28 Mart 2010, Pazar 12:35:44

THY, İZMİR SEFERLERİNİ ANADOLUJET'E DEVRETTİ

Türk Hava Yolları Ankara'dan İzmir'e yaptığı uçuşları Anadolujet ile sürdürme kararı aldı.
  • Anadolu jette Kalitede Üstün AİRBUSLARI görmek istiyoruz.
  • Avrupa hatlaruı değil ama bölgesel sayılabilecek Tiran, Sofya gibi hatlar AJ olabilir. Bakü demiyorum, zira orasının özel bir anlamı var.
  • böyle çocuk kandırılır...yazılar yazıldı başvuru dilekçe vs..thy hepsine cevap verdi şimdi yeniden anadolujet...sonuçta herkesin istediği oldu.kimse ağlayıp sızlanmasın izmir'de gelişmesi gereken turizm dış hatta ankaradan bile fazla turist çekiyor yıllık ama bu kafayla daha çok hat kapanır çok hat başkasına devredilir.
  • ankarali artik thynin ici bos ama ambalaji dikkat cekici kalitesinden mahrum kalacaklar desenize...
  • THY TÜM İÇHAT DESTİNASYONLARINI ANADOLUJETE DEVRETMELI.DISHATLARDA DA UZAK MESAFE UCUSLARI HARICINDE AVRUPA UCUSLARINI DA ANADOLU JETE DEVRETMELI. ANADOLU JET IN YETMEZ THY ACILEN 1-2 TANE DAHA LOWCOST FIRMA KURMALI. ANADOLUJET PROJESI COK YERINDE BIR PROJEDIR.BASARILAR DILIYORUM

Türk Hava Yolları'nın Ankara'dan yaptığı İzmir seferlerini, Anadoujet ile sürdüreceği açıklandı.

Türk Hava Yolları tarafından borsaya yapılan özel açıklamada "Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca Ankara - İzmir - Ankara hattındaki seferlerin AnadoluJet ile sürdürülmesine karar verilmiştir." denildi.

THY, İZMİR SEFERLERİNİ ANADOLUJET'E DEVRETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Anadolu jette Kalitede Üstün AİRBUSLARI görmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Avrupa hatlaruı değil ama bölgesel sayılabilecek Tiran, Sofya gibi hatlar AJ olabilir. Bakü demiyorum, zira orasının özel bir anlamı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
böyle çocuk kandırılır...yazılar yazıldı başvuru dilekçe vs..thy hepsine cevap verdi şimdi yeniden anadolujet...sonuçta herkesin istediği oldu.kimse ağlayıp sızlanmasın izmir'de gelişmesi gereken turizm dış hatta ankaradan bile fazla turist çekiyor yıllık ama bu kafayla daha çok hat kapanır çok hat başkasına devredilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ankarali artik thynin ici bos ama ambalaji dikkat cekici kalitesinden mahrum kalacaklar desenize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY TÜM İÇHAT DESTİNASYONLARINI ANADOLUJETE DEVRETMELI.DISHATLARDA DA UZAK MESAFE UCUSLARI HARICINDE AVRUPA UCUSLARINI DA ANADOLU JETE DEVRETMELI. ANADOLU JET IN YETMEZ THY ACILEN 1-2 TANE DAHA LOWCOST FIRMA KURMALI. ANADOLUJET PROJESI COK YERINDE BIR PROJEDIR.BASARILAR DILIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000