17 Kasım 2008, Pazartesi 08:33:22

THY Kabin Memuru arıyor

Türk Hava Yolları kabin memuru arıyor...
  • ingilizce şartmı bilmiyoz zorlami öğrenecez ki :S
  • Thy torpil die ısrar ederse bir de yabancı dil kursu acmalı.Ben 3 yıldır ugrasıyorum da ne alakasızlık turkce aksanı bozuk olan adamı aldın beni almıyorsun :) Bu yıl benm de var torpilim.gorusurz.
  • http://osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFA91171E62F0FF153EF915B45BFBDFBEB
  • Alınacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. En yakışıklı, en güzel, en dayanıklı, en eğitimli insanlardan olsunlar. Çünkü işleri gerçekten zor...
  • gecen aylarda aldıgınız kabın memurlarına ad soyad yas sordunuz ıngılızce eee bıde torpılı olan gırdı ıcerı ee baktınız ıngılızce bılen kabın memuru yok acıgı kapatmak ıcın toefl belgesımı ıstıyosunuz...ne yapmak ıstedıgınıze karar verın artık
  • 'olamadım zamanında bi kabin memuru yoksa şimdiye çoktan eğitmen olduyduuummm' anlayan arkadaşlar sizleri seviyorum saygılar
  • değerli okuyucular ibret-i alem için alın da kurum içi verilen ilanları bir okuyun. bi sonraki mesajda onları da yazacağım size. ilanın birisinde diyor ki: TOEFL,IELTS vb belgelere sahip olmak... Allah rızası için söyleyin ne demek bu tür belgeler? mesela KPDS böyle bir belge mi ya da kaç puan isteniyor, baraj ne? 50 de almıl olsan 100 de farketmiyor mu yani? diyorlar ki, ITU,ODTU vb okullardan mezun olmak...ne demek ,gibi okullar? ne tür okul kardeşim açıkça yazsana. ne zaman, hangi bölümden, kaç ortalama ile? neden yazmadılar? mülakatlara giren kişilerin başvuru kriterlerinden haberleri yoktu. inanın bu verilen ilanları insan kaynakları dersi almış 1.sınıf öğrencileri bile bu kadar kötü ve saçma hazırlayamazlardı. yoksa ilanları yazanlar bu nitelikte adamlar değiller mi? şu sektöre giriş bu kadar zor olmasa şöyle iki kilo yüreği olan bir girişimci bu sektöre el atsa tozunu attırır thy'nin. dua etsinler memleketin ilk ve devlet destekli havayolu firmasını yönetiyorlar. biz ne zaman işi usulüne uygun yapana adamların yönettiği kurumlar da çalışacağız? görebilecek miyiz o günleri? Saygılarımla değerli havacılık mensubu arkadaşlarım.
  • AIRPORT HABER YETKİLİLERİ ÇOK ACELE THY İNSAN KAYNAKLARIYLA GÖRÜŞME YAPMALI VE UYARIDA BULUNMALIDIR! ZİRA KABİN MEMURU ALIMI İÇİN ARANAN ŞARTLARDA, ERKEK ADAYLAR İÇİN "ASKERLİĞİNİ YAPMA ŞARTI"" ARANMAKTADIR. HEMEN SONRADA ERKEK ADAYLARIN BAŞVURU TARİHİ İTİBARİYLE 01.01.1976 İLE 31.12.1988 TARİHLERİ ARASI DOĞUM TARİHLİ OLMALARI GEREKLİLİĞİ YAZIYOR. 31.12.1988 TARİHİNDE DOĞAN BİR ERKEK KABİN MEMURU ADAYI NASIL OLURDA ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ OLABİLİR?? THY BU ALIM İÇİN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE DUYURUYU BU ŞEKİLDE YAPMIŞ VE KANIMCA İŞE GİREMEYECEK OLAN ADAYLARI ORTAKLIK ALEYHİNDE DAVA AÇMAYA SÜRÜKLEMİŞTİR. THY, ÇOK ACELE KABİN MEMURU ALIMI DUYURUSUNUN, ARANAN NİTELİKLERDEKİ YAŞ İLE ALAKALI BU KISMINDA DÜZELTME YAPMALI VE YANLIŞINI DÜZELTMELİDİR. YOKSA İŞE GİREMEYEN ADAYLARCA AÇILACAK BİR İKİ DAVAYLA THY HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ BAYA FAZLA MESAİ YAPMAK ZORUNDA KALABİLİR. ORHAN İKİZ BEY'E DUYURULUR.. BENDEN DEMESİ..
  • Her seferinde farklı bir prosedürle eleman almaya gayret eden THY ELEMELERDEN SONRA YEDEKTEKİLERİ BİLE İŞE ALACAK. ACABA BU ZAMANA KADAR KAC TANE TOEFL SINAVLI PERSONEL ALDI THY? KAÇ KİŞİ ANA DİLİ GİBİ BİLİYOR YABANCI DİLİNİ?
  • thy'nın kaç kabin memuruna ihtiyacı var acaba call center çalışanlarını kabin memuru alacak bir de ilanla kabin memuru alıyor. maşallah thy işi bayağı ilerletti. eğer ki airport haberin dediği doğru ise aralık ayında call center çalışanlarını işteb çıkaracaksa içeride yaptığı sınav göstermelik ise vay vay thy

