18 Ocak 2014, Cumartesi 17:11:49

THY ISPARTA'YI 6 GÜNE ÇIKARDI

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türk Hava Yolları ile karşılıklı sefer sayılarının artırılması için yaptığı girişimler sonuç verdi. Isparta-İstanbul seferleri ilk etapta 4, ikinci etapta 6 güne çıkarılacak.
  • kahramanmaras istanbul arasi aksam sefer koyacagiz dendi halen neden bir aciklama yapmiyorlar.Anadolujet aksam seferlerine yakinda basliyor.istanbul maras aksam seferide artik koyun yetmiyor
  • Bu kadar bebek yüzlü görünüp ne sorulsa benim haberim yok yukarının kararı diyerek sıyrılan başka yönetici varmıdır bilmiyorum.Her kararı sana sormadan yukarısı alıyprsa,sen ne iş yapıyorsun arkadaş orda? ?
  • Kişilerin ismini verip karalama yapmayın. Işin aslını öğrenmeden konuşmak ayıptır günahtır
  • Istanbul-Kahramanmarasi günde iki sefere sabah ve aksama cikartmali ihtiyac var
  • Ispartayı kapattım deyip sanki başka birim yokmuş gibi THY'de personeli işten attırmıştı.Allah mazlumun ahını alanı iflah etmez.Mutlaka birgün çıkacak acısı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türk Hava Yolları ile karşılıklı sefer sayılarının artırılması için yaptığı girişimler sonuç verdi. Isparta-İstanbul seferleri ilk etapta 4, ikinci etapta 6 güne çıkarılacak.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri düzenlenen İstanbul-Isparta karşılıklı seferlere 30 Mart 2014 tarihi itibarıyla pazar günü de eklendi. Pazar günleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 13.25’te kalkacak uçak, saat 14.35’te Süleyman Demirel Havalimanı’na inecek. Isparta’dan İstanbul’a uçuş saati ise 15.20 olacak.

İkinci etapta ise seferler 6 güne çıkarılacak. Cumartesi günleri hariç her gün karşılıklı sefer düzenlenecek. 28 Nisan tarihi itibarıyla 6 güne çıkarılacak seferlerin saatleri değişmeyecek. THY, yeni seferler için resmi internet sitesinde bilet satışlarını başlattı.

"EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEDİ"
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, THY yetkilileri ile uzun süredir yapılan görüşmeler neticesinde emeklerinin boşa gitmemesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Artan sefer sayısının Isparta’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Başdeğirmen, "İlk etapta sefer sayılarının artırılması memnuniyet verici bir durum. Uçağın Isparta ekonomisine, turizme, sosyal yaşantımıza katkısı tartışılmaz. Bundan sonraki süreçte sefer saatlerinin değiştirilmesi için girişimlerimiz sürecek. Seferlerin sabah erken saatte Isparta’dan, gece saatlerinde de İstanbul’dan düzenlemesini istiyoruz. Seferlerin artması için bize yardımcı olan THY yetkililerine ve her zaman gücünü hissettiğimiz Isparta halkına teşekkür ediyoruz" dedi.

THY ISPARTA'YI 6 GÜNE ÇIKARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

kcm ~ 10 yıl önce
kahramanmaras istanbul arasi aksam sefer koyacagiz dendi halen neden bir aciklama yapmiyorlar.Anadolujet aksam seferlerine yakinda basliyor.istanbul maras aksam seferide artik koyun yetmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu kadar bebek yüzlü görünüp ne sorulsa benim haberim yok yukarının kararı diyerek sıyrılan başka yönetici varmıdır bilmiyorum.Her kararı sana sormadan yukarısı alıyprsa,sen ne iş yapıyorsun arkadaş orda? ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kişilerin ismini verip karalama yapmayın. Işin aslını öğrenmeden konuşmak ayıptır günahtır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalaka ~ 10 yıl önce
yalakalık yapma bireder.Ben o vatandaşı idari işler memurluğundan beri tanırım.Ayıbı günahı önce sen öğren.
K.marasli ~ 10 yıl önce
Istanbul-Kahramanmarasi günde iki sefere sabah ve aksama cikartmali ihtiyac var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halil İbrahim Polat ~ 10 yıl önce
Ispartayı kapattım deyip sanki başka birim yokmuş gibi THY'de personeli işten attırmıştı.Allah mazlumun ahını alanı iflah etmez.Mutlaka birgün çıkacak acısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000