01 Ağustos 2019, Perşembe 14:51:46

THY İngiltere'de pilotlarla görüşecek

Türk Hava Yolları (THY) İngiltere'de pilot alımı yapmak için organizasyon düzenlendi.
  • THY 200 pilot almaya gittigi hindistandan bile 20 pilotla dondu. Hangi kafayla ingiltereye gidiyo :). nse... `vardir` bi bildikleri...
  • Şunu kabul edin kardeşim. Siz bu işi beceremiyorsunuz. Havacılık Full of Technology, Full Of Knowledge işidir. Her ikisinden de anlamıyorsunuz. Her işi İnşallahla Maşallahla yormaya alışmışsınız. İhtiyacınız olan önce okumak, kendine güvenmek ve çalışmak, sonra da övünmek. Minicik beyinlere bunun yerleşmesinden rahatsız olup okullardaki andımızdan bunu bile kaldırdınız.1919 da teslim edemediğiniz ülkeyi de ekonomiyi de şimdi gider İngilize teslim eder, cebine de sterlingleri doldurur, kaprislerine de kulağınızın arkasını bile sevdirirsiniz. Anadolu çocuklarına ne öğrettiniz de öğrenmedi bu evlatlarımız. Yazıklar olsun. Önce uçak alıp havaalanı yapacağınıza okullar açıp destek olsa adam yetiştirseydiniz. Varsın burada uçmak istemese gidip dünyada uçsaydılar. Kazandıklarını elbette ülkelerine getireceklerdi. İhracat yapamıyorum döviz kazanamıyorum diye de dizinizi dövmezdiniz en azından. Düştüğünüz hale bakın.
  • 6.76 krş. Yön aşağı.
  • Kaç tane uçuş okulu var biliyormusun fırıncı vizyonu taşıyan kardeş? Pilotlar thy iş ilanı açsın diye bekliyor...
  • Abilerim ablalarım bir şey sorcam , ben pilotaj okumayı düşünüyorum da diyelim 4 sene okudum.Tevrube doğal olarak yok.Ben tüm iş ilanlarına baktım ama hepsi tercrube istiyor .Ee nerde alcam bu tecrübeyi :D ama tabi kendimi geliştirccem fena şekilde .Yazar misiniz bunun yolunu .
  • Merak ediyorum her konuda yerli milli tavrımız devreye giriyorda neden Pllot istihda mı konusunda dışa bağlanıyoruz. Yapın bu işin ciddi mana da okulunu madem bu kadar açık var Türk insanını eğitin pilot yapın istihdam sağlayın bırakın saçma sapan mülakatları gerçek samimi bir şekilde eğitim verin. Ülkenin bayrak taşıyıcısı ülkeden uzak yazık.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Yiyin birbirinizi
  • İrlandalılar araya karışmasın!
  • 30-35 yaşında adam almışlarsa baya kötü olmuş ya hu, halbuki 13 falan ideal aslında -bilindiği üzere 35 yaşında insanlar aniden dingil oluyorlar, eğitimciler haklı.

Türk Hava Yolları (THY) İngiltere'de pilot alımı yapmak için organizasyon düzenlendi. 

THY'den yapılan açıklamada Gatwick'de düzenlenecek organizasonda kaptan pilot ve first officer alımı için görüşmeler yapılacağı ifade edildi. 

Türk Hava Yolları organizasyon detaylarını da resmi internet sitesinde yayınladı. 

İşte İngiltere'deki organizasyonun detayları;

Gatwick London – 5&6 Sep 2019
Venue: HILTON LONDON GATWICK AIRPORT
Adress: South Terminal Gatwick Airport  I  Gatwick  RH6 0LL  I  United Kingdom
T: +44 (0)1293 610 809  I   F: +44 (0) 1293 579 072
Time: 1st session: 10.00 / 2nd session: 14.00