Milli Havayolumuz Türk Havayolları, kabin memuru aradığını açıkladı. Kendi internet sitesinde yer verdiği bu açıklamada, aradığı kabin memurlarının özelliklerini ise şöyle sıraladı:

1 - T.C. uyruklu olmak.

2 - En az lise ve dengi okul mezunu olmak. (Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur.)

3 - Aşağıda belirtilen sınav türlerinin birinden en az karşılığında belirtilen ingilizce puanını almış olmak. (01.01.2004 tarihinden itibaren sınava girmiş olmak gereklidir.

    KPDS: 50
    ÜDS: 50
    TOEFL (pbt): 477
    TOEFL (cbt): 153
    TOEFL (ibt): 53
    IELTS: 5,5

4 - Erkek adaylar için, askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

5 - İstanbul ve Ankara ilinde ikamet etmeyi kabul etmek.

6 - Başvuru tarihi itibariyle 01.01.1976 ile 31.12.1988 tarihleri arası doğumlu olmak.

7 - Adli sicil kaydı bulunmamak. (Taksirli trafik suçları hariç)

Sağlık ve Fiziki Koşullar

1 - Bayanlar için 160-180 cm.arası boya sahip olmak.

2 - Erkekler için 170-190 cm.arası boya sahip olmak.

3 - Boy ve kilo arasında uygun farklılıkta olmak. (Ölçümler THY tarafından veya THY’nın belirleyeceği kurum/kuruluşlarca yapılacaktır.)

4 - Sağlık durumu uçuşa müsait olmak. (THY’nin yönlendireceği sağlık kurumlarından sağlık durumunun uygun olduğuna dair rapor almak.)

5 - Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik, sicil yetersizliği ve sağlık nedeniyle ayrılmamış olmak.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

1 - Yukarıdaki şartları haiz olan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Adaylar, başvurusunu eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra karşılarına aday numarası ve şifre ekranı gelecektir.

2 - İnternet üzerinden başvuru yapan tüm adaylar, alım süreci boyunca katılacakları tüm aşamalara ait bilgi ve sonuçları bu aday numarası ve şifre ile takip edeceklerdir. Bu nedenle sözkonusu aday numarası ve şifrenin özenle korunması gerekmektedir.

3 - Başvuruda bulunan ve gerekli şartları taşıyan adaylara elektronik ortam üzerinden önkayıt tarihi ve yeri bildirilecektir.

4 - Adaylar önkayıt için belirtilecek yere yine belirtilecek tarihte 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı aslı ve sureti, noter onaylı diploma sureti (eğitimini yurtdışında tamamlayanlar için denklik belgesi) ve üçüncü maddede belirtilen sınavlara ait İngilizce belgesi aslı ile şahsen katılacaklardır.

5 - İlan, yeterli görülen sayıda başvuru alınana kadar yayında kalacaktır.

6 - Daha önce herhangi bir şekilde yapılmış tüm başvurular geçersizdir.


Başvuruları www.thy.com.tr adresinden yapoabilirsiniz.

THY Kabin Memuru arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Ersoy ~ 15 yıl önce
ingilizce şartmı bilmiyoz zorlami öğrenecez ki :S

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter ~ 15 yıl önce
Thy torpil die ısrar ederse bir de yabancı dil kursu acmalı.Ben 3 yıldır ugrasıyorum da ne alakasızlık turkce aksanı bozuk olan adamı aldın beni almıyorsun :) Bu yıl benm de var torpilim.gorusurz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pocahontas ~ 15 yıl önce
http://osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFA91171E62F0FF153EF915B45BFBDFBEB

