10 Mart 2013, Pazar 13:20:32

THY KABİN AMİRİ OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Türk Hava Yolları, en acı günlerinden birini yaşıyor... THY'de kabin amiri olarak görev yapan Sema Müstecaplıoğlu hayatını kaybetti. İşte ayrıntılar...
  • EVET RÜZGAR GİBİ GEÇTİ GENCECİK MÜKEMMEL BİR MÜSTESNA DEĞERİ KAYBETTİK ACIMIZ BÜYÜK HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN . ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR ACILI AİLESİNE SABIR DİLERİM MEKANI CENNET OLSUN . KAVGA GÜRÜLTÜ DOLU YORUMLARA GELİNCE CANIMIZ YANINCA BUNLARIN HEPSİ NORMAL BELki İLGİLİ KİŞLER BİRAZ OLSUN APAR TOPAR ÇIKARDIKLARI İNSANLIK DIŞI PROCEDUR LARINI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİRLER. . BİZLERİN MAKİNE DEĞİL BİRER CANLI OLDUĞUMUZ AKILLARINA GELİR BİRAZCIK ALLAH KORKULARI VARSA.. TEKRAR TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN .
  • Tüm kabin ekibinin başı sagolsun Arkadaşlar lütfen seviyeli yazı yazalım. Arkadaşımızın ailesine de sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.
  • Tüm thy kabin ekiplerinin bası sagolsun Ailesine sabır dilerim
  • Allah'ın yüce rahmeti üzerinize olsun. Nurlar içinde dinlenin.Evet bu muhteşem üçlü örnek insanlardı.Gülen yüzleri,çalışkanlıkları,insanca yaklaşımları....Eğitimi onlar sevdirdiler bize...Yakıştılar her oldukları yere...Baş sağlığı diliyor,acınızı yürekten paylaşıyorum.Ailesinede metanet sabır diliyorum.
  • Allah rahmet eylesin çok değerli bir insandı,Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin Tüm thy camiasının başı sağolsun.....
  • Hiç tanımadım, hiç görmedim kendisini..Bugün haberlerde karşılaştım kendisiyle..Kabin amiri olmanın yanında ,anneymiş üstelik.Ne güzel fotoğrafları var.Mutlular..Ama şimdi o yok.Çok uzaklarda .Allah onu nurlar içinde yatırsın.Ama geride kalanlar, eşi ve kızı..Onların acısı ne kadar da büyüktür, nereye baksalar şimdi evin her köşesinde sevdiceklerinin hatırası vardır.Bekleyipte gelemiyeceğinin derin acısı.Son defa "Anneciğim" diyememenin , "Canım eşim" diyememenin , son bir kez daha sarılamamanın acısı.. Allah size bol sabırlar versin.Başınız sağolsun .Başka ne diyebilirim ki..
  • Tanimadiginiz biri dahi olsa, haberi okuyupta bas sagligi yazmak (hatta yazmasaniz bile bunu düsünmek) birkac saniyenizi ya alir, ya almaz. Kimisi tutmus THY nin is sartlarini mercek altina koymus, kimisi yogun tempoyu, kimisi parayi, kimisi sunu yada bunu. Insanlik nekadar bencillesmis ya! Tüm bunlari yazarken birkez olsun düsünün, annesini kaybetmis bir cocugun, esini kaybetmis bir kocanin, THY yada dünya calisma sartlari suan umurlarindami? Onlarin cigerleri yaniyor. Allah onlara sabirlar versin. Tanimiyor olsam bile Allah rahmet etsin hamfendiye
  • Allah mekanını cennet etsin,ailesine ,eşine ,sevenlerine sabır versin çok üzücü bir durum:( kızına uzun ömürler versin yaradan sözün bittiği yer olsa gerek çok üzüldüm :(
  • Rahmetli Sema Hocamız ve yukarıda resimdeki diğer 2 değerli insan. İnsanliklari, görgüleri, nezaketleri, gülen yüzleri ile eğitimi bizim için koşarak geldiğimiz bir yer yaptılar. Teşekkürler Sema hocam, Banu Hocam, Berna Hanım. Sema Hocam sizi hiç unutmayacağız.
  • allah mekanını cennet, ailesinede saglık ve sabır versin.

Türk Hava Yolları'nın Osaka-İstanbul seferini gerçekleştirecek uçağın uçuş ekibi, kabin amiri Sema Müstecaplıoğlu'nun gelmemesi üzerine şok haberi aldı.

45 yaşındaki tecrübeli kabin amiri Sema Müstecaplıoğlu'nun Osaka'da konakladıkları otelde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda ettiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Müstecaplıoğlu'na otopsi yapıldı. Cenazenin yarın Türkiye'ye getirilmesi bekleniyor.

