses

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan ~ 9 yıl önce
Son anini gorenlerden biriyim allah rahmet eylesin gerekli mudahaleyi saglik ekipleri olay yerinde yaptilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadim ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin.çok narin bir mizaci vardi.Liseden ögrencimdi.Yabanci dil bölumunde okuyordu lisedeyken.kimseyi kirmazdi .okul olarak topluca balikli gole gitmistik.15 yil once cekilmis fotograflarimiz var.nur icinde yatsin.yillarca havada ucan bir insanin caddede ölmesi takdiri ilahi.öldügune inanamadim.Allah rahmet etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan ~ 9 yıl önce
O yola acil 5- 6 kasis sart Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizim insan ~ 9 yıl önce
Bizim insanımızı kasis de kesmez, kırıp aralardan geçerler, beton bariyer yapacaksın, o da durdurmaz kaldırımdan giderler. Kanunları uygulayacaksın arkadaş, devlet olarak bu senin sorumluluğun! Polisin önünde bile rahat rahat kural ihlali yapabiliyorsa adam kimse bunun önünü alamaz. Kimse trafik kurallarına uymuyor sonra kasis le kurtarmaya çalışıyoruz. Lanet olsun böyle sorumsuz zihniyete! Giden can geri gelmiyor işte.. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
memur ~ 9 yıl önce
Allah ailesine sabirlar versin mekani cennet olsun cok gencmis cok uzuldum :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Hostes ~ 9 yıl önce
Ulkeye bela okuyan arkadasa biraz da hak vermek lazim cunku insanlarimiz da ister egitim ister kisisel olarak bir sorun var. Bu kadar kurralara uymayan bir toplum bulmak zor. Bu ulkede insanlar araba kullanirken hem birbirlerine hem yayalara son derece saygisiz sabirsiz gaza sonuna kadar basan geri zekalilar acaba gunu nasil bitirmeyi umuyorlar iste sonuc bir annenin evladinin boyle hayatini caliyorlar. Allahin cezasi bayana ve agaca carpacagina Avrupa Konutlari 3 duvarina carpsaydin da kendin olseydin keske.Evimizden cikip hastenye bile gitmeye korkar oluyoruz boyle yaratiklar yuzunden .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 9 yıl önce
Bu yazı doğru bir yazı. Beğenmeyen neyini beğenmedi. Yoksa sizde bir trafik magandasımısınız. Kpt.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000