29 Ekim 2016, Cumartesi 18:22:49

THY kabin memuru Eda Özdemir toprağa verildi

Geçtiğimiz Salı günü Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde kaldığı otelde intihar eden THY kabin memuru Eda Özdemir bugün toprağa verildi.
  • İçim parçalandı ya... Allah ailesine sabır versin! Vefatından 4gün önce uçağında seyahat etmiştim çok kibar ve güler yüzlüydü. Gördüğümde şok oldum. Çok üzücü. Mekanı cennet olsun.
  • thynin igrenc otellerine bakin sonra da pgs nin en iyi otellerine bakin. neydii belirsiz birsuru musteriye ev sahipligi yapan oteller. pgs neden en guvenli en merkezi otelleri seciyor bir dusunun. pgs kadar olamadi bu otel anlasmalarini yapanlar. artik kim nerden besleniyorsa
  • Kardesimize allah rahmet eylesin. Sirlar dolu bir olum. Gercekten intihar ise allahim aff eylesin kendisini. Ama cok iyi arastirilmasi gereken bir durum. İlginc yorumlar var. Sirket yetkilileride biran once bu oteli degistirmeli.
  • Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabırlar dilerim. Herkesin kendine göre sorunları vardır. İnşallah bir başka benzer olay yaşanmaz.
  • It is spooky in Marriott Long İsland, change the hotel pls!!!
  • Ey hasan. Dunyada hangi devlette. Hotel odalarinda. Kamera var. odalarin icinde Olan olaylarimi Izlesinler gercekten Tam hasan sin Tebrikler bir daha boyle birsey yazma Aksi takdirde gelirim, yol uzak oldugu icin gelemiyorum, Havaci oldugum icin Andes daglarin tepesinde ucuyorum. Allah o kizimiza rahmet eylesin cok cok uzucu bir olay , Rabbim Cumlemizi sasirtmasin
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Thy ye de başsağlığı diliyorum.
  • Öncelikle Allah rahmet eylesin. . Arkadaşı tanımıyorum. Aklıma zaman zaman gelen ve bu olaydan sonrada tekrar aklıma gelen Ece Ezgi Ün Arkadaşım geldi. .Kendi canlarina kiyan,Ülkemizde pisi pisine ölen Ve Sehitlerimize Allah rahmet eylesin ve Taksiratlarini Affetsin.
  • Allah rahmet eylesin hepimizin basi sagolsun, ailesine ve sevdiklerine sabir selamet versin Rabbim. Yabanci kaynaklardan haberin linkini atabilicek olan var mi acaba?
  • Allah seni cennetine alsın, nurlar içinde uyu... Gencecik bi yaşamın yitip gittiği bu durumda, 2 dakika kalbinizdeki çirkinliğe mani olun, yorumlarınıza dikkat edin. Eğer çok yazmak istiyorsanız Allah rahmet eylesin yazın, ya da susun lütfen. Burda rahmetlinin psikolojik destek almış olmasını isteyen insanlar var, bi yerde hakli olabilirler ama ben yorum yazanların bazılarının da psikolojik destek almasını istiyorum.

Türk Hava Yolları'nda 8 yıldır kabin memuru olarak görev yapan kabin memuru Eda Özdemir, geçtiğimiz Salı günü New York'ta THY ekiplerinin kaldığı otelde intihar etmişti.

Özdemir'in cenazesi Amerika Birleşik Devleti'nde yapılan otopsinin ardından dün THY uçağı ile İstanbul'a getirildi. Buradan memleketi Karabük'ün Eskipazar ilçesine bağlı Sofular Köyü'ne gönderilen Özdemir'in cenazesi bugün toprağa verildi.

"Ben Seni Çok Seviyorum"
Üzerine karanfil ve gelin duvağı konulan tabuta sarılan anne Nurcan Özdemir, “Güzel kuzum. Gelinlik giyemeyen kızım. Ben hiç kimseye sana laf söylettirmezdim, eleştirtmezdim. Ben seni çok seviyorum kızım” diyerek gözyaşları döktü.

