25 Temmuz 2022, Pazartesi 09:01:18

THY iptal etti yolcular isyan etti

Türk Hava Yollarının (THY) Almanya’nın Köln kentinden Samsun'a planlanan TK 1544 sefer sayılı uçuşu herhangi bir açıklama yapmadan son anda iptal etmesi, yolcuları mağdur etti.
  • Arkadaşlar çok yormayın kendinizi…. Bu kadar yorulmaya maaşlara zam var mı?? Mesai bile vermiyor THY
  • Köln Havalimanı yöneticileri nerde bu tür sorunlar yaşanırken… Bilin ki Köln Havalimanı Yön.Kur.Başkanı da bir Türk. Bu adam ne yapar ne eder, daha öncekiler gibi hortumlama mı yapar gizliden gizliden..
  • Dost musunuz, düşman mı? Bu nasıl bir haber anlayışı?
  • Ucuslar Her gun iptal edilmiyor,olur bikere, sadeçe yer personel magdur değil, yolçularda magdur. anlayişli ve sabirli olmaliyiz.
  • Almanya müdürlerin atanması neden henüz gerçekleşmedi? Kaos varsa onlar niye sorumlu tutulmuyor?
  • Kesin kaptan ve ekibi Cumartesi akşamı Kölün Gecelerine akmak için kalmışlardır. Kesin şehir merkezinde discobarlarda Kölsh içerek sabahlamışlardır. Bu kaptanlar sabah alkohol testinden geçtikermi acaba ???
  • Uçağımız kalmış. THY Satış Ofisi önünde güzel bir konuşma yapan görevliyi dinlerken, kendini nilmez bir gazeteci hemşehrim neredeyse bize zulmedecekti... Provokatörlük yapan bu adam birde gazeteci... Alacağı tazminatı duyunca nasılda sustu??? Bilemedi tani THY ile ıçtuğunu, kendi karakterinde bir firma mı sandı THY yi nedir? Ben ve çocuklarım kaldık ama gurur duyduğumuz ülkemizin firması bizi taşıdı yine memlekete
  • Bir Samsunlu olarak kaldığımıza üzüldüm... Bizleri Alman Güvenlik Zulmünden kurtarıp uçağa yetiştirmek isterlerken kaldı uçağımız.... Ama inanın ertesi gün krallar gibi bizi güvenlik Noktasından Geçirmeye sebep olan THY ve Hakan beye teşekkürlerimizi sunarız. Kalmamızın en güzel yönü ertesi gün krallar gibi hiç kuyruğa girmeden geçmek oldu.
  • Cologne Havalimanı ???? Aylardır paraya doymayan Güvenlik Personeli nedeniyle bu kuyruklar yaşanıyor... ve inanın %60'ı Türk... Türke bu zulüm yine Türkler tarafından yapılmakta Türk Hava Yolları ne yapsın
  • ucak iptal Köln müdür milli görüs ile beleş ten hac yapiyor araştırın milli görüşe kac free bilet vermis

Türk Hava Yollarının (THY) Almanya’nın Köln kentinden Samsun'a planlanan TK 1544 sefer sayılı uçuşu herhangi bir açıklama yapmadan son anda iptal etmesi, yolcuları mağdur etti.

Almanya'nın havalimanlarında yaşanan personel yetmezliği nedeniyle, Almanya'nın Köln kentinden Samsun'a planlan uçuş için 5 saat önce havaalanına gelen yolcular uçuşlarının iptal olduğunu öğrendi. Türk Hava Yollarının (THY), Almanya'nın Köln kentinden Samsun'a planlanan TK 1544 sefer sayılı uçuşu herhangi bir açıklama yapmadan iptal etmesinin ardından, yolcular THY'den açıklama bekledi. THY, dün yerel saatle 00.30'da açıklama yaparak, pilotların uçuş süresini doldurması nedeniyle seferin iptal ediğini, bugün 14.30'da uçuşun gerçekleşeceğini belirtti.

