21 Mayıs 2020, Perşembe 08:50:57

THY kabin içine bagaj kabul etmeyecek

Türk Hava Yolları’ndan (THY) yapılan açıklamayla, yolcuların beraberinde getirdikleri kabin bagajlarının kabin içerisinde taşınmayacağı açıklandı.
  • Bu soru gerçekten önemli! Bir cevap alabildiniz mi?
  • Sırt çantası yasak mı peki
  • Peki ya enstrümanlar? Ben bir müzisyenim ve çok değerli bir kemanım var. İstediği kadar sağlam kutum olsun asla ama asla uçağın kargo bölümüne veremem. Zamanında gördük insanların gitarlarını, çellolarını ne hale getirdiklerini. Bu konuyla ilgli bir açıklama yapmaları lazım yoksa benim gibi Avrupa’da okuyan veya gitmesi gereken çoğu müzisyene yazık olur...
  • T= THEY H= HATE Y= YOU
  • Ne kadar cahil ve bencil insanlarla ayni havayi soluyorum Allahım... O kabin bagajini handling memuru tartmak zorunda .fazla bagaj odememek icin 20 kiloyu kabine kaciranlari gorduk uyardik tartistik yillarca. O el bagajini guvenlik memuru kontrol etmek zorunda. Ucak icinde kabin memuru bas ustu dolaplari tek tek kontrol etmek zorunda .arti guvenlik sirasinda kabin bagaji olan yolcu herzaman sirayi bekletir ve kuyruk olusmasina sebeb olur.tut ki onunde xrayde kabin bagajini bekleyen yolcu viruslu onun elledigi mikroplu bagaj guvenlikteki xray bantinin ustune konmayacak mi ? Her bagajdan sonra bant mi silinecek buna kimin zamani yeter ? Virus varken bunca gorevli insan neden kabin bagajinin kontrolu ile ugrassin ? Ne guzel secenek sunmuslar iste. Bizler bu cahilligimizle herseyi biliyoruz tavrimizla asla adam olmayizzzz .
  • Expatlar isten cikartilmali
  • Kabin içi bagaj yasak. Bu hiç mantıklı mı? Kesin değişecek bir uygulama. Havayolları ayaklarına sıkmasınlar zaten bilet ücretleri katlanacak.
  • Tüm dünyada uçağa binmeyi eziyet haline getirdik. Yok iki kere güvenlikten geç (şüphelendiğin insanı ara, her trene vapura bineni aryor musun), yok kemer çıkar, saatler süren bangır bangır güvenlik anonsları ( koy internet sitesine ilk kez binen baksın)yolcuya otur, kalk, tuvalete gitme. İnsanlar hizmet almaya geliyor, ranger eğitimine değil. Tamam emniyet ama adam roketle uzaya gitmiyor, bir saatlik yola gidecek. Ben şahsen indirimli hakkım olmasına rağmen sırf şu formaliteler yüzünden arabayla 5 saat altı olan yere uçağa binmiyorum.
  • Yerinde karar olmuş ,umarım uygulanır.Normalde 1 bagaj hakları varken bile 2 bagajla geliyorlardı el çantası diye mini valiz taşınıyordu ,umarım şimdi de koltuk altına sığar nede olsa diyip mini valizleriyle binmezler uçağa ..
  • Sürücü Ammada Attin media markti yanindami tasiyon

Türk Hava Yolları’ndan (THY) yapılan açıklamayla, yolcuların beraberinde getirdikleri kabin bagajlarının kabin içerisinde taşınmayacağı açıklandı.

Türk Hava Yolları, duyurduğu yeni kararla korona virüs tedbirleri kapsamında iç hat uçuşlarını 4 Haziran’a, dış hat uçuşlarını ise 10 Haziran’a kadar durdurulduğunu açıklamıştı. Bunun yanı sıra THY, kabin içerisinde taşınan bagajlara ilişkin yeni bir karar aldı.

Bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi, yeni alınan kararla yolcuların beraberinde getirdikleri kabin bagajlarının artık kabin içerisine kabul edilmeyeceğini açıkladı. Yolcuların 8 kilogramlık kabin bagaj hakları ise uçak altındaki bagaj haklarını eklenecek. Ayrıca, yolcular el çantası ise kabinde taşıyabilecek.