Anne Nurcan ve ablası Elif kucağında çocuğu ile bir süre tabutun başından ayrılmadı. Kılınan cenaze namazının ardından baba Hasan Özdemir tabutu açarak kızına son kez baktı. Özdemir’in cenazesi daha sonra omuzlarda mezarlığa kadar taşınarak gözyaşları arasında toprağa verildi.









THY kabin memuru Eda Özdemir toprağa verildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Edacım ~ 7 yıl önce
İçim parçalandı ya... Allah ailesine sabır versin! Vefatından 4gün önce uçağında seyahat etmiştim çok kibar ve güler yüzlüydü. Gördüğümde şok oldum. Çok üzücü. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oteller ~ 7 yıl önce
thynin igrenc otellerine bakin sonra da pgs nin en iyi otellerine bakin. neydii belirsiz birsuru musteriye ev sahipligi yapan oteller. pgs neden en guvenli en merkezi otelleri seciyor bir dusunun. pgs kadar olamadi bu otel anlasmalarini yapanlar. artik kim nerden besleniyorsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 7 yıl önce
Ya boş boş yorum yapmayın, New York Long İsland nerdeee, Adana nerdeee, karşılaştırdğınız şeye bak, baş sağlığı dileyin önce, allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın.
... ~ 7 yıl önce
Kardesimize allah rahmet eylesin. Sirlar dolu bir olum. Gercekten intihar ise allahim aff eylesin kendisini. Ama cok iyi arastirilmasi gereken bir durum. İlginc yorumlar var. Sirket yetkilileride biran once bu oteli degistirmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabırlar dilerim. Herkesin kendine göre sorunları vardır. İnşallah bir başka benzer olay yaşanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sp. ~ 7 yıl önce
It is spooky in Marriott Long İsland, change the hotel pls!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Everst tepe noktasi ~ 7 yıl önce
Ey hasan. Dunyada hangi devlette. Hotel odalarinda. Kamera var. odalarin icinde Olan olaylarimi Izlesinler gercekten Tam hasan sin Tebrikler bir daha boyle birsey yazma Aksi takdirde gelirim, yol uzak oldugu icin gelemiyorum, Havaci oldugum icin Andes daglarin tepesinde ucuyorum. Allah o kizimiza rahmet eylesin cok cok uzucu bir olay , Rabbim Cumlemizi sasirtmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önemli! ~ 7 yıl önce
Otel odalarında kamera olması tabiki beklenemez, bu şekilde düşünmüş olmanız da hayli ilginç... Ancak katlarda olabilir. Özellikle katlardaki kameraların açısından odasının girişi görünüyor mu? Tüm gün odasına kendisinden başka giren çıkan olmuş mu? Vefat eden iki arkadaşımızın da oda girişleri kameraların görüş açısında mı değil mi? Bunlar önemli hususlar!!! Ateş düştüğü yeri yakar! Kendi yakınınızdan birinin başına gelmedikçe hassas düşünememenizi de anlayışla karşılıyorum.
Kamera ~ 7 yıl önce
Yalnız, THY otel anlaşmasına koridor kamera görüntülerine erişim hakkını da koyuyor bildiğim kadarıyla.
Cpt ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Thy ye de başsağlığı diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XP ~ 7 yıl önce
Öncelikle Allah rahmet eylesin. . Arkadaşı tanımıyorum. Aklıma zaman zaman gelen ve bu olaydan sonrada tekrar aklıma gelen Ece Ezgi Ün Arkadaşım geldi. .Kendi canlarina kiyan,Ülkemizde pisi pisine ölen Ve Sehitlerimize Allah rahmet eylesin ve Taksiratlarini Affetsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin hepimizin basi sagolsun, ailesine ve sevdiklerine sabir selamet versin Rabbim. Yabanci kaynaklardan haberin linkini atabilicek olan var mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nh ~ 7 yıl önce
Allah seni cennetine alsın, nurlar içinde uyu... Gencecik bi yaşamın yitip gittiği bu durumda, 2 dakika kalbinizdeki çirkinliğe mani olun, yorumlarınıza dikkat edin. Eğer çok yazmak istiyorsanız Allah rahmet eylesin yazın, ya da susun lütfen. Burda rahmetlinin psikolojik destek almış olmasını isteyen insanlar var, bi yerde hakli olabilirler ama ben yorum yazanların bazılarının da psikolojik destek almasını istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000