28 Şubat 2020, Cuma 23:46:42

THY İtalya seferlerini iptal etti

Türk Hava Yolları(THY), korona virüs nedeniyle 1 Mart tarihinde İtalya’ya gerçekleştirilecek bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
  • Arkadaslar benden soylemesi, guzel sirketimiz THY yakinda derin bir finansal krize saplanacak. Size direk kaynagindan, iletiyorum. Analizler ve raporlar bu yönde. Operasyonel maliyetler zaten artmisti. Simdi de bu virus yuzunden yolcu sayisindaki dususler ve dolayisiyla zararin derinlesmesi, zorunlu olarak ucretsiz izinleri arttiracak. İsten cikartmalar baslayacak. Akli olan yeni is arasin! Ama malesef tum dunyada havacilik uzerinde kara bulutlar dolaniyor. Alternatif bir is bile bakilabilir. Ne olur ne olmaz.
  • Bunlar daha başlangıç. Tk yı çok daha derin krizler bekliyor arkadaşlar. Bunu yönetim gizliyor. Herkes B planlarını yapmaya başlasın.
  • ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR SONRA KORONALI KORONALI. Mutlu muyuz? Çaylar kayniyeah mi?
  • Thy suan yaptığı önlem amaçlı degil bunu fırsata ceviriyor. Doluluk oranı düşük ise biz sağlık önlemi amaçlı kapatıyoruz diyor iptal ediyor. Uçaklatı başka frekanslara veriyor yada uçuş maliyetini kısıyor. Tabiki ekipmiş koronaymış olay bu degil. Seferler overbooked olsa ek sefer bile koyardi suan
  • Sen ticari sirketsin, oraya gitme buraya gitme nasil calisacaksin, Tk ne yapiyorsun?
  • Ama virüsün merkezi Çin’e uçuşları başlatmış THY!
  • Peki AirAlbania'ya wetlease verilen uçaklarda italya uçuşları yapan THY ekipleri için ne önlem alınacak?
  • Tanıdıklarımız olmasa bizede yedirceksiniz arkadaşlarımız yatıya gidiyor oraya bırakın milleti kandırmayı acımasızsınız kimsenin hayatı umrunuzda degil bu millete hesap vericeksiniz ve bu virisü engelleyemiceksiniz o zaman gorucem sizi İTALYA UCUSLARI İPTAL FİLAN DEGİL arkadaslar ...
  • sefer azaltildi, Italya tamamen kapanmadi.
  • Bunun faturasi ekiplere cok pis kesilir.

Bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, korona virüs nedeniyle İtalya’daki uçuşlarına düzenlemeye gitti.

Bu kapsamda THY’nin 1 Mart tarihli bazı İtalya seferleri iptal edildi.

Türk Hava Yolları Basım Müşavirliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Son dönemde, İtalya’da görülen yeni tip korona virüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle bu ülkeye düzenlediğimiz uçuşlarımızda bazı düzenlemeler yapılmıştır. Buna göre; aşağıda uçuş numaraları belirtilen 1 Mart tarihli İtalya seferlerimiz iptal edilmiştir. Misafirlerinin seyahat güvenliğini daima ön planda tutan Türk Hava Yolları olarak süreci tüm uluslararası havacılık ve sağlık otoriteleri ile iş birliği içerisinde takip etmeye ve gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz. 1 Mart- 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında Türkiye çıkışlı, İtalya varışlı bileti olan misafirlerimiz için ücretsiz iade ve parkur/tarih değişiklik hakları tanınmıştır. Detaylı bilgiye www.turkishairlines.com üzerinden, çağrı merkezlerimizden ya da yetkili satış ofislerimizden ulaşılabilir” denildi.

THY’nin 14 tarifeli sefer iptal edildi

Yapılan düzenleme kapsamında Türk Hava Yolları’nın toplam 14 tarifeli seferi iptal edildi. Bu seferler TK1871 - TK1872 İstanbul (IST) - Venedik- İstanbul (IST), TK1869 - TK1870 İstanbul (IST)- Venedik- İstanbul (IST), TK1325 - TK1326 İstanbul (IST) -Bologna- İstanbul (IST), TK1895 - TK1896 İstanbul (IST) - Milano - İstanbul (IST), TK1865 - TK1866 İstanbul (IST) - Roma - İstanbul (IST), TK1901 - TK1902 İstanbul (SAW) - Milano - İstanbul (SAW), TK1877 İstanbul (IST) - Milano, TK1361 İstanbul (IST) - Roma şeklinde gerçekleşti.

THY İtalya seferlerini iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

FİNANSCI ~ 4 yıl önce
Arkadaslar benden soylemesi, guzel sirketimiz THY yakinda derin bir finansal krize saplanacak. Size direk kaynagindan, iletiyorum. Analizler ve raporlar bu yönde. Operasyonel maliyetler zaten artmisti. Simdi de bu virus yuzunden yolcu sayisindaki dususler ve dolayisiyla zararin derinlesmesi, zorunlu olarak ucretsiz izinleri arttiracak. İsten cikartmalar baslayacak. Akli olan yeni is arasin! Ama malesef tum dunyada havacilik uzerinde kara bulutlar dolaniyor. Alternatif bir is bile bakilabilir. Ne olur ne olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LHR istasyondan birisi. ~ 4 yıl önce
Bunlar daha başlangıç. Tk yı çok daha derin krizler bekliyor arkadaşlar. Bunu yönetim gizliyor. Herkes B planlarını yapmaya başlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy Thy yönetimi!!! ~ 4 yıl önce
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR SONRA KORONALI KORONALI. Mutlu muyuz? Çaylar kayniyeah mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FIRSAT ~ 4 yıl önce
Thy suan yaptığı önlem amaçlı degil bunu fırsata ceviriyor. Doluluk oranı düşük ise biz sağlık önlemi amaçlı kapatıyoruz diyor iptal ediyor. Uçaklatı başka frekanslara veriyor yada uçuş maliyetini kısıyor. Tabiki ekipmiş koronaymış olay bu degil. Seferler overbooked olsa ek sefer bile koyardi suan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diger ucuslar ~ 4 yıl önce
Da tiklim tiklim sanki
Bihaber ~ 4 yıl önce
Doluluk orani dusuk olunca ,belli donem.icinde zaten iptal edebiliyor. Sirf hayal gormek disinda baska isiniz yok mu sizin?
Ticaret ~ 4 yıl önce
Sen ticari sirketsin, oraya gitme buraya gitme nasil calisacaksin, Tk ne yapiyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Çin ~ 4 yıl önce
Ama virüsün merkezi Çin’e uçuşları başlatmış THY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AirAlbania ~ 4 yıl önce
Peki AirAlbania'ya wetlease verilen uçaklarda italya uçuşları yapan THY ekipleri için ne önlem alınacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalana bak yalana ~ 4 yıl önce
Tanıdıklarımız olmasa bizede yedirceksiniz arkadaşlarımız yatıya gidiyor oraya bırakın milleti kandırmayı acımasızsınız kimsenin hayatı umrunuzda degil bu millete hesap vericeksiniz ve bu virisü engelleyemiceksiniz o zaman gorucem sizi İTALYA UCUSLARI İPTAL FİLAN DEGİL arkadaslar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ufo ~ 4 yıl önce
sefer azaltildi, Italya tamamen kapanmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 4 yıl önce
Bunun faturasi ekiplere cok pis kesilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000