23 Haziran 2014, Pazartesi 19:23:57

THY KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI ÇOLAK'TAN İLK MESAJ

Türk Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı görevine atanan Nevin Çolak, uçucu ekibe ilk mesajını gönderdi...
  • Nevin Çolak mı? Konuşmaya bile değmeyecek bir konu. Geçiniz.
  • OHH TANSEL OLMADIYA....ICIMIZ COK RAHAT....:))
  • NEVIN HANIMLA BI PARAGUAY UCUSUNDA TANISMISTIK,KABINDE YANGIN CIKTI VE BIZ KANARYA ADALARINA DIVERT ETTIK ORDA EKIPCE 3 GUN YATI YAPTIK,NEVIN HANIMIN GEREK EKIBE YAKLASIMINDAN GEREK ADIMLARINI ATISINDAN AMIR OLACAGI BELLIYDI..DONUSTE OTOBUSLE DONMUSTUK NEVIN HANIM BIZE YOLDA FIKRA ANLATMISTI HEPIMIZI GULDURMUSTU..HEY KIDI..KAZASIZ BELASIZ AMIRLIKLER DILERIM..EE NE DERLER ? KAPTANIN YENISINDEN AMIRIN ESKISINDEN KORKACAKSIN..YINE UCARSAK COK MUTLU OLURUM NEVIN HANIM,UCAMAZSAK DA ARTIK BIZ SIZI FIKRALARINIZLA HATIRLAYACAGIZ.
  • Uçan başkan diye sevinmeyelim, kendisi yere geçmek için başvurup reddedildi Kazım Bey tarafından. Bize bir ara neden yere geçmek istediğini açıklar sanırım.
  • Yuhhh diyorum yuhh bırde hala 1300 raporlu dıye ahkam kesıyorsun. Noldu 1300 kişi bulaşıcı ishal mi oldu o gün? Yahu dolmuş dolmuş hastanelere gıdıldığını bi sen mi duymadın? Dr lara sorusturma acıldı sızın yuzunuzden okumadınmı? Hala gecmiş rapordan bahsedıyorsun. Yaptıysan kardesım bu işi cezasına katlanacaksın oyle nevin hanım aman başkanım ben ettım sen etme yok! Açtınız aç O çadırın içinde bilmiyormuyuz halinizi. En oncede en ateşliler döndü ya ona gülerim. Oturun çalışın adam gibide hakedin size bahşedileni. Zaten sinirimiz burnumuzda bana ne ne nevinden? Çıksın anlatsın bakalım napacakmış
  • Hayirli olsun Baskanim.Gonlumuz sizle kalbimiz sizle. Emine hanima da yolcu iliskilerinde basarilar..
  • O gun 1300 kisi raporlu alanda 2000 kisi var kac kisi atildi ?305 .peki kac kisi davasini kaybetti?bilmiyorsun soliyim 0 evet bildigin 0.calisma bakanligi ab raporlarindan bahsetmiyorum.bu kadari yeter heralde daha devam ederim. yuzden bilmedigi konularda ahkam kesme
  • Yahu nick e 305 yapıp sana yapılanı unuttuysan yazık! O ayçıne güvenip işinizi gücünüzü bıraktığınızda, o KHB lığı bize mesaj atmadımı yapılanın gayrı yasal olduğu hakkında? Siz tükürüklere, küfürlere, agza alınmayacak hakaret ve engellemelerde bulunmadınızmı arkadaşlarınıza? 2 yıl sonrası yıne yönetım herseye ragmen size kucak açıpta dönün yuvanıza demedimi biz istemediğimiz halde? Sözculerınız emine hanımla, tansel beyle gorusmedimi dönüş ve garantısı için? Hala neyın hesabındasınız hala 305 de 305. Neyapacak nevin hanım? Sizi tekrar amir mi yapacak? O gelmedığınız ve bizim eşşekk gibi çalışıp nefes alamadığımız gunler için madalya mı verecek size? O küfürler tükürükler için namınıza özür mü dileyecek? Şirketin yolu var kuralı var nevin değil tillahı gelse kuş konduramaz , o makamın gereği belli şirket çıkarları bellidir. Ne umuyorsunuz anlamak mumkun değil? Uçucu başkan mı? Uçsunda görelim? Zamanında yere gecmek isteyende başvuranda zaten kendisi değilmi kabul edilmemiş olsada?
  • Kesinlikle yerinde bir seçim.Hep beraber yaşayıp göreceğiz!Nevin bu işi hakkı ile yapacaktır.Kendisini tanırım,bilirim.Nasıl çalıştığını burada yazmaya gerek yok.Uzun yıllar sonra ilk defa hakkı ile biri KHB oldu.
  • Hiçbir meziyeti olmayan biri. Daha dün beyin fırtınası ne demek diye soruyordu. Dünyadan haberi olmayan birinin hangi başarısından bahsediyorsunuz.

