23 Nisan 2022, Cumartesi 15:51:37

THY İsrail seferlerini artıracak

İsrail ile ilişkilerin dondurulduğu 10 yıllık sürenin ardından canlandırılan ilişkilerle gidiş geliş seferleri de artacak.
  • Pakradunilere güvenilir mi? İnsanlarımızı gemide katletsinler eyyy israil siz katilsiniz de dava aç sonra giderken bana mı sordunuz de tazminatı cebe indir,davayı düşürt,tank işini onlara ver,tohum al,uçuşları arttır! Siyasal islamcılar para ve çıkar için her kılığa girer hamdolsun!
  • Türkiye Israel ilişkileri geliştikçe Isarel KUDUS e saldırıyor. Dinimizin ilk kıblesi olan Mescidi Aksa, her geçen gün daha da baskı altına alınıyor. Postalları ile israil askerleri cirit atıyor. İslam buna müsade etmeyecek.
  • Sayim genel mudurim Allah daha da cok arttirsim seferleri ama soyle bir durum var aldigimiz para yaptigimiz işe degmiyor emin olun ucak altinda calisanlarin yuzde 90 ı ya bel fitigi yasıyor kollarimiz bacaklarimiz tutmaz oldu 5025 tl cok az vir miktar yagmur kar sicsk her turli eziyeti biz cekiyoruz lutfen maaslarimizi duzeltim gecinemiyoruz
  • Destekliyorum bu acilimi. Ne de olsa siyasal islamcilik bunu gerektirir.
  • Ekonomik sebeplerden ötürü yeni dost ediniyor o koooskoca Türkiye. Sağolun sağoluuuun ::)))
  • dost ve kardeş Suriye out dost ve kardeş İsrail IN
  • Israil de kendi havayolu şirketinden sonra en etkin havayolu Thy virüs öncesi 1 milyon yolcu taşıdı yıllık genelde İstanbul havalimanından yapılan uçuşlar 777 330 gibi geniş gövde uçaklar la icra ediliyor.
  • Biz bunlarla ne zaman dost olduk???
  • EY İSRAİL HADDİNİ BİL

İsrail ile ilişkilerin dondurulduğu 10 yıllık sürenin ardından canlandırılan ilişkilerle gidiş geliş seferleri de artacak.

Türkiye ile İsrail ilişkileri normalleşme sürecinde devam ederken; Türk Hava Yolları (THY) ve AnadoluJet İsrail uçuşlarını arttıracaklarını açıkladı. Yazın İsrail-Türkiye arası haftalık 89 sefer yapılacağı belirtildi. Sefer yapılacak şehirler arasında İstanbul, Antalya ve Muğla bulunuyor.

Şalom'da yer alan habere göre; THY şu anda Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na günlük 6 uçuş, THY'ye ait AnadoluJet ise, Ben Gurion Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na günlük 2 uçuş olmak üzere haftalık toplamda 56 uçuş gerçekleştiriyor.

THY, 13 Haziran itibarı ile İstanbul Havalimanı’ndan Tel Aviv'e günlük 7 uçuş, 11 Temmuz itibarı ile de günlük 8 uçuş yapılacağını açıkladı.

AnadoluJet ise, 28 Nisan itibarı ile Tel Aviv-Antalya arası günlük 1, 17 Haziran itibarı ile günlük 2, 22 Haziran itibarı ile Tel Aviv-Dalaman arası haftalık 5 uçuş yapılacağını belirtti.

Turizmin arttığı yoğun yaz döneminde toplamda haftalık 89 sefer yapılması planlanıyor.

THY İsrail seferlerini artıracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Yuh be ~ 2 yıl önce
Pakradunilere güvenilir mi? İnsanlarımızı gemide katletsinler eyyy israil siz katilsiniz de dava aç sonra giderken bana mı sordunuz de tazminatı cebe indir,davayı düşürt,tank işini onlara ver,tohum al,uçuşları arttır! Siyasal islamcılar para ve çıkar için her kılığa girer hamdolsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anormal ~ 2 yıl önce
Türkiye Israel ilişkileri geliştikçe Isarel KUDUS e saldırıyor. Dinimizin ilk kıblesi olan Mescidi Aksa, her geçen gün daha da baskı altına alınıyor. Postalları ile israil askerleri cirit atıyor. İslam buna müsade etmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gezegen ~ 2 yıl önce
Nasıl bir iş bu o kadar İsrail her gün neredeyse zulüm yapıyor mescidi aksa da görmezlikten geliyor lar demek rezillik birde İsrail sefer attırmak bravo o zaman İsrail saldirsin aynen devam
Hatemi ~ 2 yıl önce
Kudüs başka, israil başka. Öyle diyor bir büyüğümüz...ama bana sorarsaniz israil ile ilişkilerimiz geliştikce,filistinliler rahat eder
Tgsli ~ 2 yıl önce
Sayim genel mudurim Allah daha da cok arttirsim seferleri ama soyle bir durum var aldigimiz para yaptigimiz işe degmiyor emin olun ucak altinda calisanlarin yuzde 90 ı ya bel fitigi yasıyor kollarimiz bacaklarimiz tutmaz oldu 5025 tl cok az vir miktar yagmur kar sicsk her turli eziyeti biz cekiyoruz lutfen maaslarimizi duzeltim gecinemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
Destekliyorum bu acilimi. Ne de olsa siyasal islamcilik bunu gerektirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EKONOMİ ~ 2 yıl önce
Ekonomik sebeplerden ötürü yeni dost ediniyor o koooskoca Türkiye. Sağolun sağoluuuun ::)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey gidi one minute ~ 2 yıl önce
dost ve kardeş Suriye out dost ve kardeş İsrail IN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 2 yıl önce
Israil de kendi havayolu şirketinden sonra en etkin havayolu Thy virüs öncesi 1 milyon yolcu taşıdı yıllık genelde İstanbul havalimanından yapılan uçuşlar 777 330 gibi geniş gövde uçaklar la icra ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kime hizmet ~ 2 yıl önce
Biz bunlarla ne zaman dost olduk???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 2 yıl önce
En kavgalı dönemde bile cayır cayır uçuyoduk. Gece Tel Aviv’de en az 10 Türk uçağı olurdu.
ne saniyordun ? ~ 2 yıl önce
Biz bunlar ile hlc kotu olmadik ki .. en kotu sandigin zamanda bile gunde 5 ucus vardi lstanbul dan .. saf uyuyan arkadaslar))) gunaydın diyecegim ama onu da anlamazsınız ))
Almanyadaki ögrenci ~ 2 yıl önce
Sizlerden bir sey ogrenmek istiyorum Buyuklerimden Alamnyadan direk antalyaya ucak mayista yok . Hep istanbul aktarmali neden . Tesekurler 100.lerce Turk ogrenci bir beklesiz icinde hep istanbul aktarmali ilginc turist bile ucmaz bu nasil bir sistem
TGS ~ 2 yıl önce
EY İSRAİL HADDİNİ BİL

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000