THY İngiltere'de pilotlarla görüşecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (103)

hayaller hayatlar... ~ 5 yıl önce
THY 200 pilot almaya gittigi hindistandan bile 20 pilotla dondu. Hangi kafayla ingiltereye gidiyo :). nse... `vardir` bi bildikleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beceri ~ 5 yıl önce
Şunu kabul edin kardeşim. Siz bu işi beceremiyorsunuz. Havacılık Full of Technology, Full Of Knowledge işidir. Her ikisinden de anlamıyorsunuz. Her işi İnşallahla Maşallahla yormaya alışmışsınız. İhtiyacınız olan önce okumak, kendine güvenmek ve çalışmak, sonra da övünmek. Minicik beyinlere bunun yerleşmesinden rahatsız olup okullardaki andımızdan bunu bile kaldırdınız.1919 da teslim edemediğiniz ülkeyi de ekonomiyi de şimdi gider İngilize teslim eder, cebine de sterlingleri doldurur, kaprislerine de kulağınızın arkasını bile sevdirirsiniz. Anadolu çocuklarına ne öğrettiniz de öğrenmedi bu evlatlarımız. Yazıklar olsun. Önce uçak alıp havaalanı yapacağınıza okullar açıp destek olsa adam yetiştirseydiniz. Varsın burada uçmak istemese gidip dünyada uçsaydılar. Kazandıklarını elbette ülkelerine getireceklerdi. İhracat yapamıyorum döviz kazanamıyorum diye de dizinizi dövmezdiniz en azından. Düştüğünüz hale bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brexit Boris ~ 5 yıl önce
6.76 krş. Yön aşağı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türkiyede ~ 5 yıl önce
Kaç tane uçuş okulu var biliyormusun fırıncı vizyonu taşıyan kardeş? Pilotlar thy iş ilanı açsın diye bekliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefa ~ 5 yıl önce
Abilerim ablalarım bir şey sorcam , ben pilotaj okumayı düşünüyorum da diyelim 4 sene okudum.Tevrube doğal olarak yok.Ben tüm iş ilanlarına baktım ama hepsi tercrube istiyor .Ee nerde alcam bu tecrübeyi :D ama tabi kendimi geliştirccem fena şekilde .Yazar misiniz bunun yolunu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Mezarcı ~ 5 yıl önce
Tipsiz tecrübesiz ilanlar da çıkıyor. Sana tip eğitimi verip maaşından kesiyorlar bir kaç yıl.
pilot ~ 5 yıl önce
Merak ediyorum her konuda yerli milli tavrımız devreye giriyorda neden Pllot istihda mı konusunda dışa bağlanıyoruz. Yapın bu işin ciddi mana da okulunu madem bu kadar açık var Türk insanını eğitin pilot yapın istihdam sağlayın bırakın saçma sapan mülakatları gerçek samimi bir şekilde eğitim verin. Ülkenin bayrak taşıyıcısı ülkeden uzak yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazk yazık... ~ 5 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Av ~ 5 yıl önce
Yiyin birbirinizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Attention Please ~ 5 yıl önce
İrlandalılar araya karışmasın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaş ~ 5 yıl önce
30-35 yaşında adam almışlarsa baya kötü olmuş ya hu, halbuki 13 falan ideal aslında -bilindiği üzere 35 yaşında insanlar aniden dingil oluyorlar, eğitimciler haklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 5 yıl önce
bazı kesim var istiyor ki pilotluk sadece ordudan yetişenlerin ya da kaptan çocuğu vs olarak parasıyla erkenden eğitimi alabilenler bu işi yapsın. Ama o koca kafalarına maalesef girmiyor pilotluğun 65 yaşına kadar yapılabilen bir meslek olduğu. Ve bunu da ısrarla ısıtıp ısıtıp getiriyorlar. Neymiş evi satmış 35 yaşındaymış. Sanırsın ki kendisi uçarak çıkmış anne karnından.
Emekli Kaptan ~ 5 yıl önce
Ordu kaynaklıyım ve iki oğlumda THY de kaptan. Ben 23 yıl kaptanlık yaptım ve emekli oldum. İki oğlumda başarıyla bu görevi yapıyor. Şimdi dök bakalım şu içindekini. Ordu mensupları veya kaptan çocukları sana ne yaptı????
Emekli kaptan amca ~ 5 yıl önce
Benim seninle bir derdim yok evlatlarinla hic derdim yok. Benim derdim pilotlugu kendi ve ailesineozel bir klup olarak gorup benim gibi insanlari horlayanlarla. Nadil ki sen ordudan emekli olup ricari pilot olabiliyorsan benim de muhendis olarak 35 yasinda da olsam ticari pilot olma hakkim var. Konuyu yanlis tarafindan anlamissin kaptanim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000