18 Aralık 2018, Salı 18:37:43

THY İstanbul Havalimanı'ndan Gaziantep uçuşlarına başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Yeni Havalimanı'ndan yaptığı uçuşlara Gaziantep'i de ekledi.
  • Sırf sizi oraya müdür, genel müdür yapan "irade" istiyor diye milli havayolunu zarara uğratıyorsunuz. En dandik otobüs bile 150-160 tl ye giderken siz 59 tl...!!! Yoksa şirketi batırıp katara vermenin önü mü açılıyor...
  • 31 Aralık sonrası biletler ne zamana açılacak
  • Şanlıurfa neden yok.Nerede Şanlıurfa STK.Nerede Milletvekilleri.Nerede Fakıbaba.
  • THYnin yapacagi en iyi sey her ay 3-5 yeni ic ve dis hat acip yavas yavas tasinmak. Baska turlu boyle olmayacak. Yabanci sirketler ise ISL tam hazir olmadikca tasinmayacak. Zorlanirlarsada ucmayacaklar ve tatmin oluncaya kadar ucuslarini erteleyeceklerdir.
  • -dan başlayan ,-den başlayan... ama o fiyatı göremiyorsunuz bile...bakıyorsunuz uçmuş gitmiş fiyatlar... yani -den - dan diyenbir fiyat olmuyor genelde de ondan dedim...:)))))
  • Uçuş yok hepsi dolu!
  • Bi tane boş yer Yok kendi adamlarınıza gene güzellik yapmışsınız nereye kadar.....
  • Kahramanmaraş- İstanbul Havalimanıda başlamalı
  • Sürekli zarar yazan bir havalimanı,kötü bir algı yaratıldı Dogru yaptıgınızı sanmıyoruz,madem taşınma olmayacaktı niye açıldı ? Yazık değilmi garanti vaad edilen paralara
  • Bütün olay bitmeyen ve hazır olmayan havalimanını sözüm ona kullanmak. Açılışı yapıldı ve işletmecisine verilen garantiler kapsamında aylık garanti yolcu ücreti ödenmekte. THY de tepeden gelen baskılarla göstermelik hatlar açmakta. Elbette ki bu yaptıkları suç. Hesap sora(bile)n yok diye istedikleri gibi at koşturuyorlar. Ama gün gelecek bunların hesabını mutlaka verecekler. Yayınlanacağını pek sanmasam da bir ihtimal yazdım işte.

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Yeni Havalimanı'ndan yaptığı uçuşlara Gaziantep'i de ekledi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşım ise İstanbul Yeni Havalimanı'ndan Gaziantep seferlerinin başlayacağını duyurdu. Ekşi, yaptığı paylaşımda İstanbul Yeni Havalimanı-Gaziantep uçuşlarının 21 Aralık tarihinde başlayacağını duyurdu.

Ekşi'nin paylaşımında bilet fiyatlarının da 59 TL'den başladığı ifade edildi.

İşte Ekşi'nin paylaşımı;

THY İstanbul Havalimanı'ndan Gaziantep uçuşlarına başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

59 tl ~ 5 yıl önce
Sırf sizi oraya müdür, genel müdür yapan "irade" istiyor diye milli havayolunu zarara uğratıyorsunuz. En dandik otobüs bile 150-160 tl ye giderken siz 59 tl...!!! Yoksa şirketi batırıp katara vermenin önü mü açılıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
31 Aralık sonrası biletler ne zamana açılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ertan ~ 5 yıl önce
Şanlıurfa neden yok.Nerede Şanlıurfa STK.Nerede Milletvekilleri.Nerede Fakıbaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
THYnin yapacagi en iyi sey her ay 3-5 yeni ic ve dis hat acip yavas yavas tasinmak. Baska turlu boyle olmayacak. Yabanci sirketler ise ISL tam hazir olmadikca tasinmayacak. Zorlanirlarsada ucmayacaklar ve tatmin oluncaya kadar ucuslarini erteleyeceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben..:)) ~ 5 yıl önce
-dan başlayan ,-den başlayan... ama o fiyatı göremiyorsunuz bile...bakıyorsunuz uçmuş gitmiş fiyatlar... yani -den - dan diyenbir fiyat olmuyor genelde de ondan dedim...:)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaziantep ~ 5 yıl önce
Uçuş yok hepsi dolu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Truth ~ 5 yıl önce
Dün 5 ucagında 65 kisilik bos yer vardı sallama ya
Mehmet ~ 5 yıl önce
Bi tane boş yer Yok kendi adamlarınıza gene güzellik yapmışsınız nereye kadar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 5 yıl önce
Kahramanmaraş- İstanbul Havalimanıda başlamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamu yararı ~ 5 yıl önce
Sürekli zarar yazan bir havalimanı,kötü bir algı yaratıldı Dogru yaptıgınızı sanmıyoruz,madem taşınma olmayacaktı niye açıldı ? Yazık değilmi garanti vaad edilen paralara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ya ~ 5 yıl önce
Bütün olay bitmeyen ve hazır olmayan havalimanını sözüm ona kullanmak. Açılışı yapıldı ve işletmecisine verilen garantiler kapsamında aylık garanti yolcu ücreti ödenmekte. THY de tepeden gelen baskılarla göstermelik hatlar açmakta. Elbette ki bu yaptıkları suç. Hesap sora(bile)n yok diye istedikleri gibi at koşturuyorlar. Ama gün gelecek bunların hesabını mutlaka verecekler. Yayınlanacağını pek sanmasam da bir ihtimal yazdım işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 5 yıl önce
Yayınladı yorumun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000