6 Ağustos 1968 doğumlu olan THY Kabin Amiri Sema Müstecaplıoğlu, evli ve bir çocuk annesiydi.

Müstecaplıoğlu, 1990 yılında THY’de çalışmaya başlamış ve yaklaşık 3 yıl Kabin Eğitim Şefi olarak da görev yapmıştı.

AirportHaber Ailesi olarak, mehrume Sema Müstecaplıoğlu'na Allah'tan rahmet, başta Müstecaplıoğlu ve THY Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.





©AirportHaber.com ÖZEL

*Editör Notu: Üzücü bir haberle alakalı olarak maksadını aşan bazı yorumlar yayından kaldırılmıştır. Haberle alakalı olarak yalnızca başsağlığı mesajları yayınlanacaktır. Tüm okuyucularımızın bilgisine sunarız.

THY KABİN AMİRİ OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (112)

RÜZGAR ~ 11 yıl önce
EVET RÜZGAR GİBİ GEÇTİ GENCECİK MÜKEMMEL BİR MÜSTESNA DEĞERİ KAYBETTİK ACIMIZ BÜYÜK HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN . ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR ACILI AİLESİNE SABIR DİLERİM MEKANI CENNET OLSUN . KAVGA GÜRÜLTÜ DOLU YORUMLARA GELİNCE CANIMIZ YANINCA BUNLARIN HEPSİ NORMAL BELki İLGİLİ KİŞLER BİRAZ OLSUN APAR TOPAR ÇIKARDIKLARI İNSANLIK DIŞI PROCEDUR LARINI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİRLER. . BİZLERİN MAKİNE DEĞİL BİRER CANLI OLDUĞUMUZ AKILLARINA GELİR BİRAZCIK ALLAH KORKULARI VARSA.. TEKRAR TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baş saglıgı ~ 11 yıl önce
Tüm kabin ekibinin başı sagolsun Arkadaşlar lütfen seviyeli yazı yazalım. Arkadaşımızın ailesine de sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bas saglıgı ~ 11 yıl önce
Tüm thy kabin ekiplerinin bası sagolsun Ailesine sabır dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sema Hocam, ~ 11 yıl önce
Allah'ın yüce rahmeti üzerinize olsun. Nurlar içinde dinlenin.Evet bu muhteşem üçlü örnek insanlardı.Gülen yüzleri,çalışkanlıkları,insanca yaklaşımları....Eğitimi onlar sevdirdiler bize...Yakıştılar her oldukları yere...Baş sağlığı diliyor,acınızı yürekten paylaşıyorum.Ailesinede metanet sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DO&CO ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin çok değerli bir insandı,Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin Tüm thy camiasının başı sağolsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Uzaktan ~ 11 yıl önce
Hiç tanımadım, hiç görmedim kendisini..Bugün haberlerde karşılaştım kendisiyle..Kabin amiri olmanın yanında ,anneymiş üstelik.Ne güzel fotoğrafları var.Mutlular..Ama şimdi o yok.Çok uzaklarda .Allah onu nurlar içinde yatırsın.Ama geride kalanlar, eşi ve kızı..Onların acısı ne kadar da büyüktür, nereye baksalar şimdi evin her köşesinde sevdiceklerinin hatırası vardır.Bekleyipte gelemiyeceğinin derin acısı.Son defa "Anneciğim" diyememenin , "Canım eşim" diyememenin , son bir kez daha sarılamamanın acısı.. Allah size bol sabırlar versin.Başınız sağolsun .Başka ne diyebilirim ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*_* ~ 11 yıl önce
Tanimadiginiz biri dahi olsa, haberi okuyupta bas sagligi yazmak (hatta yazmasaniz bile bunu düsünmek) birkac saniyenizi ya alir, ya almaz. Kimisi tutmus THY nin is sartlarini mercek altina koymus, kimisi yogun tempoyu, kimisi parayi, kimisi sunu yada bunu. Insanlik nekadar bencillesmis ya! Tüm bunlari yazarken birkez olsun düsünün, annesini kaybetmis bir cocugun, esini kaybetmis bir kocanin, THY yada dünya calisma sartlari suan umurlarindami? Onlarin cigerleri yaniyor. Allah onlara sabirlar versin. Tanimiyor olsam bile Allah rahmet etsin hamfendiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ays ~ 11 yıl önce
Allah mekanını cennet etsin,ailesine ,eşine ,sevenlerine sabır versin çok üzücü bir durum:( kızına uzun ömürler versin yaradan sözün bittiği yer olsa gerek çok üzüldüm :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sema Hocam ~ 11 yıl önce
Rahmetli Sema Hocamız ve yukarıda resimdeki diğer 2 değerli insan. İnsanliklari, görgüleri, nezaketleri, gülen yüzleri ile eğitimi bizim için koşarak geldiğimiz bir yer yaptılar. Teşekkürler Sema hocam, Banu Hocam, Berna Hanım. Sema Hocam sizi hiç unutmayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeşim ~ 11 yıl önce
allah mekanını cennet, ailesinede saglık ve sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000