Türk Hava Yolları'ndan geçtiğimiz günlerde yaşanan atama furyasından sonra Kabin Hizmetleri Başkanlığı'ndan alınan Emine Lim Kahraman'ın yerine bu göreve getirilen Nevin Çolak, ilk mesajını gönderdi.

THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak'ın ilk mesajı şöyle;

Sevgili Meslektaşlarım,

Kabin Hizmetleri Başkanı olarak atandığım andan itibaren duyduğum heyecanı anlatamam.

Her birinizle, farklı sürelerde de olsa, tanışma ve beraber çalışma şansına sahip olduğum için sizleri çok iyi tanıyor, pozitif enerjinizi ve nasıl güçlü kişiliklere sahip olduğunuzu biliyorum.

Bir gökkuşağından farksız rengarenk yapınız ve içtenliğinizle gökyüzünün vazgeçilmez değerlerisiniz. Yeni görevimde gereken güç ve desteği meslektaşlarımdan alacağım için huzur ve güven içindeyim.

Birlikten kuvvet doğar, inşallah hep birlikte büyük başarılara imza atacağız.

Çok yönlü bir meslek olan Kabin Memurluğu görevinde, sadece kendimize değil, ailelerimize, şirketimize ve ülkemize değer katmakta ve insanlardan esirgemediğimiz ilgi, sevgi ve saygı gibi evrensel değerleri uçuşlarımızda yaşatmaktayız.

Bu bilinçle, mesleğini en iyi şekilde icra eden grubun başkanı olarak görev almaktan gurur duyuyorum.

Yolcularımızın gözünde, her birinizin dokunuşu ile anlam kazandığına inandığım emniyetli, mutlu ve güzel uçuşlar diliyorum.

