30 Mayıs 2013, Perşembe 17:21:43

THY KABİN MEMURLARI TOPLU HALDE İSTİFA EDECEK

Türk Hava Yolları'nda greve katılan bir grup kabin memuru, grev sürecinde yanlarında olmadıkları gerekçesiyle toplu olarak TASSA üyeliğinden istifa edecek, dernek önüne siyah çelenk bırakacak.
  • inşallah kabin memuru arkadaşların grevi taksim olayları sebebiyle unutulup, arada kaynayıp gitmez...
  • Öğrenmek için soruyorum. Kabinden kaç kişi greve katıldı, çok sayıda deniyorda. Resimler veriliyor 8-10 kişi görünüyor.
  • Bu tarz kurumların başına gelen yöneticiler elini taşın altına koymaktan çekinmeyen kişilerden seçilmelidirler yoksa üyeleri gönül de koyar istifa da eder. Çünkü artık bu ülkede yaşanan haksızlıklara şahit olan hiçbir km idealist olarak yaklaşmaz, yöneticilere olan hisleri ya da haklarındaki düşünceleri gereği kurumdan elini çeker. Kısaca yıllardır kişiler sayesinde kurumlar zarar görmekte. Yumruğu masaya vuracak kararlar almayacaksan o göreve gelmeyeceksin. Nerede eski başkanlar! Ne imkansız olan hakları elde ettiler zamanında... Evlilik yasaktı, doğum yasaktı... Çatır çatır aldılar haklarını... O kadınların duruşuyla, konuşmasıyla bir mi bugünkü yöneticiler? Herkes saygı duyuyordu onlara.Korkunun ecele faydası yok beyler, başınıza gelecek olan varsa suya sabuna dokunmasanız da gelir...

Türk Hava Yolları'ndaki greve katılan Hava-İş Sendikası'na üye çok sayıda kabin memuru, yarın Türkiye Havayolu Kabin Memurları Derneği (TASSA) genel merkezi önünde toplanacak. Kabin memurlarının, TASSA'nın greve destek olmadığı ve grev hakkının kullanımını kötüledikleri gerekçesiyle istifa edeceği belirtildi.

Genel merkez önüne siyah çelenk bırakacağı öğrenilen TASSA üyelerinin daha sonra toplu halde dernek üyeliğinden istifa edecek.

Greve dair tüm ayrıntıları AirportHaber'den takip edebilirsiniz.

THY KABİN MEMURLARI TOPLU HALDE İSTİFA EDECEK

Yorumlar

üzgünüm ~ 11 yıl önce
inşallah kabin memuru arkadaşların grevi taksim olayları sebebiyle unutulup, arada kaynayıp gitmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayı ? ~ 11 yıl önce
Öğrenmek için soruyorum. Kabinden kaç kişi greve katıldı, çok sayıda deniyorda. Resimler veriliyor 8-10 kişi görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskiler ~ 11 yıl önce
Bu tarz kurumların başına gelen yöneticiler elini taşın altına koymaktan çekinmeyen kişilerden seçilmelidirler yoksa üyeleri gönül de koyar istifa da eder. Çünkü artık bu ülkede yaşanan haksızlıklara şahit olan hiçbir km idealist olarak yaklaşmaz, yöneticilere olan hisleri ya da haklarındaki düşünceleri gereği kurumdan elini çeker. Kısaca yıllardır kişiler sayesinde kurumlar zarar görmekte. Yumruğu masaya vuracak kararlar almayacaksan o göreve gelmeyeceksin. Nerede eski başkanlar! Ne imkansız olan hakları elde ettiler zamanında... Evlilik yasaktı, doğum yasaktı... Çatır çatır aldılar haklarını... O kadınların duruşuyla, konuşmasıyla bir mi bugünkü yöneticiler? Herkes saygı duyuyordu onlara.Korkunun ecele faydası yok beyler, başınıza gelecek olan varsa suya sabuna dokunmasanız da gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000