18 Haziran 2015, Perşembe 08:14:54

THY İsviçre'ye daha çok uçacak

Türk Hava Yolları (THY) Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, THY'nin İsviçre'nin Basel kentine haftalık sefer sayısının 7'den 14'e çıkarıldığını ve İsviçre'de üç noktaya haftada 60 uçuş gerçekleştirdiğini söyledi.
  • Ne zürihmiş ya 60 sefer valla bu yolcular napıyo orda 1 bardak çay 8 chf millet neden gider anlamak mümkün deil bu arada en ucuz otel 150 chf
  • Harika, ancak Fiyat Politikasinda THY ve Pegasus'un Isvicre'de Insaf'i yok.. Full ceken ucaklar, ki THY bazen IST-ZRH'e A330 koyuyor..ZRH-IST hattinda AtlasGlobal THY ve PGS'u Insaf'a zorlayacaktir.. AtlasGlobal bu Ses'e Kulak ver :)
  • para mı kaçırıyosunuz anlamıyorum... töbe töbe ...
  • THY'nin özellikle Zürih'ten direk seferler baslatmasi gerek baska noktalara. Cenevre'de bu yaz basliyorlar deneme amacli sanirim ama Zürih kesinlikle gerekli. Haftada 3'er sefer Izmir, Ankara ve baska noktalara uculmali. SWISS bile Zürih-Izmir ucarken THY niye ucmuyor anlamak güc. Sadece Sunexpress yetmez.
  • Zürihten yurt ici direkt seferler baslasin, adana, antep, antalya ve daha niceleri
  • Zürihe ek gece seferli olsa super olur.
  • Sabihadan thy ucuslari gayet iyi ama sawda pegasus gercegi var thy nin uctugu her noktsda pgs var ondan yuksek doluluk zor fiyatları pgs ayni olmali çünkü. thy nin sawdaki ucakları eski 737 pgs nin ucakları daha yeni thy nin bi ikramı bedava
  • Yuzde 16 yolcu artisi cok uzak gorunuyor ama 12 milyar dolar yakindir.12 x 2.7= 32.4 milyar tl. Tupras dusunsun artik tahti gidecek gibi :)
  • Sabihadan da ucsun basele pegasus tek basina goturuyo baseli hafdada 10 ucusla .
  • Daha fazla sefer istiyoruz. Ucak olarak boeing 737 serileri gelsin biktik airbustan

Türk Hava Yolları (THY) Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, THY'nin İsviçre'nin Basel kentine haftalık sefer sayısının 7'den 14'e çıkarıldığını ve İsviçre'de üç noktaya haftada 60 uçuş gerçekleştirdiğini söyledi.

İsviçre'nin Basel kentinde, THY’nin sefer sayılarını artırması, yeni hedeflerin tanıtımı ve duyurulması kapsamında düzenlenen resepsiyonda konuşan Cığal,  THY'nin her yıl başarılarını artırarak, hatta katlayarak faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Geçen yıl THY'nin 54.7 milyon yolcu taşıdığını, bu yıl ise 63 milyon yolcu taşıyarak 12 milyar dolar ciro hedeflediklerini belirten Cığal, bu yılın ilk beş ayına bakıldığında hedefe rahatlıkla ulaşabileceklerini ifade etti.

THY'nin dünyada en fazla ülkeye uçuş yapan havayolu şirketi olduğunu anımsatan Cığal, "Basel'e haftalık sefer sayımızı 7'den 14'e çıkardık ve İsviçre'de Zürih, Basel ve Cenevre olmak üzere üç noktaya haftada 60 uçuş gerçekleştiriyoruz" dedi.

Cığal, "277 olan uçuş noktamızı 350'ye , 279 olan uçak sayımızı ise  450’nin üzerine çıkarmayı  hedefliyoruz. Avrupa’dan Ortadoğu’ya, Afrika’dan Uzakdoğu’ya ve eski Sovyet Rusya ülkelerine yapılacak uçuşlarda İstanbul’u en önemli aktarma noktası haline getirmeyi hedeflemekteyiz. Olmazsa olmaz şartlarımızdan 3. havalimanı ise,  2023 hedeflerimize yönelik projeksiyonumuzda önemli yer tutuyor."