Selam ve sevgilerimle,

Nevin ÇOLAK | Kabin Hizmetleri Başkanı


©AirportHaber

THY KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI ÇOLAK'TAN İLK MESAJ

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

geç ~ 10 yıl önce
Nevin Çolak mı? Konuşmaya bile değmeyecek bir konu. Geçiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAHA TANSEL ~ 10 yıl önce
OHH TANSEL OLMADIYA....ICIMIZ COK RAHAT....:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOEING 787 cpt ~ 10 yıl önce
NEVIN HANIMLA BI PARAGUAY UCUSUNDA TANISMISTIK,KABINDE YANGIN CIKTI VE BIZ KANARYA ADALARINA DIVERT ETTIK ORDA EKIPCE 3 GUN YATI YAPTIK,NEVIN HANIMIN GEREK EKIBE YAKLASIMINDAN GEREK ADIMLARINI ATISINDAN AMIR OLACAGI BELLIYDI..DONUSTE OTOBUSLE DONMUSTUK NEVIN HANIM BIZE YOLDA FIKRA ANLATMISTI HEPIMIZI GULDURMUSTU..HEY KIDI..KAZASIZ BELASIZ AMIRLIKLER DILERIM..EE NE DERLER ? KAPTANIN YENISINDEN AMIRIN ESKISINDEN KORKACAKSIN..YINE UCARSAK COK MUTLU OLURUM NEVIN HANIM,UCAMAZSAK DA ARTIK BIZ SIZI FIKRALARINIZLA HATIRLAYACAGIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan başkan ~ 10 yıl önce
Uçan başkan diye sevinmeyelim, kendisi yere geçmek için başvurup reddedildi Kazım Bey tarafından. Bize bir ara neden yere geçmek istediğini açıklar sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rapor mu? ~ 10 yıl önce
Yuhhh diyorum yuhh bırde hala 1300 raporlu dıye ahkam kesıyorsun. Noldu 1300 kişi bulaşıcı ishal mi oldu o gün? Yahu dolmuş dolmuş hastanelere gıdıldığını bi sen mi duymadın? Dr lara sorusturma acıldı sızın yuzunuzden okumadınmı? Hala gecmiş rapordan bahsedıyorsun. Yaptıysan kardesım bu işi cezasına katlanacaksın oyle nevin hanım aman başkanım ben ettım sen etme yok! Açtınız aç O çadırın içinde bilmiyormuyuz halinizi. En oncede en ateşliler döndü ya ona gülerim. Oturun çalışın adam gibide hakedin size bahşedileni. Zaten sinirimiz burnumuzda bana ne ne nevinden? Çıksın anlatsın bakalım napacakmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A-380 ~ 10 yıl önce
Hayirli olsun Baskanim.Gonlumuz sizle kalbimiz sizle. Emine hanima da yolcu iliskilerinde basarilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 e cevap verene ~ 10 yıl önce
O gun 1300 kisi raporlu alanda 2000 kisi var kac kisi atildi ?305 .peki kac kisi davasini kaybetti?bilmiyorsun soliyim 0 evet bildigin 0.calisma bakanligi ab raporlarindan bahsetmiyorum.bu kadari yeter heralde daha devam ederim. yuzden bilmedigi konularda ahkam kesme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 e ~ 10 yıl önce
Yahu nick e 305 yapıp sana yapılanı unuttuysan yazık! O ayçıne güvenip işinizi gücünüzü bıraktığınızda, o KHB lığı bize mesaj atmadımı yapılanın gayrı yasal olduğu hakkında? Siz tükürüklere, küfürlere, agza alınmayacak hakaret ve engellemelerde bulunmadınızmı arkadaşlarınıza? 2 yıl sonrası yıne yönetım herseye ragmen size kucak açıpta dönün yuvanıza demedimi biz istemediğimiz halde? Sözculerınız emine hanımla, tansel beyle gorusmedimi dönüş ve garantısı için? Hala neyın hesabındasınız hala 305 de 305. Neyapacak nevin hanım? Sizi tekrar amir mi yapacak? O gelmedığınız ve bizim eşşekk gibi çalışıp nefes alamadığımız gunler için madalya mı verecek size? O küfürler tükürükler için namınıza özür mü dileyecek? Şirketin yolu var kuralı var nevin değil tillahı gelse kuş konduramaz , o makamın gereği belli şirket çıkarları bellidir. Ne umuyorsunuz anlamak mumkun değil? Uçucu başkan mı? Uçsunda görelim? Zamanında yere gecmek isteyende başvuranda zaten kendisi değilmi kabul edilmemiş olsada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PURSER ~ 10 yıl önce
Kesinlikle yerinde bir seçim.Hep beraber yaşayıp göreceğiz!Nevin bu işi hakkı ile yapacaktır.Kendisini tanırım,bilirim.Nasıl çalıştığını burada yazmaya gerek yok.Uzun yıllar sonra ilk defa hakkı ile biri KHB oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vasıfsız eleman ~ 10 yıl önce
Hiçbir meziyeti olmayan biri. Daha dün beyin fırtınası ne demek diye soruyordu. Dünyadan haberi olmayan birinin hangi başarısından bahsediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000