THY kabin içine bagaj kabul etmeyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Muzisyen ~ 4 yıl önce
Bu soru gerçekten önemli! Bir cevap alabildiniz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşar Murat Yayla ~ 4 yıl önce
Sırt çantası yasak mı peki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müzisyen ~ 4 yıl önce
Peki ya enstrümanlar? Ben bir müzisyenim ve çok değerli bir kemanım var. İstediği kadar sağlam kutum olsun asla ama asla uçağın kargo bölümüne veremem. Zamanında gördük insanların gitarlarını, çellolarını ne hale getirdiklerini. Bu konuyla ilgli bir açıklama yapmaları lazım yoksa benim gibi Avrupa’da okuyan veya gitmesi gereken çoğu müzisyene yazık olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANONYMUS ~ 4 yıl önce
T= THEY H= HATE Y= YOU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Handling ~ 4 yıl önce
Ne kadar cahil ve bencil insanlarla ayni havayi soluyorum Allahım... O kabin bagajini handling memuru tartmak zorunda .fazla bagaj odememek icin 20 kiloyu kabine kaciranlari gorduk uyardik tartistik yillarca. O el bagajini guvenlik memuru kontrol etmek zorunda. Ucak icinde kabin memuru bas ustu dolaplari tek tek kontrol etmek zorunda .arti guvenlik sirasinda kabin bagaji olan yolcu herzaman sirayi bekletir ve kuyruk olusmasina sebeb olur.tut ki onunde xrayde kabin bagajini bekleyen yolcu viruslu onun elledigi mikroplu bagaj guvenlikteki xray bantinin ustune konmayacak mi ? Her bagajdan sonra bant mi silinecek buna kimin zamani yeter ? Virus varken bunca gorevli insan neden kabin bagajinin kontrolu ile ugrassin ? Ne guzel secenek sunmuslar iste. Bizler bu cahilligimizle herseyi biliyoruz tavrimizla asla adam olmayizzzz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zuleyha ~ 4 yıl önce
Kucuk cantalar cihazdan gecmeyecekmi ayni mantik yani ne farkediyor kucuk te bulasmayip buyukgemi bulasacak guzel bisey aslinda kargo bolumune verip eli bos gitmek ama sizin mantik yanlis ha el cantani koymussum ha sirt cantani ha el bagajini fark yok
K1 ~ 4 yıl önce
Expatlar isten cikartilmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cormoran ~ 4 yıl önce
Kabin içi bagaj yasak. Bu hiç mantıklı mı? Kesin değişecek bir uygulama. Havayolları ayaklarına sıkmasınlar zaten bilet ücretleri katlanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 4 yıl önce
Tüm dünyada uçağa binmeyi eziyet haline getirdik. Yok iki kere güvenlikten geç (şüphelendiğin insanı ara, her trene vapura bineni aryor musun), yok kemer çıkar, saatler süren bangır bangır güvenlik anonsları ( koy internet sitesine ilk kez binen baksın)yolcuya otur, kalk, tuvalete gitme. İnsanlar hizmet almaya geliyor, ranger eğitimine değil. Tamam emniyet ama adam roketle uzaya gitmiyor, bir saatlik yola gidecek. Ben şahsen indirimli hakkım olmasına rağmen sırf şu formaliteler yüzünden arabayla 5 saat altı olan yere uçağa binmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ka ~ 4 yıl önce
Siz havacı değilsiniz anlaşılan. Bir havacı bunları yazmaz adım gibi eminim. Havacılık kuralları kanla yazılmış derler. Gelen bütün kurallar geçmişte bir yaşanmışlık üzerine gelmiştir. 1 saatlik dediğiniz uçuşta o aşamalardan geçerek güvenli bir şekilde uçuyorsunuz. Canınızı riske atmadan. Ama bencede siz araç ile yolculuğa devam edin çünkü Bize bilinçli yolcu lazım.
Misafir ~ 4 yıl önce
Yerinde karar olmuş ,umarım uygulanır.Normalde 1 bagaj hakları varken bile 2 bagajla geliyorlardı el çantası diye mini valiz taşınıyordu ,umarım şimdi de koltuk altına sığar nede olsa diyip mini valizleriyle binmezler uçağa ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 321 ~ 4 yıl önce
Sürücü Ammada Attin media markti yanindami tasiyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000