19 Şubat 2019, Salı 12:31:27

THY İstanbul Havalimanı'nı uçurmaya devam ediyor

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşlarına yenilerini ekliyor.
  • İGA DA VERİLEN HİZMETLERİN ÜCRETLENDİRME TABLOSU AÇIKLANSIN ! ! !. TÜM KAMUOYU HANGİ HİZMETİN KAÇ TL YE VERİLDİĞİNİ GÖRSÜN ... THY Yİ VE DİĞER ŞİRKETLERİ KAZ GİBİ YOLMAK İÇİN ELLERİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYORLAR ! ! 1 İGA DA SOYGUN VAR RESMEN ! ! ! NE ŞİRKETLER NEDE YOLCULARA YENİ HAVALİMANINI İSTEMİYOR ! ! ! BU HAVALİMANI ADAMA SEÇİM KAYBETTİRİR ... ANLAYIN ARTIK YAPTIĞINIZ HATADAN GERİ DÖNÜN TÜM EKSİKLİKLERİN BUNUN YANINDA METRONUN TAMAMLANMASI 2021 TAM GEÇİŞİ 2020 SENESİNDEN ÖNCE YAPTIRMAYIN... BUNUN HESABINI KİMSEYE VEREMEZSİNİZ SONRA !!!
  • kardesim is tabii ki zor. ama secilen yer yanlis, planlama yanlis, boyle bir yatirima gerek yok ( mevcut AHL cop olacak sen o kadar zengin misin? fetoculerin okullarinin oldugu ulkelere ucacaksin diye plansiz ucak aldin, simdi ucsunlar diye kivraniyorsun ), muteaahitler tescilli hirsiz, kotlari dusurduler, iki pist arasina yapmasi gereken terminali yapmadi, taxi sorunu yasanacak. planlama yok o yuzden metro yok.. daha yazayim mi?
  • Önce ISL 'ye kara ulaşımını halletsinler. TK' dan iniyoruz ulaşım yok. Rezalet.
  • Mart için dört yeni iç hat açmasına açtılar ama iç ve dış hatlarda frekans azaltmasına da gittiler. Sonuç olarak, ISL’den olacak uçak hareketi sayısı Şubat ile hemen hemen aynı düzeyde kalacak (günlük ortalamaya da bakılırsa…). Ayrıca ISL’de “base edilen” uçak sayısında da zannederim bir fark olmadı ancak buradaki 738’lerin sayısı 3’ten bire indirilmiş olacak, farkı 320’ler kapatacak. Bir bakıma “Ali Veli, Veli Ali” durumları var. Mart içinde arada bir geniş gövdelilerle uçuş konacak mı; onu da merakla bekliyorum… Yapılan birkaç deneme dışında, ISL’ye geniş gövdelilerin hiç uğratılmaması acaba neden? Henüz tam çalışır VDGS olmaması tek neden mi? Hem TK, hem de IGA kamu oyunu (ve özellikle bizim gibi meraklıları) tatmin edecek açıklamalardan özellikle kaçınıyorlar izlenimi edindim…
  • ISL SAW'ı uçurmaya devam edecek bu gidişle. Tam bir çöp yatırım olmaya doğru tam gaz devam.
  • ülkemizde son yıllarda yapılan tüm yatırımlar ile alakalı geçmiş yorumları çok iyi hatırlıyorum. Marmaray, izmir otoyolu, ihalar gibi. onlar gibi, bu habere yapılan olumsuz yorumlarda bir süre sonra geçmişte kalacak. En çok karşı çıkan kesim kasıla kasıla cip salonlarında viskilerini yudumlayıp avrupa yolculuklarını yapacaklar. O zaman mutlaka yeni bir yatırım veya girişim için söylenmeye devam edecekler.
  • SİİRT Hava limanını unutmayalım teşekkürler
  • Ustamı igaya Başkan yapmazsanız daha çok çekiceğiniz var hor görmeyin ustamı
  • AĞAM BİZ MARABALARI İLE EĞLENİY . . .
  • Uçuşlar satışa mart ayı itibari ile açıldı 99 tl gibi bir fiyat var . 59 tl tarifesi kalkacak sanırsam

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşlarına yenilerini ekliyor.

31 Ekim itibariyle İstanbul Havalimanı'ndan tarifeli uçuşlarına resmen başlayan THY, uçtuğu nokta sayısını artırmaya devam ediyor. THY'nin yeni rotaları Erzurum, Konya, Malatya ve Samsun oldu.