Türkiye'nin Bern Büyükelçisi Mehmet Tuğrul Gücük de, THY'nin uluslararası areneya çok iyi entegre olarak en tanınır Türk markası haline geldiğini söyledi. 

THY İsviçre'ye daha çok uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Erkan ~ 9 yıl önce
Ne zürihmiş ya 60 sefer valla bu yolcular napıyo orda 1 bardak çay 8 chf millet neden gider anlamak mümkün deil bu arada en ucuz otel 150 chf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 9 yıl önce
Harika, ancak Fiyat Politikasinda THY ve Pegasus'un Isvicre'de Insaf'i yok.. Full ceken ucaklar, ki THY bazen IST-ZRH'e A330 koyuyor..ZRH-IST hattinda AtlasGlobal THY ve PGS'u Insaf'a zorlayacaktir.. AtlasGlobal bu Ses'e Kulak ver :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanali ~ 9 yıl önce
293 franka bilet aldim adanaya. Neresi insafsiz bir fiyat bunun?
ne var bu zürikte ~ 9 yıl önce
para mı kaçırıyosunuz anlamıyorum... töbe töbe ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zürih ~ 9 yıl önce
THY'nin özellikle Zürih'ten direk seferler baslatmasi gerek baska noktalara. Cenevre'de bu yaz basliyorlar deneme amacli sanirim ama Zürih kesinlikle gerekli. Haftada 3'er sefer Izmir, Ankara ve baska noktalara uculmali. SWISS bile Zürih-Izmir ucarken THY niye ucmuyor anlamak güc. Sadece Sunexpress yetmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayin yetkililer ~ 9 yıl önce
adamin dedikleri hususunda geregini arz ederim.
THY ~ 9 yıl önce
Aynı görüşteyim hele izmir kesinlikle Olmalı
Adanali ~ 9 yıl önce
Zürihten yurt ici direkt seferler baslasin, adana, antep, antalya ve daha niceleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zürihe ek gece seferli olsa super olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 9 yıl önce
Zürih Havalimani 24:00-05:00 ucuslara kapali, son ucak 22:30 civari Zürih'te oluyor (THY)
saw ~ 9 yıl önce
Sabihadan thy ucuslari gayet iyi ama sawda pegasus gercegi var thy nin uctugu her noktsda pgs var ondan yuksek doluluk zor fiyatları pgs ayni olmali çünkü. thy nin sawdaki ucakları eski 737 pgs nin ucakları daha yeni thy nin bi ikramı bedava

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 9 yıl önce
O yuzden thy anadolujet diye bir low cost airline kurmustur pegasusla saw da bu sirketiyle bas etmektedir ve guzelde bas etmeyedir pekte iyi bas etmektedir
Mert ~ 9 yıl önce
Yuzde 16 yolcu artisi cok uzak gorunuyor ama 12 milyar dolar yakindir.12 x 2.7= 32.4 milyar tl. Tupras dusunsun artik tahti gidecek gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İso500 ~ 9 yıl önce
Tüpraş ın tahtı neden gitsin ki?
Mert ~ 9 yıl önce
Tüpraş ve Lufthansa code share anlasmasi imzaladilar cunku..bana soracagina elinin altinda google var turkiyenin en cok net satisi olan sirketlerine bakarsan ufkunda bilginde genisler
saw ~ 9 yıl önce
Sabihadan da ucsun basele pegasus tek basina goturuyo baseli hafdada 10 ucusla .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Gelmesin gereksiz trafik olusturuyor. Dolulukda düşük zaten tk nin saw için
Adanali ~ 9 yıl önce
Gelsin sawdan iyi olur
Adanali-isvicre ~ 9 yıl önce
Daha fazla sefer istiyoruz. Ucak olarak boeing 737 serileri gelsin biktik airbustan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000