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 15 yıl önce
Alınacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. En yakışıklı, en güzel, en dayanıklı, en eğitimli insanlardan olsunlar. Çünkü işleri gerçekten zor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
gecen aylarda aldıgınız kabın memurlarına ad soyad yas sordunuz ıngılızce eee bıde torpılı olan gırdı ıcerı ee baktınız ıngılızce bılen kabın memuru yok acıgı kapatmak ıcın toefl belgesımı ıstıyosunuz...ne yapmak ıstedıgınıze karar verın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 15 yıl önce
'olamadım zamanında bi kabin memuru yoksa şimdiye çoktan eğitmen olduyduuummm' anlayan arkadaşlar sizleri seviyorum saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
outlaw ~ 15 yıl önce
değerli okuyucular ibret-i alem için alın da kurum içi verilen ilanları bir okuyun. bi sonraki mesajda onları da yazacağım size. ilanın birisinde diyor ki: TOEFL,IELTS vb belgelere sahip olmak... Allah rızası için söyleyin ne demek bu tür belgeler? mesela KPDS böyle bir belge mi ya da kaç puan isteniyor, baraj ne? 50 de almıl olsan 100 de farketmiyor mu yani? diyorlar ki, ITU,ODTU vb okullardan mezun olmak...ne demek ,gibi okullar? ne tür okul kardeşim açıkça yazsana. ne zaman, hangi bölümden, kaç ortalama ile? neden yazmadılar? mülakatlara giren kişilerin başvuru kriterlerinden haberleri yoktu. inanın bu verilen ilanları insan kaynakları dersi almış 1.sınıf öğrencileri bile bu kadar kötü ve saçma hazırlayamazlardı. yoksa ilanları yazanlar bu nitelikte adamlar değiller mi? şu sektöre giriş bu kadar zor olmasa şöyle iki kilo yüreği olan bir girişimci bu sektöre el atsa tozunu attırır thy'nin. dua etsinler memleketin ilk ve devlet destekli havayolu firmasını yönetiyorlar. biz ne zaman işi usulüne uygun yapana adamların yönettiği kurumlar da çalışacağız? görebilecek miyiz o günleri? Saygılarımla değerli havacılık mensubu arkadaşlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overload55 ~ 15 yıl önce
AIRPORT HABER YETKİLİLERİ ÇOK ACELE THY İNSAN KAYNAKLARIYLA GÖRÜŞME YAPMALI VE UYARIDA BULUNMALIDIR! ZİRA KABİN MEMURU ALIMI İÇİN ARANAN ŞARTLARDA, ERKEK ADAYLAR İÇİN "ASKERLİĞİNİ YAPMA ŞARTI"" ARANMAKTADIR. HEMEN SONRADA ERKEK ADAYLARIN BAŞVURU TARİHİ İTİBARİYLE 01.01.1976 İLE 31.12.1988 TARİHLERİ ARASI DOĞUM TARİHLİ OLMALARI GEREKLİLİĞİ YAZIYOR. 31.12.1988 TARİHİNDE DOĞAN BİR ERKEK KABİN MEMURU ADAYI NASIL OLURDA ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ OLABİLİR?? THY BU ALIM İÇİN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE DUYURUYU BU ŞEKİLDE YAPMIŞ VE KANIMCA İŞE GİREMEYECEK OLAN ADAYLARI ORTAKLIK ALEYHİNDE DAVA AÇMAYA SÜRÜKLEMİŞTİR. THY, ÇOK ACELE KABİN MEMURU ALIMI DUYURUSUNUN, ARANAN NİTELİKLERDEKİ YAŞ İLE ALAKALI BU KISMINDA DÜZELTME YAPMALI VE YANLIŞINI DÜZELTMELİDİR. YOKSA İŞE GİREMEYEN ADAYLARCA AÇILACAK BİR İKİ DAVAYLA THY HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ BAYA FAZLA MESAİ YAPMAK ZORUNDA KALABİLİR. ORHAN İKİZ BEY'E DUYURULUR.. BENDEN DEMESİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech_Steward ~ 15 yıl önce
Her seferinde farklı bir prosedürle eleman almaya gayret eden THY ELEMELERDEN SONRA YEDEKTEKİLERİ BİLE İŞE ALACAK. ACABA BU ZAMANA KADAR KAC TANE TOEFL SINAVLI PERSONEL ALDI THY? KAÇ KİŞİ ANA DİLİ GİBİ BİLİYOR YABANCI DİLİNİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin memuru ~ 15 yıl önce
thy'nın kaç kabin memuruna ihtiyacı var acaba call center çalışanlarını kabin memuru alacak bir de ilanla kabin memuru alıyor. maşallah thy işi bayağı ilerletti. eğer ki airport haberin dediği doğru ise aralık ayında call center çalışanlarını işteb çıkaracaksa içeride yaptığı sınav göstermelik ise vay vay thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000