THY ayrıca yolculara 400 euro ödeme yapılacağını, konaklama ve taksi ücretlerinin ödeneceğini duyurdu.

Öte yandan, dün gece otel aramak zorunda kalan yolcuların bir kısmının havaalanında sabahladığı öğrenildi.

THY iptal etti yolcular isyan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Meeemur ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar çok yormayın kendinizi…. Bu kadar yorulmaya maaşlara zam var mı?? Mesai bile vermiyor THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÖLN-BONN ~ 2 yıl önce
Köln Havalimanı yöneticileri nerde bu tür sorunlar yaşanırken… Bilin ki Köln Havalimanı Yön.Kur.Başkanı da bir Türk. Bu adam ne yapar ne eder, daha öncekiler gibi hortumlama mı yapar gizliden gizliden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüm ~ 2 yıl önce
Dost musunuz, düşman mı? Bu nasıl bir haber anlayışı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 2 yıl önce
Ucuslar Her gun iptal edilmiyor,olur bikere, sadeçe yer personel magdur değil, yolçularda magdur. anlayişli ve sabirli olmaliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 2 yıl önce
Almanya müdürlerin atanması neden henüz gerçekleşmedi? Kaos varsa onlar niye sorumlu tutulmuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atamalar ~ 2 yıl önce
Müdürler atandı sen kimi bekliyordun
IL ~ 2 yıl önce
Oradakı calışan şefler ve galen görevde olan md ler saksı mı sence
Kaptan Pilot ~ 2 yıl önce
Kesin kaptan ve ekibi Cumartesi akşamı Kölün Gecelerine akmak için kalmışlardır. Kesin şehir merkezinde discobarlarda Kölsh içerek sabahlamışlardır. Bu kaptanlar sabah alkohol testinden geçtikermi acaba ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
123 ~ 2 yıl önce
Kesin kaptansın sen de o halde. Kölnün arka sokaklarına kadar her detayı bilmeyen, aerportnews okuyup fal bakmayan kaptan mı olur, değil mi
Ayşegül ~ 2 yıl önce
Uçağımız kalmış. THY Satış Ofisi önünde güzel bir konuşma yapan görevliyi dinlerken, kendini nilmez bir gazeteci hemşehrim neredeyse bize zulmedecekti... Provokatörlük yapan bu adam birde gazeteci... Alacağı tazminatı duyunca nasılda sustu??? Bilemedi tani THY ile ıçtuğunu, kendi karakterinde bir firma mı sandı THY yi nedir? Ben ve çocuklarım kaldık ama gurur duyduğumuz ülkemizin firması bizi taşıdı yine memlekete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demet ~ 2 yıl önce
Ülkenizin firması ı
Samsunspor ~ 2 yıl önce
Bir Samsunlu olarak kaldığımıza üzüldüm... Bizleri Alman Güvenlik Zulmünden kurtarıp uçağa yetiştirmek isterlerken kaldı uçağımız.... Ama inanın ertesi gün krallar gibi bizi güvenlik Noktasından Geçirmeye sebep olan THY ve Hakan beye teşekkürlerimizi sunarız. Kalmamızın en güzel yönü ertesi gün krallar gibi hiç kuyruğa girmeden geçmek oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kölünlü ~ 2 yıl önce
Cologne Havalimanı ???? Aylardır paraya doymayan Güvenlik Personeli nedeniyle bu kuyruklar yaşanıyor... ve inanın %60'ı Türk... Türke bu zulüm yine Türkler tarafından yapılmakta Türk Hava Yolları ne yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köln müdürü ~ 2 yıl önce
ucak iptal Köln müdür milli görüs ile beleş ten hac yapiyor araştırın milli görüşe kac free bilet vermis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli Görüş ~ 2 yıl önce
Bu Milli Görüş düşmanlığı nedir bilmem. Kimbilir hangi cemaatin THY ye yaklaşamıyan müridisiniz…

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000