Yeni rotaları Bilal Ekşi duyurdu:

 

THY İstanbul Havalimanı'nı uçurmaya devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

ISL-İGA ~ 5 yıl önce
İGA DA VERİLEN HİZMETLERİN ÜCRETLENDİRME TABLOSU AÇIKLANSIN ! ! !. TÜM KAMUOYU HANGİ HİZMETİN KAÇ TL YE VERİLDİĞİNİ GÖRSÜN ... THY Yİ VE DİĞER ŞİRKETLERİ KAZ GİBİ YOLMAK İÇİN ELLERİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYORLAR ! ! 1 İGA DA SOYGUN VAR RESMEN ! ! ! NE ŞİRKETLER NEDE YOLCULARA YENİ HAVALİMANINI İSTEMİYOR ! ! ! BU HAVALİMANI ADAMA SEÇİM KAYBETTİRİR ... ANLAYIN ARTIK YAPTIĞINIZ HATADAN GERİ DÖNÜN TÜM EKSİKLİKLERİN BUNUN YANINDA METRONUN TAMAMLANMASI 2021 TAM GEÇİŞİ 2020 SENESİNDEN ÖNCE YAPTIRMAYIN... BUNUN HESABINI KİMSEYE VEREMEZSİNİZ SONRA !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir kisi ~ 5 yıl önce
kardesim is tabii ki zor. ama secilen yer yanlis, planlama yanlis, boyle bir yatirima gerek yok ( mevcut AHL cop olacak sen o kadar zengin misin? fetoculerin okullarinin oldugu ulkelere ucacaksin diye plansiz ucak aldin, simdi ucsunlar diye kivraniyorsun ), muteaahitler tescilli hirsiz, kotlari dusurduler, iki pist arasina yapmasi gereken terminali yapmadi, taxi sorunu yasanacak. planlama yok o yuzden metro yok.. daha yazayim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sc ~ 5 yıl önce
Önce ISL 'ye kara ulaşımını halletsinler. TK' dan iniyoruz ulaşım yok. Rezalet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 5 yıl önce
Mart için dört yeni iç hat açmasına açtılar ama iç ve dış hatlarda frekans azaltmasına da gittiler. Sonuç olarak, ISL’den olacak uçak hareketi sayısı Şubat ile hemen hemen aynı düzeyde kalacak (günlük ortalamaya da bakılırsa…). Ayrıca ISL’de “base edilen” uçak sayısında da zannederim bir fark olmadı ancak buradaki 738’lerin sayısı 3’ten bire indirilmiş olacak, farkı 320’ler kapatacak. Bir bakıma “Ali Veli, Veli Ali” durumları var. Mart içinde arada bir geniş gövdelilerle uçuş konacak mı; onu da merakla bekliyorum… Yapılan birkaç deneme dışında, ISL’ye geniş gövdelilerin hiç uğratılmaması acaba neden? Henüz tam çalışır VDGS olmaması tek neden mi? Hem TK, hem de IGA kamu oyunu (ve özellikle bizim gibi meraklıları) tatmin edecek açıklamalardan özellikle kaçınıyorlar izlenimi edindim…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISL ~ 5 yıl önce
ISL SAW'ı uçurmaya devam edecek bu gidişle. Tam bir çöp yatırım olmaya doğru tam gaz devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 5 yıl önce
ülkemizde son yıllarda yapılan tüm yatırımlar ile alakalı geçmiş yorumları çok iyi hatırlıyorum. Marmaray, izmir otoyolu, ihalar gibi. onlar gibi, bu habere yapılan olumsuz yorumlarda bir süre sonra geçmişte kalacak. En çok karşı çıkan kesim kasıla kasıla cip salonlarında viskilerini yudumlayıp avrupa yolculuklarını yapacaklar. O zaman mutlaka yeni bir yatırım veya girişim için söylenmeye devam edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FATİH ~ 5 yıl önce
SİİRT Hava limanını unutmayalım teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malabadi Bridge ~ 5 yıl önce
Unuturmuyuz hiç !
Ustam ~ 5 yıl önce
Ustamı igaya Başkan yapmazsanız daha çok çekiceğiniz var hor görmeyin ustamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AĞAM ~ 5 yıl önce
AĞAM BİZ MARABALARI İLE EĞLENİY . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 5 yıl önce
Uçuşlar satışa mart ayı itibari ile açıldı 99 tl gibi bir fiyat var . 59 tl tarifesi kalkacak sanırsam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000